Bir fincan kahvenin ,Parol veya minosetmi

Pabucumun Gezgini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
25
6
1
41
Merhaba hamile bayanlar
Araştırmalarımıza veya Dr.unuzun tavsiyelerine göre başimiz agrirsa 1fincan Nescafe mı icsek... Parol veya minoset ilacmi kullansak...
Başım ağrıyor burnum tıkalı olunca da hangisi daha zararsız olur???

Duş alsaniz şöyle sıcak suyu omuzlariniza tutup sonra köpükle ense ve omuz bölgesine masaj yapın bana çok iyi geliyor . Ilac almaya gerek kalmıyor . Hamile Değilim ama ilaç kullanmayı çok sevmiyorum.

Burda ilaç tavsiyesi yapamıyoruz yasak canım dr danışsan daha iyi şimdilik sakinleştirici bitki çayları ve başını tülbentle sıkıca bağlayıp yatıp uyumanı tavsiye edebilirim

Doktorlar mecbur kalınırsa parol veriyorlar ama pek etkisi olmuyor, daha etkili birşeyi de gebeyken kullanamazsın.

Mentollü masaj kremleri ya da nane yağıyla masaj yapıp uyumayı dene canım

Ayy nasıl okuduysam konuyu, hamileymişsin. Minoset plus tavsiyemi geri alıyorum. Eğer bir zararı olmazsa türk kahvesinde kafein var hafif başağrısını keser tecrübeyle sabit. Vurup kafayı uyumaya çalış aslında

Hey yavrum bak aklın yolu bir işte bende aynı yorumu yapmıştım öpüldün hannazım
Amacım ilaç tavsiye değil..Dr.lar hamilelik te bu iki ilacı veriyor..Onun için adlarını yazdım ikisinde aynı icerikteymis zaten ben sordum..Kahvemi daha az zararlı ilacmi diye sormaktır amacım..

İlk defa minoset içtim dün, dr.icebilirsin dedi..Ama guvenenedim genelde annelik işte...Bir daha olursa kahve içeyim bari..

Kahve mı ,? Kahve mı ben her sabah ıcıyorum ayol da agrı kesıcıyle nalakası var

baş agrisinin nedenini tespit edip onu düzeltmeye calissaniz. bi de eczanelerde baş ağrısı icin mentollu gibi kremler satiliyor onlar biraz rahatlatiyor. mesela burnum tikali demissiniz bu sinuzitten kaynaklaniyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…