bir fincan kahve ile geyiğe buyrun dostlar =)

angelgozde

bırak kalbim alev alsın .
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
10.242
0
bir fincan kahvenin bin yıldır hatırı varmış dostlarrrrr
52735888575491036919_thumb.gif

kimilerimiz çalışıo kimilerimiz evdeeee ev işleri ile uğraşıooo gün bizi yoruo dostlarrrr boş bulduğunuzzz anımızı dolu dolu geyik yaparak geçirmeye ne dersinizzz :44::44:hep hayat mı bizimle
dalga geçecek amannnn bırakın da biraz da biz hayatla dalga geçelimmm :KK1::KK1:

geyik de sınır yok canlarrr her teldennn çalıp sölemeyeee davet ediorum herkesiii :KK62::KK62:
burasııııı canımız sıkılıncaaa iki sohbete gülümsemeye hasret kalıncaaa buluşma yerimiz olsunnn kızlarrrrr :13::13:

hadiyin bakalım kahvesini kapan gelsnnnn :KK34::KK34:

eğlencenin kralıııı burdaaaaaaaa sağdan buyrun dostlarrrrr :KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
Gözdemmm canım arkadaşım hayırlı olsun yeni topiğinn burası tam benlik olmuşşş çıkmam ben burdaannn :KK9::KK9::KK9: 3 günlük dünyada tek bir gün bile üzülmeye deymez, haydiii dostlarrr gelin muhabbete eğlenceyeeee :KK64::KK64::KK64:

Gözdemmm canım arkadaşım hayırlı olsun yeni topiğinn burası tam benlik olmuşşş çıkmam ben burdaannn :KK9::KK9::KK9: 3 günlük dünyada tek bir gün bile üzülmeye deymez, haydiii dostlarrr gelin muhabbete eğlenceyeeee :KK64::KK64::KK64:
oyyy ballım perişimm bnm yaaa çıkma tabikisii de ben nereye sen oraya sen nereye ben oraya demii amaaaa :KK1::KK1::KK1:

Az önce yeşil çay içtim canım. Kola delisiydim ben kolayı bıraktım, ekmek yemiyorum sadece köy ekmeği veya kepek ekmeği yiyorum. Bide genellikle sebze ağırlıklı besleniyorum, hiç aç kalmıyorum ama. Mesela sana bugün yediklerimi yazıym sabah yoğurtlu omlet yedim, arada 1 mandalina öğlen 1 brokoli yedim, akşamda 2 light grissiini 1 büyük kase tavuk çorbası 4 tane de eti burçak, bunun yanında bolca su ve yeşil çay içiyorum. Arada maydonoz sapı kaynatıp suyunu içiyorum o da vücuttaki ödemi atıyor. Vakit buldukçada spor yapıyorum ama 20dk felan. :KK9: 3 kilo verdim 1 aydır.

Az önce yeşil çay içtim canım. Kola delisiydim ben kolayı bıraktım, ekmek yemiyorum sadece köy ekmeği veya kepek ekmeği yiyorum. Bide genellikle sebze ağırlıklı besleniyorum, hiç aç kalmıyorum ama. Mesela sana bugün yediklerimi yazıym sabah yoğurtlu omlet yedim, arada 1 mandalina öğlen 1 brokoli yedim, akşamda 2 light grissiini 1 büyük kase tavuk çorbası 4 tane de eti burçak, bunun yanında bolca su ve yeşil çay içiyorum. Arada maydonoz sapı kaynatıp suyunu içiyorum o da vücuttaki ödemi atıyor. Vakit buldukçada spor yapıyorum ama 20dk felan. :KK9: 3 kilo verdim 1 aydır.
ben başlayalı 3 gün oldu cnm hemen hemen aynı bende böle yapiom cnmmm ama çaydan vazgeçemiom ben yaaa gerçiii ben hayatta şeker kullanmam şekerli şeylerle pek aram yok bnmm o bnm için avantajjjj sanırsammm :KK1::KK1::KK1:

Şeker kullanmaman süper zaten kilo aldıran şey o. Çay aldırmaz aksine bağırsakları çalıştırır :KK8: Bende esmer şeker kullanıyorum 1 tane felan. Çok dikkat ediyorum eskiden hergün pizza börek yerdim yok ama artıkkk :KK15: senin boyun kilon kaç bebişimm ?? Topiği konudan çıkarmamak içinde geyik yapim azcık durrr ahahhaha :KK64::KK64::KK64: Hopa şinaşinanay şinanay naaayyy şinananay yavrum şinananayynayyyyyyy :KK52::KK66::63:

Şeker kullanmaman süper zaten kilo aldıran şey o. Çay aldırmaz aksine bağırsakları çalıştırır :KK8: Bende esmer şeker kullanıyorum 1 tane felan. Çok dikkat ediyorum eskiden hergün pizza börek yerdim yok ama artıkkk :KK15: senin boyun kilon kaç bebişimm ?? Topiği konudan çıkarmamak içinde geyik yapim azcık durrr ahahhaha :KK64::KK64::KK64: Hopa şinaşinanay şinanay naaayyy şinananay yavrum şinananayynayyyyyyy :KK52::KK66::63:

kızım bi kerem bu topikteee her telden konuşabilirizzzz :KK55::KK55: yeri geldiğinde çocuklaşcaz yeri geldiğindeee ciddileşcezz yeri geldiğindeeeee her türlüüüü geyiği yapcaz beeeaaa hobaaaa şinanayyy :KK31::KK31: boyum malesef 170 kilomu desem mi demesem mi acep offfffffffff 61 maleseffff :97::97:

:nazar:Kız hiçbişeyin yokkii neyine diyet yapıon senn. Boyum 170 malesef ne demekk bi bayana göre gayet uzun boyunn türk kadını standartlarının oldukça üstündeee :KK60::KK60: benim boyum 1.73 75 arası bişey kilomda bugün itibari ile 62 :KK69::KK52::KK56::KK8:

:nazar:Kız hiçbişeyin yokkii neyine diyet yapıon senn. Boyum 170 malesef ne demekk bi bayana göre gayet uzun boyunn türk kadını standartlarının oldukça üstündeee :KK60::KK60: benim boyum 1.73 75 arası bişey kilomda bugün itibari ile 62 :KK69::KK52::KK56::KK8:

kızım olsun ilerde evlenip çoluğa çocuğa karışınca zaten kilo alıo insannn :KK1::KK1: evlenince kilo daha zor verilioooo çevremdekilerden görüommm 10 kişiden 8i günden güne daha çpk şişio vallaaa :KK1::KK1:

ancaaa buldum bee topiğiiii dolaş dolaş yoruldum:KK53:

lan bi topiğiiii 2 saatteee buldummmm kızımmm :KK57:

voovv perisko süpersin. Ben çok aburcuyum ya yemek aramıyorumda akşamları atıştırmadan duramıyom :26:

sana inanmırum kızım nasıl yaparsın bunuuuuu yaaa askerlerimiz gelcek hani çıtır olcaktık tam sopalıksın yengeçim yaaa :KK57::KK57:

yaa ammaaa napim aşkım burgeri özlemiş. zaten hamburgerin yarısını yedim patatesinde yarısını yedim bi ıcetea içtimm
pişmanım hakim amcaa pardon teyzeee :KK59:

voovv perisko süpersin. Ben çok aburcuyum ya yemek aramıyorumda akşamları atıştırmadan duramıyom :26:

ye ye de şişşş sendeee :KK1::KK1::KK1:

yaa ammaaa napim aşkım burgeri özlemiş. zaten hamburgerin yarısını yedim patatesinde yarısını yedim bi ıcetea içtimm
pişmanım hakim amcaa pardon teyzeee :KK59:

perişkom bana teyze dediii döv şunu yaaa :KK57::KK57:

Düversem popişe depüü yiyebilirem :KK52: ama düverim hemde çok düverim. Spor yapıyorum gaza geldim iyice lahaa yaprağı kaynattım suyunu içicem şimdi zayıflatıyormuş meret :KK9::KK8:

Düversem popişe depüü yiyebilirem :KK52: ama düverim hemde çok düverim. Spor yapıyorum gaza geldim iyice lahaa yaprağı kaynattım suyunu içicem şimdi zayıflatıyormuş meret :KK9::KK8:
kaynamış soğumuşş suyun için bi yemek kaşığıııı elma sirkesi koy ve içççç bana teşşekkür edeceksin perişkommmm bununla zayıfladım ben dahaa önceee tavsiye ederimmmmm sana daaa:82:

X