Bir Garip Flört Hikayesi...

Siz hata yapmadınız. Adam sorumluluk almadan oynaşmak istiyor. Haa bu beklentide olan kadınlar da var tabi olabilir. Ama o kişi size göre değilmiş, farklısınız. Tüm duygularınızı atın çöpe. Bidaha da aynı ortama girmeyin. Siz fikrinizi, beklentinizi söylediniz diye sinirlenip masadan kalkması filan da saygısızca. Sizi dinlemeliydi, çok kabaca ve saygısızca davranmış, bunda sinirlencek bişey yok. Size değer verseydi sizin beklentilerinizi, isteklerinizi dinlerdi. Sonrası ona kalmış. Devam da etmeyebilirdi uygun olmadığınızı belirterek. Ama bu tavırdan anlıyorum ki adam! çöp. Hiç yanaşmayın, öyle bi tavır gösteren kişiden daha çok saygısızlık beklenir. İşine gelmeyen yerde bağır sinirlen kalk git. İyi valla paşam. Kadın da bi insan, kukla değil. Siz kendinize güvenin hiç de yanlış bişey yapmadınız. Açıkça kendinizi ifade etmenizi de taktir ettim.

Verdiği hisle alakalı aslında siz onu almışssınız.Ben çıkma teklifinden bahsetmiyorum istediğim o değildi.Tanımaya çalışmak konuşmak zaman geçirmek zaten gerisi kendliğinden gelişecekti.Sadece şuan başka kimse karşıma çıkmazsa korkusuyla saçmalıyorum.Yoksa Mina Urganında dediği gibi karpuzu kestin baktın ki kelek yiyecekmisin hoşuna gitmeyen ne varsa bırakmak lazım.

Olay gayet ortada, niyeti sadece sizden faylanmak. Sakın bir daha aramayın pisliği.

Hiç görüşmemekte ona göre saçmaymış ya tamam ya devam diye bir şey yokmuş.İyi arkadaşta olabilirmişiz Anlamıyorum mantıklı gelmiyor.İkinci kez görüştükten sonra yine diğer toplu ve bireysel buluşma sonrası yazmıyor aramıyor sormuyor.Kısacası sen gelirsen kapı açık modunda.

Karşılıklı beklentiler farklı olabilir ona lafımız yok ama adam sizin gerildiğinizi anlamasına rağmen ısrarla temas etmeye çalışmış her seferinde. Toplu buluşmalarda bile dokunuyordu demişsiniz.
Bu düpedüz saygısızlıktır. Beklentisi cinsellik bile olsa sizin çekingen tavrınızdan olmayacağını anlayıp abaza gibi davranmak yerine geri adım atması gerekirdi.

Yani diyor ki ben buyum. Sana uyarsa buyur gel. Ben sana uymam, sorumluluk almam, seninle ciddi bi ilişki düşüncem yok. Flört eder takılırız, ama o kadar. İyi bilirim bu tipleri. Sen tepki gösterdiğinde sinirlenmesinin sebebi de seni bastırmak, sana kendini kötü hissettirip seni yönetecek. Allahın akıllısı! Ben olsam asla bidaha görüşmem. Tesadüfi aynı ortamda bulunsak yüzüne bakmam. Mesaj atarsa da ayarını verip engeli basarım. Bi defa, adam şu anda sana bağırabiliyosa üstelik böylesi bi sebepten, ( sen kendini ifade ettin diye) ilerde( yani seni elde edince ) yapacağı manipülasyonun bini bi para olur. Kaç kaç kaç. Hiç sorgulama. Beş para etmez bir ucube.

Yani diyor ki ben buyum. Sana uyarsa buyur gel. Ben sana uymam, sorumluluk almam, seninle ciddi bi ilişki düşüncem yok. Flört eder takılırız, ama o kadar. İyi bilirim bu tipleri. Sen tepki gösterdiğinde sinirlenmesinin sebebi de seni bastırmak, sana kendini kötü hissettirip seni yönetecek. Allahın akıllısı! Ben olsam asla bidaha görüşmem. Tesadüfi aynı ortamda bulunsak yüzüne bakmam. Mesaj atarsa da ayarını verip engeli basarım. Bi defa, adam şu anda sana bağırabiliyosa üstelik böylesi bi sebepten, ( sen kendini ifade ettin diye) ilerde( yani seni elde edince ) yapacağı manipülasyonun bini bi para olur. Kaç kaç kaç. Hiç sorgulama. Beş para etmez bir ucube ile muhatapsınız!

İlklerden bahsettim ben de zaten. İlk adımı atmak konusunda atak olmayan adam sevmiyorum ben.

Galiba ben de o inceliği bekledim kendisinin bahsettiği istediği zamanı ortak kullanmak istedim galiba.Onun duygularından emin olup bende karşılık verip vermeme konusunda emin atmakistedim.kısmet bu işler demekki yapacak bir şey yok.

Bana göre de senin gibi bi beyinsizle arkadaş olmak saçma desenize. Ayyy parçalicam. Verin şu pisliği bana....

Bana göre de senin gibi bi beyinsizle arkadaş olmak saçma desenize. Ayyy parçalicam. Verin şu pisliği bana....
Arkadaş olamayacağımızı belirttim zaten.Çünkü ben baya baya etkilendim ilk kez bu duyguyu yaşayınca çokta üzüldüm.Güvensizlik nedeniyle kimseyle görüşmüyordum ki görüşmek isteyen insanların niyeti açıktı böylede değildi.Ama yalnız yaşayan bir bayan olunca güvenemiyorsun kimseye ve etkilenmeyince gözünüde karartamıyorsun.

İlklerden bahsettim ben de zaten. İlk adımı atmak konusunda atak olmayan adam sevmiyorum ben.

Ben koç burcuyum.
İlgilenme vs en üst seviyede olacak ama kontrol ve ilk adımlar konusunda kafasina göre çekinmeden, rahat takilmasindan hoşlanmıyorum adamlarin işte.
Olumsuzluk çanları çalıyor kafamda, hoş gorustugum hic bir erkek o kadar rahat değildi benim.

allah allah ya niyeti cinsellik olan insanlar neden hemen tü kaka moduna alınıyor yahu
size uygun değilse yaşamazsınız uygunsa yaşarsınız olur biter
yine beğenilmeme yağmuruna tutulucam kesin ama yok senden faydalanmak istiyor yok bilmemne çok saçma sapan söylemler bunlar.
adam 30 yaşında flört ederken tensel temas istemiş olabilir kadın istemiyorsa görüşmez bitti.

Gelmek isteyen benmişim buluşmak isteyen rahatsız olmama şaşırmış ayrıca.

Kadın bu tavırdan hoşlanmadığını önce davranışlarıyla; adam ısrarla üstüne gelince de nazikçe söz ile belirttiği zaman bağırıp sinirlenip saygısızca davranıp masayı terk ertiği için olabilir mi acaba????

Birden adını koymak istemeyebilir ama önce bir flört eder gezer tozarsınız iki taraf da olur derse zaten ilerlerdiniz baktınız olumlu arkadaşlarınıza da açıklarsınız.
Yani toplulukta etkilendiğiniz biri şu an sevgili demek acelecilik gelebilir. Çok normal.

Olmadığı iyi olmuş bi yerde. Düşününce; adam sana aşık taklidi yapıp seni kandirıp istediğini alınca da defolabilirdi. Bence Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki adamın rengi belliydi en baştan.

Bu biraz da yaşlarla alakalı. 30 yaş civarında pastanede aylarca görüşüp, oturup aşkından sevgisinden bahsedip öyle sevgili olan da azdır.
Biz bundan on sene önce eşimle arkadaş ortamında tanıştık mesela. Üç dört kere yine denk geldik. Sonra telefonları aldık. İki üç başbaşa görüşmeden sonra bir akşam benim elimi tuttu. Bana hoşlandığını söylememişti. Elimi tuttu eve de öyle yürüdük. Bir sonraki görüşmede öpüştük. Öpüşmeden sonra duygularından bahsetti. Böyle de başlayabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…