- 9 Ocak 2021
- 828
- 1.006
- 43
- 35
Siz hata yapmadınız. Adam sorumluluk almadan oynaşmak istiyor. Haa bu beklentide olan kadınlar da var tabi olabilir. Ama o kişi size göre değilmiş, farklısınız. Tüm duygularınızı atın çöpe. Bidaha da aynı ortama girmeyin. Siz fikrinizi, beklentinizi söylediniz diye sinirlenip masadan kalkması filan da saygısızca. Sizi dinlemeliydi, çok kabaca ve saygısızca davranmış, bunda sinirlencek bişey yok. Size değer verseydi sizin beklentilerinizi, isteklerinizi dinlerdi. Sonrası ona kalmış. Devam da etmeyebilirdi uygun olmadığınızı belirterek. Ama bu tavırdan anlıyorum ki adam! çöp. Hiç yanaşmayın, öyle bi tavır gösteren kişiden daha çok saygısızlık beklenir. İşine gelmeyen yerde bağır sinirlen kalk git. İyi valla paşam. Kadın da bi insan, kukla değil. Siz kendinize güvenin hiç de yanlış bişey yapmadınız. Açıkça kendinizi ifade etmenizi de taktir ettim.Merhabalar,
Aslında bu bir dert mi onuda bilmiyorum.Ama insan deneyimsiz olunca acaba diyor doğru mu davrandım.Soru işaretleri dönüyor insanın kafasında.Ben 30 yaşında kendi parasını kazanan ailesinden ayrı yaşayan biriyim.Sevgilim hiç olmadı ancak yaşım ilerletikçe yakın çevrem düzenini kurmaya başlatıkça boşluga düşmeye başladım.Arkadaş çevremizle buluşmalarımızda ortak bir arkadaşlarınıda dahil ettiler.Denk geldik tesadüfen.İlk tanışmamızda ben gayet çekici buldum acaba derken.Ortak arkadaşıma söyledim sevgilisi varmıdır kendimi yanında çok iyi hissettim bu organizasyonları devamlı yapalım diyerek açıkca belirttim.Arkadaşım biz ortamı yaparız gerisi size kalmış dedi.Çöpçatanlık yapmak istemedi açıkcası.Bir iki buluşma sonrası zaten açık açık ilgisini belli etmeye başladı herkesin içinde flörtleşiyordu benimle.Ama aynı zamanda tensel temasta bulunmak için hareketleri vardı.Bu durum pek hoşuma gitmedi kendimi uzak tutuyordum devamlı çünkü açık açık görüşmek istediğini belirtmiyordu kaçak dövüşüyordu ama belime sarılmak elimi tutmak istiyordu.Ayrıca hiç mesaj ya da telefonla arama olmuyordu.Son ortak buluşmadan sonra uzun zaman bekledim mesaj atmasını sonra dayanamayıp ben yazdım.Buluşmak istedi koşa koşa gittim çünkü böyle duyguları daha önce hiç yaşamamış bir insanım etkilenmek hoşuma gitmişti.İlk kez birebir görüşecektik.Sonra yine aynı tutumla devam etti elini belime götürdü ben uzaklaştım otururken noldu neden kasıyorsun kendini bir derdin var gibi oturuyorsun falan diye aradaki mesafeyi sorgulamaya başladı.Ben de rahatsız oldugumu bilmesinin doğru olcagını düşündüğüm için sohbet ediyoruz ama senin elin devamlı belimde kolumda hep böylemi olsun istiyorsun dedim belirsizlik sevmiyorum ben dedim belki birşeyler söylesen bu durum benim gururumu incitmicek dedim.Sinirle yanımdan kalktı kalkalım artık dedi.Zaman lazım bazı şeyler için dedi sinirle.Nasıl yani dedim.Belki 2 3 ay sonra sana hoşlandığımı söylicektim dedi.Bu olaydan sonra bi daha görüştük sonra haberleşiriz diye ayrıldık.Şimdi ne arıyor ne buluşmak istiyor.Sizde sadece beni kullanmak mı istedi.Çok üzülüyrum belli bir yaştan sonra kimse çıkmaz karşıma öyle düşünüyorum.Sizxe ben nerde hata yapmışım.
Verdiği hisle alakalı aslında siz onu almışssınız.Ben çıkma teklifinden bahsetmiyorum istediğim o değildi.Tanımaya çalışmak konuşmak zaman geçirmek zaten gerisi kendliğinden gelişecekti.Sadece şuan başka kimse karşıma çıkmazsa korkusuyla saçmalıyorum.Yoksa Mina Urganında dediği gibi karpuzu kestin baktın ki kelek yiyecekmisin hoşuna gitmeyen ne varsa bırakmak lazım.İki taraf da sözcüklerle açılmaz ki :) iiler spontan ilerler. Bu tip hareketler ilişkiyi iler seviyeye taşır. Konuşarak kademe atlanmaz :) tabi ki bu fiziksel yakınlaşmaları duygular da desteklemelidir.
Bizim ilişkinizde ben sinemada elini tutmuş, sinema çıkışı herşey çok normalmiş gibi davramış ve onu başka bir şehire yolcu etmiştim aceleyle otobusle. Benim için çok normaldi çünkü elini tutmak nasıl anlatsam bana huzur ve mutluluk vermişti ama hayatımın rutini gibiydi üzerine otobuse yetişmek benim için önemlidir bana stres yapar böyle şeyler. O nedenle o henüz algılayamadan kendini otobuste bulmuştu. Sonra günlük konuşmalarımıza devam ettik. 3 gün sonra geldiğinde direk öpmüştü beni. Yani çok yakın arkadaşlığımızı bir öteye alıp duygularımızı yaşamaya başlamıştık ama hiç konuşmadan. İlle konuşulması gerektiğini düşünmüyorum. Önemli olan hissetmek. Hey gidi hey güzel günlerdi anlatmak bile iyi hissettirdi :)
Nitekim siz de bu kadar konuşulmasınz takılı kalmayın. Konuşulmuyor artık böyle şeyler. İsim falan koyulmuyor. Yaşanılıyor. İyi tarafın hisleri karşılıklıysa o senden hoşlanıyorum konuşmaları çok eskilerde kaldı.
Olay gayet ortada, niyeti sadece sizden faylanmak. Sakın bir daha aramayın pisliği.Merhabalar,
Aslında bu bir dert mi onuda bilmiyorum.Ama insan deneyimsiz olunca acaba diyor doğru mu davrandım.Soru işaretleri dönüyor insanın kafasında.Ben 30 yaşında kendi parasını kazanan ailesinden ayrı yaşayan biriyim.Sevgilim hiç olmadı ancak yaşım ilerletikçe yakın çevrem düzenini kurmaya başlatıkça boşluga düşmeye başladım.Arkadaş çevremizle buluşmalarımızda ortak bir arkadaşlarınıda dahil ettiler.Denk geldik tesadüfen.İlk tanışmamızda ben gayet çekici buldum acaba derken.Ortak arkadaşıma söyledim sevgilisi varmıdır kendimi yanında çok iyi hissettim bu organizasyonları devamlı yapalım diyerek açıkca belirttim.Arkadaşım biz ortamı yaparız gerisi size kalmış dedi.Çöpçatanlık yapmak istemedi açıkcası.Bir iki buluşma sonrası zaten açık açık ilgisini belli etmeye başladı herkesin içinde flörtleşiyordu benimle.Ama aynı zamanda tensel temasta bulunmak için hareketleri vardı.Bu durum pek hoşuma gitmedi kendimi uzak tutuyordum devamlı çünkü açık açık görüşmek istediğini belirtmiyordu kaçak dövüşüyordu ama belime sarılmak elimi tutmak istiyordu.Ayrıca hiç mesaj ya da telefonla arama olmuyordu.Son ortak buluşmadan sonra uzun zaman bekledim mesaj atmasını sonra dayanamayıp ben yazdım.Buluşmak istedi koşa koşa gittim çünkü böyle duyguları daha önce hiç yaşamamış bir insanım etkilenmek hoşuma gitmişti.İlk kez birebir görüşecektik.Sonra yine aynı tutumla devam etti elini belime götürdü ben uzaklaştım otururken noldu neden kasıyorsun kendini bir derdin var gibi oturuyorsun falan diye aradaki mesafeyi sorgulamaya başladı.Ben de rahatsız oldugumu bilmesinin doğru olcagını düşündüğüm için sohbet ediyoruz ama senin elin devamlı belimde kolumda hep böylemi olsun istiyorsun dedim belirsizlik sevmiyorum ben dedim belki birşeyler söylesen bu durum benim gururumu incitmicek dedim.Sinirle yanımdan kalktı kalkalım artık dedi.Zaman lazım bazı şeyler için dedi sinirle.Nasıl yani dedim.Belki 2 3 ay sonra sana hoşlandığımı söylicektim dedi.Bu olaydan sonra bi daha görüştük sonra haberleşiriz diye ayrıldık.Şimdi ne arıyor ne buluşmak istiyor.Sizde sadece beni kullanmak mı istedi.Çok üzülüyrum belli bir yaştan sonra kimse çıkmaz karşıma öyle düşünüyorum.Sizxe ben nerde hata yapmışım.
Hiç görüşmemekte ona göre saçmaymış ya tamam ya devam diye bir şey yokmuş.İyi arkadaşta olabilirmişiz Anlamıyorum mantıklı gelmiyor.İkinci kez görüştükten sonra yine diğer toplu ve bireysel buluşma sonrası yazmıyor aramıyor sormuyor.Kısacası sen gelirsen kapı açık modunda.Siz hata yapmadınız. Adam sorumluluk almadan oynaşmak istiyor. Haa bu beklentide olan kadınlar da var tabi olabilir. Ama o kişi size göre değilmiş, farklısınız. Tüm duygularınızı atın çöpe. Bidaha da aynı ortama girmeyin. Siz fikrinizi, beklentinizi söylediniz diye sinirlenip masadan kalkması filan da saygısızca. Sizi dinlemeliydi, çok kabaca ve saygısızca davranmış, bunda sinirlencek bişey yok. Size değer verseydi sizin beklentilerinizi, isteklerinizi dinlerdi. Sonrası ona kalmış. Devam da etmeyebilirdi uygun olmadığınızı belirterek. Ama bu tavırdan anlıyorum ki adam! çöp. Hiç yanaşmayın, öyle bi tavır gösteren kişiden daha çok saygısızlık beklenir. İşine gelmeyen yerde bağır sinirlen kalk git. İyi valla paşam. Kadın da bi insan, kukla değil. Siz kendinize güvenin hiç de yanlış bişey yapmadınız. Açıkça kendinizi ifade etmenizi de taktir ettim.
Yani diyor ki ben buyum. Sana uyarsa buyur gel. Ben sana uymam, sorumluluk almam, seninle ciddi bi ilişki düşüncem yok. Flört eder takılırız, ama o kadar. İyi bilirim bu tipleri. Sen tepki gösterdiğinde sinirlenmesinin sebebi de seni bastırmak, sana kendini kötü hissettirip seni yönetecek. Allahın akıllısı! Ben olsam asla bidaha görüşmem. Tesadüfi aynı ortamda bulunsak yüzüne bakmam. Mesaj atarsa da ayarını verip engeli basarım. Bi defa, adam şu anda sana bağırabiliyosa üstelik böylesi bi sebepten, ( sen kendini ifade ettin diye) ilerde( yani seni elde edince ) yapacağı manipülasyonun bini bi para olur. Kaç kaç kaç. Hiç sorgulama. Beş para etmez bir ucube.Hiç görüşmemekte ona göre saçmaymış ya tamam ya devam diye bir şey yokmuş.İyi arkadaşta olabilirmişiz Anlamıyorum mantıklı gelmiyor.İkinci kez görüştükten sonra yine diğer toplu ve bireysel buluşma sonrası yazmıyor aramıyor sormuyor.Kısacası sen gelirsen kapı açık modunda.
Yani diyor ki ben buyum. Sana uyarsa buyur gel. Ben sana uymam, sorumluluk almam, seninle ciddi bi ilişki düşüncem yok. Flört eder takılırız, ama o kadar. İyi bilirim bu tipleri. Sen tepki gösterdiğinde sinirlenmesinin sebebi de seni bastırmak, sana kendini kötü hissettirip seni yönetecek. Allahın akıllısı! Ben olsam asla bidaha görüşmem. Tesadüfi aynı ortamda bulunsak yüzüne bakmam. Mesaj atarsa da ayarını verip engeli basarım. Bi defa, adam şu anda sana bağırabiliyosa üstelik böylesi bi sebepten, ( sen kendini ifade ettin diye) ilerde( yani seni elde edince ) yapacağı manipülasyonun bini bi para olur. Kaç kaç kaç. Hiç sorgulama. Beş para etmez bir ucube ile muhatapsınız!Hiç görüşmemekte ona göre saçmaymış ya tamam ya devam diye bir şey yokmuş.İyi arkadaşta olabilirmişiz Anlamıyorum mantıklı gelmiyor.İkinci kez görüştükten sonra yine diğer toplu ve bireysel buluşma sonrası yazmıyor aramıyor sormuyor.Kısacası sen gelirsen kapı açık modunda.
İlklerden bahsettim ben de zaten. İlk adımı atmak konusunda atak olmayan adam sevmiyorum ben.Devamli cekingen olan erkeği ben de çekemem zaten her anlamda. Ben azicik sabirsiz bir insanim. Herşeyde çekinen ve duygularini gostermekte geri duran biriyle yapamam.
Ama İLK buluşmada, İLK dokunuşlarda çekinsin bir adımlarına dikkat etsin istiyordum sadece.
Ben "serbest" verince ve bir kaç defa buluşup taniştikca ortada cekingenlik vs kalmıyordu zaten öyle yakınlaşmak için aylarca bekleyen biri değildim.
Hiç görüşmemekte ona göre saçmaymış ya tamam ya devam diye bir şey yokmuş.İyi arkadaşta olabilirmişiz Anlamıyorum mantıklı gelmiyor.İkinci kez görüştükten sonra yine diğer toplu ve bireysel buluşma sonrası yazmıyor aramıyor sormuyor.Kısacası sen gelirsen kapı açık modunda.
Galiba ben de o inceliği bekledim kendisinin bahsettiği istediği zamanı ortak kullanmak istedim galiba.Onun duygularından emin olup bende karşılık verip vermeme konusunda emin atmakistedim.kısmet bu işler demekki yapacak bir şey yok.Karşılıklı beklentiler farklı olabilir ona lafımız yok ama adam sizin gerildiğinizi anlamasına rağmen ısrarla temas etmeye çalışmış her seferinde. Toplu buluşmalarda bile dokunuyordu demişsiniz.
Bu düpedüz saygısızlıktır. Beklentisi cinsellik bile olsa sizin çekingen tavrınızdan olmayacağını anlayıp abaza gibi davranmak yerine geri adım atması gerekirdi.
Arkadaş olamayacağımızı belirttim zaten.Çünkü ben baya baya etkilendim ilk kez bu duyguyu yaşayınca çokta üzüldüm.Güvensizlik nedeniyle kimseyle görüşmüyordum ki görüşmek isteyen insanların niyeti açıktı böylede değildi.Ama yalnız yaşayan bir bayan olunca güvenemiyorsun kimseye ve etkilenmeyince gözünüde karartamıyorsun.Bana göre de senin gibi bi beyinsizle arkadaş olmak saçma desenize. Ayyy parçalicam. Verin şu pisliği bana....
İlklerden bahsettim ben de zaten. İlk adımı atmak konusunda atak olmayan adam sevmiyorum ben.
Gelmek isteyen benmişim buluşmak isteyen rahatsız olmama şaşırmış ayrıca.Ben koç burcuyum.
İlgilenme vs en üst seviyede olacak ama kontrol ve ilk adımlar konusunda kafasina göre çekinmeden, rahat takilmasindan hoşlanmıyorum adamlarin işte.
Olumsuzluk çanları çalıyor kafamda, hoş gorustugum hic bir erkek o kadar rahat değildi benim.
Kadın bu tavırdan hoşlanmadığını önce davranışlarıyla; adam ısrarla üstüne gelince de nazikçe söz ile belirttiği zaman bağırıp sinirlenip saygısızca davranıp masayı terk ertiği için olabilir mi acaba????allah allah ya niyeti cinsellik olan insanlar neden hemen tü kaka moduna alınıyor yahu
size uygun değilse yaşamazsınız uygunsa yaşarsınız olur biter
yine beğenilmeme yağmuruna tutulucam kesin ama yok senden faydalanmak istiyor yok bilmemne çok saçma sapan söylemler bunlar.
adam 30 yaşında flört ederken tensel temas istemiş olabilir kadın istemiyorsa görüşmez bitti.
Birden adını koymak istemeyebilir ama önce bir flört eder gezer tozarsınız iki taraf da olur derse zaten ilerlerdiniz baktınız olumlu arkadaşlarınıza da açıklarsınız.Arkadaş olamayacağımızı belirttim zaten.Çünkü ben baya baya etkilendim ilk kez bu duyguyu yaşayınca çokta üzüldüm.Güvensizlik nedeniyle kimseyle görüşmüyordum ki görüşmek isteyen insanların niyeti açıktı böylede değildi.Ama yalnız yaşayan bir bayan olunca güvenemiyorsun kimseye ve etkilenmeyince gözünüde karartamıyorsun.
Arkadaş olamayacağımızı belirttim zaten.Çünkü ben baya baya etkilendim ilk kez bu duyguyu yaşayınca çokta üzüldüm.Güvensizlik nedeniyle kimseyle görüşmüyordum ki görüşmek isteyen insanların niyeti açıktı böylede değildi.Ama yalnız yaşayan bir bayan olunca güvenemiyorsun kimseye ve etkilenmeyince gözünüde karartamıyorsun.
Olmadığı iyi olmuş bi yerde. Düşününce; adam sana aşık taklidi yapıp seni kandirıp istediğini alınca da defolabilirdi. Bence Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki adamın rengi belliydi en baştan.Arkadaş olamayacağımızı belirttim zaten.Çünkü ben baya baya etkilendim ilk kez bu duyguyu yaşayınca çokta üzüldüm.Güvensizlik nedeniyle kimseyle görüşmüyordum ki görüşmek isteyen insanların niyeti açıktı böylede değildi.Ama yalnız yaşayan bir bayan olunca güvenemiyorsun kimseye ve etkilenmeyince gözünüde karartamıyorsun.
Bu biraz da yaşlarla alakalı. 30 yaş civarında pastanede aylarca görüşüp, oturup aşkından sevgisinden bahsedip öyle sevgili olan da azdır.Normal olan ilişkilerde bu mudur bilmediğim için sorguluyorum aslında.Benim dünyamda iki insan konuşur vakit geçir tabiki arada bir çekim olur bunu yaşadım ilk kez varmış gerçekten çekim olayı.Ama iki tarafta açılmadan el ele tutuşulmaz bence bunu ifade edince 60 larda kalmışssın sen diye bir çıkışta bulundu.Hal böyle olunca eski kafalımıyım ketum mu davrandım diye düşündüm.Daha çok bu çekimi bir daha yakalayamam diye üzülüyorum galiba o yüzden görüş alıp rahatlatmaya çalışmak benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?