Söyle açık açık anne kız vakit geçirelim takma peşine kimseyi de. Rahatsız olman normal. Sürekli evin içi insan dolu.Annem ne zaman bize gelse ananemle teyzemide kalmaya getiriyor bu daha öncedende oldu ilk defa değil bu durumdan rahatsız oluyorum evli insanlarız ama eşim benim açımdan bir sorun yok diyor kalıp giderler zaten diyor ama annem ne zaman gelse hep birilerini peşinde getiriyor tamam kimse yabancı değil ama 1 değil 2 değil mecbur bırakıyor hatta geldiğinde de senin bişey yapmana gerek yok ben hallederim diyor ...sonra aksam üzeri kızkardesimi arıyor gelin oturalım falan eve çağırıyor birilerini çağırmadan duramıyor yani bu durum normal midir ... Bende kimseye birsey diyemiyorum evine gelen bir insana gelme de denmez ki ayrıca her geldiğinde böyle olması canımı sıkıyor sizce tuhaf mı?
Sizin annenizin yaşadığı şehirle sizin yaşadığınız şehir arasındaki yolculuk mesafesi fazla değil miydi ? Hatta siz bu nedenle memlekete uçakla gidip, gittiğinizde 1 ay civarı annenizde kalmamış mıydınız ?Annem ne zaman bize gelse ananemle teyzemide kalmaya getiriyor bu daha öncedende oldu ilk defa değil bu durumdan rahatsız oluyorum evli insanlarız ama eşim benim açımdan bir sorun yok diyor kalıp giderler zaten diyor ama annem ne zaman gelse hep birilerini peşinde getiriyor tamam kimse yabancı değil ama 1 değil 2 değil mecbur bırakıyor hatta geldiğinde de senin bişey yapmana gerek yok ben hallederim diyor ...sonra aksam üzeri kızkardesimi arıyor gelin oturalım falan eve çağırıyor birilerini çağırmadan duramıyor yani bu durum normal midir ... Bende kimseye birsey diyemiyorum evine gelen bir insana gelme de denmez ki ayrıca her geldiğinde böyle olması canımı sıkıyor sizce tuhaf mı?
Bence normal değil. Size sırması gerekmez mi kardeşini de arasak gelse mi hep birlikte mi olsak gibisinden ? Siz tabiki istersiniz öz kardeşiniz ama yinede evlenmişsiniz artık sizin bir yaşam alanınız var bence sormalı. Mesela annem gelse yanında sütyensiz oturabilirim ama teyzem gelse istediğim her şeyi yapamam tv izlerken uzanamam. Yani ister istemez konfor alanınızı etkiliyordur. Annenizle konuşun anne sen bu sefer tek gel teyzemleri kimseyi peşine takma rahat edemiyoruz diyin her zaman olmuyor diye uyarınAnnem ne zaman bize gelse ananemle teyzemide kalmaya getiriyor bu daha öncedende oldu ilk defa değil bu durumdan rahatsız oluyorum evli insanlarız ama eşim benim açımdan bir sorun yok diyor kalıp giderler zaten diyor ama annem ne zaman gelse hep birilerini peşinde getiriyor tamam kimse yabancı değil ama 1 değil 2 değil mecbur bırakıyor hatta geldiğinde de senin bişey yapmana gerek yok ben hallederim diyor ...sonra aksam üzeri kızkardesimi arıyor gelin oturalım falan eve çağırıyor birilerini çağırmadan duramıyor yani bu durum normal midir ... Bende kimseye birsey diyemiyorum evine gelen bir insana gelme de denmez ki ayrıca her geldiğinde böyle olması canımı sıkıyor sizce tuhaf mı?
Ne sıklıkla gelinip ne kadar kalındığına bağlı haftada bir 3 günse çekilmez ama 2 3 ayda bir bir kaç günse neden olmasın. Ben severim dertsiz misafiriAnnem ne zaman bize gelse ananemle teyzemide kalmaya getiriyor bu daha öncedende oldu ilk defa değil bu durumdan rahatsız oluyorum evli insanlarız ama eşim benim açımdan bir sorun yok diyor kalıp giderler zaten diyor ama annem ne zaman gelse hep birilerini peşinde getiriyor tamam kimse yabancı değil ama 1 değil 2 değil mecbur bırakıyor hatta geldiğinde de senin bişey yapmana gerek yok ben hallederim diyor ...sonra aksam üzeri kızkardesimi arıyor gelin oturalım falan eve çağırıyor birilerini çağırmadan duramıyor yani bu durum normal midir ... Bende kimseye birsey diyemiyorum evine gelen bir insana gelme de denmez ki ayrıca her geldiğinde böyle olması canımı sıkıyor sizce tuhaf mı?
Bunu temmuz ayında annenizde 1 ay kalıp canından bezdirdiğinizi anlattığınız konudan aldım. Siz de bir daha gitmeyin o zaman.Gelsinler hiç problem yok istedikleri kadar kalabilirler annem babam sonuçta başımın üzerinde yerleri var
Yaa birşey diyemiyorum ki ama illaki ev dağılıyor tabi.. 2 gün kalıyorlar....İstemiyorum deseneee, annene direkt söyle, teyzem de bize gelirken milleti toplar gelirdi sinir olurduk şimdi kendi evime davet etmediğim.kimseyi istemiyorum, o kadar basit
aşırı eğlendim okurken. Normal miBunu temmuz ayında annenizde 1 ay kalıp canından bezdirdiğinizi anlattığınız konudan aldım. Siz de bir daha gitmeyin o zaman.
Senede 1 ay kahrınızı çeken insan sizin elinizi işe sürdürmeden kendi akrabalarınızla geliyor, ha nasıl geliyor o kadar kalabalık uçakla gidilen mesafeye onu da bilemedim, üstelik çaya çağırır gibi kardeşinizi de çağırabiliyor. Vefa borcu olarak ilgileniverin bir zahmet.
Ha bu arada aynı gün içinde bir kaç kez kusmuş çocuk uyutulacaksa yanına bir leğen tas kase bir şey alınır ya tekrar kusarsa diye. Lavaboya kustuysanız hele başkasının evinde kimsenin görmesine fırsat verilmeden temizlenir. Çocuk misafir gittiğiniz evde gezerek yemek yiyecekse başında beklenir. Kaç yaşında olursa olsun uyanır uyanmaz ilk iş çocuğun bezi değiştirilir çünkü bütün gece şişen bez çocuğun oturduğu her yere nemini salar, bu da temiz bir şey değildir. Ve bütün bunlar olduysa 'temizlenir ne olmuş' denmez, anında mümkünse kimse görmeden kalkılıp toparlanır başkası toplasın diye beklenmez.
Birileri laf sokmuştu, merak edip baktımaşırı eğlendim okurken. Normal mi
Nickname : sherlock yapalımmıııı cuk oturacak
Üşenmemiş gereken cevabı vermişsiniz
Birileri laf sokmuştu, merak edip baktımlaf soktukları kadar varmış gerçekten, benim kızım olsa döverim. Hatta uçak biletinin üstünü ben ekler haftasına yollarım evine. Bir de 2 gün kalan insanlarla evi dağılıyormuş. Kıymetli evini sevsinler, bi onunki ev zaten, annesininki çöplük.
Belki misilleme yapıyordur, eski günlerin acısını çıkarmak için, kim bilir?Annem ne zaman bize gelse ananemle teyzemide kalmaya getiriyor bu daha öncedende oldu ilk defa değil bu durumdan rahatsız oluyorum evli insanlarız ama eşim benim açımdan bir sorun yok diyor kalıp giderler zaten diyor ama annem ne zaman gelse hep birilerini peşinde getiriyor tamam kimse yabancı değil ama 1 değil 2 değil mecbur bırakıyor hatta geldiğinde de senin bişey yapmana gerek yok ben hallederim diyor ...sonra aksam üzeri kızkardesimi arıyor gelin oturalım falan eve çağırıyor birilerini çağırmadan duramıyor yani bu durum normal midir ... Bende kimseye birsey diyemiyorum evine gelen bir insana gelme de denmez ki ayrıca her geldiğinde böyle olması canımı sıkıyor sizce tuhaf mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?