bir fincan kahve ile geyiğe buyrun dostlar =)

aaaaaaa neden kankaaa sen olmadan olurmu leynn noldu sülee baaa canınımı sıkan oldu laf eden mi oldu alırım aklını uleynnn:KK47:
yok kankam yaaa ne bilim böle kendimi bi tuhaf hissediommm canım h,ç bişiy yapmak istemiooo , keyifsizim böle uzaklara gitmek istiom kimsenn olmadğı bi yerlereeee aşkım gelene kadar orda kalsam sonra aşkım teskeresini alsa yanıma gelseeeeee offff offffff :KK50::KK50:

yok kankam yaaa ne bilim böle kendimi bi tuhaf hissediommm canım h,ç bişiy yapmak istemiooo , keyifsizim böle uzaklara gitmek istiom kimsenn olmadğı bi yerlereeee aşkım gelene kadar orda kalsam sonra aşkım teskeresini alsa yanıma gelseeeeee offff offffff :KK50::KK50:

kankam duygusala bağlamış oyy kıyamam ben onaa:KK43:
kuşum az kaldı bahara aşkın burda sabret bebemm az dahaaa:KK59:
sana candan erçetınden bahar şarkısını armağan edyom kanka aşkın baharda gelıyo ya tam size gore şarkııı:KK24::KK23:

kankam duygusala bağlamış oyy kıyamam ben onaa:KK43:
kuşum az kaldı bahara aşkın burda sabret bebemm az dahaaa:KK59:
sana candan erçetınden bahar şarkısını armağan edyom kanka aşkın baharda gelıyo ya tam size gore şarkııı:KK24::KK23:
teldeim kankam aşkımlaaa tartışıoz valla birazzz canım cidden sıkkın yaaaa offffff :KK25:

Gözdem ya iyi misin canım moralini düzeltmek istiyorsan bizim oraya zıpla bi son 3 4 sayfayı oku kopacaksınn :KK60: ne muhabbet döndü anlatamam sana. üzme canım kendini kıyamam arada melankoli şart oluyor tabi ama zaman eriyip gidiyor bak...

niye tartışıyosunuz kankam hayırdır?

kankammm yaaaa aşkımdaaa çok yoruluooo yoruldukça da bana sarıyorrrr yaaa sinirini benden çıkarıo bazen üzülüom işte bende alttan almaya çalışıommm ama nereye kadarrr yaaaa üzülüom bu aralar çokkkk ne bilim keyifsizim işteeee ama seviommmm çokkk kankammm

Gözdem ya iyi misin canım moralini düzeltmek istiyorsan bizim oraya zıpla bi son 3 4 sayfayı oku kopacaksınn :KK60: ne muhabbet döndü anlatamam sana. üzme canım kendini kıyamam arada melankoli şart oluyor tabi ama zaman eriyip gidiyor bak...

perişkommm yaaa şimdiii keyifsizim çokkk yarın gelirim olur muuu ???

X