Ay allahim bu gözler bunu da gördü. Adamin kendi ulkesinde insan kalmamista arkadasinizi mi bulmus. Arkadasinizda yakisikli adam diye düştü galiba yuz yuze de gorusmusler mi yoksa sadece netten mi taniyor. Arkadasinizin ingilizcesi nasil? Bradley turkce güzel konusuyor mu? He bir de acaba bundan şeyin haberi var mi? Bradley'in ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir garip dolandırıcılık hikayesi
- Konu Sahibi Emaaa
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
ben de meraktayım bradley bugün ne dedi acaba çok mu zor durumda adamcağız k.k olarak yardımcı mı olsak ?
- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.194
- 53
- 31
Bir de türkçe konuşmuşlar derse bayılırım aahahahşimdi baktım merlin deki oyuncuymuş .kadınla nasıl iletişime geçmiş nereden bulmuş kadını parayı ne sebeple istemiş ?vallahi gülsem mi şaşırsam mı üzülsem mi bilemedimm
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
gemiyle gelecek taahhütname ne acaba gemi limana yanaştı mı?bradley bey ne gönderdi bir sürü muamma var konudaBir de türkçe konuşmuşlar derse bayılırım aahahah
- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.194
- 53
- 31
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
türkçe istediyse zaten kafadan o bradley değil bizim dolandırıcı murtaza dırPeki adam İngilizce mi Türkçe mi istemiş parayı . En merak ettiğim bu oldu
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
prof Canan Karatay meselaHakikaten bu doğruysa, nasıl bulaşmış bu işe, nasıl dolandırıldı çok merak ettim, dışardan bakıldığında çok ahmakça buluyoruz belki ama böyle dolandırılan çok insan var, üstelik eğitimliler..
Bugün buluşacaktım evet ama eşim aniden rahatsızlanınca gidemedim pandemi dolayısı ile riske atamadım kimseyi mesajla acele etmemesini söyle çdim dönüş yapmadı bende meraktayım şimdi inanamayalar olabilir gerçekten durum
- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
Oldukça eğitimsiz, dünyadan haberi olmayan amcama bir gün tedavülden kalkmış Peru parasını dolar diye 200 TL ye kaktırmışlar. Şu olay aynı amcamın başına gelse "olur mu öyle şey yav koskoca artis" diye olayı çakar. Arkadaşınızın tuhaflık seviyesini buradan çıkarabilirsiniz yani.
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Gıttı 20bın TL desene.Bugün buluşacaktım evet ama eşim aniden rahatsızlanınca gidemedim pandemi dolayısı ile riske atamadım kimseyi mesajla acele etmemesini söyle çdim dönüş yapmadı bende meraktayım şimdi inanamayalar olabilir gerçekten durum
Ay valla bak iyi hatrlattımız ben onada şok olmuştum oda akıl tutlması yaşamıştı Allah kimseye yaşatmasınprof Canan Karatay mesela
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.915
- 548
- 36
Bugün buluşacaktım evet ama eşim aniden rahatsızlanınca gidemedim pandemi dolayısı ile riske atamadım kimseyi mesajla acele etmemesini söyle çdim dönüş yapmadı bende meraktayım şimdi inanamayalar olabilir gerçekten durum
neden savcılığa verecekmiş bunu sordunuz mu arkadaşınıza?
Gidemez kredi çekecek oda bir günde olmaz herladeGıttı 20bın TL desene.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.