Bir fikre ihtiyacım var ?

Annenle senin fotoğraflarınızdan oluşan 2 dk.lik birşey yapabilirsin bence supriz olur çok duygulanır çok tatlı olur:) hem düğünün sikiciligi gider ay o kadar para harcanıyor düğüne, doğum günü falan ne kadar özel gün varsa eğlence var hazır kutla gitsin:))
Ben böyle birşey yapacak olsaydım yemekliyse yemek esnasında olabilir, değilse organizatörlere söyle 5 dk lık bir ara versinler herkes sakinlessin öyle halaydan alıp video izletmek absürt olur. Bekleme süresi belirt sonra dikkat iste ve kutla doğum gününü.

Arkadaslarrr cok tesekkur ederimmm ilgilendiniz fikir verdinizzz dusunup guzel biseye karat vericemm bakalim :))) cok sagolunnnn

ya konuyla alakasız olacak ama hazır karşımda evlenmek üzere olan birini bulmuşken bişey sormak istiyorum ben de eylülde evleniyorum. hiç acabalarınız ya da gelgitleriniz oldu mu? mesela ben nişanlımla diyelim bir konudan tartıştım. sonrasında bütün enerjim düşüyor ve hep evliliği sorguluyorum. acaba herkes böyle mi yaşıyor bu duyguyu diye sormak istedim

Kına gecesinde sonlara doğru bir çiçek ve pasta getirtin sürpriz olarak annenize oldu bitti işte

Sen canına mı susadın?
Kv ve saz arkadaşları buna neler der de seni pişman ettirir senin haberin yok tabi genç..

Nişanlın yaparız der tabi erkekler ne bilir kadınların soğuk savaşını..

Ben cevap veriyim o duygu bende nişanda bile oldu acaba hata mı yapıyorum diye.Düğün üstüde oldu ama şuan çok gereksizmiş Çok büyük sorunlar olmadığı sürece canınızı sıkmayın.Şimdiden mutluluklar

İcinizden geliyorsa yapin diyecegim.
Ama sacma olur... Yinede size kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…