bir evlat nasıl gözden çıkarılabilir???

yorumları ve fikirleriyle bana destek olan tüm KK dostlarına teşekkrler...

kızlar... nişanlım bayramda evine gitmicek bana bunca şeyi yaptılar hiçbişey yok gibi oraya mı gitcem diyor... evine gitcek orda geçircek bayraama kadar olan zamanı ve 1. günü. 2. günü de bize gelecek... hepten koparacak ipleri ne olacak bu işin sonu.. ne diyim ben ne yapayım

canım nişanlınla konuş, yumuşatmaya çalış. bayram bu gitmesi lazım evine. iyice bozulmasın araları, hem sana da olumsuz yansır bu

ben fikrimi paylaştım başta biraz tepki gösterdi ama sonradan ikna oldu kızlar. evinde şuanda. odasından çıkmıyor sadece erkek kardeşyle konşyr. annesi bu gidişinde biraz daha ılımlı galiba. en azından kafasını çevirmiyor anlatııklarını dinliyor ve cevaplıyormuş... offf offf bitsin bu işkence arada kalıyorum mahvoluyorum :26:

kızlar moralim sıfır .... zorla git bayramda evinde bulun annenin babanın elini öp dedim.. dediğimi yaptı sırf senin hatrın için yapıyorum dedi. ama buzdağı gibi bir aile. çözülmek bilmiyolar. bi şekilde bunu bi yoluna koyalım derdinde değiller. evde yabancı gibiyim ben yokmuşum gibi davranıyolar ben neden burdayım ki diyor. gittiğine pişman ben diyorum olsun sen doğru olanı yaptın.. karşılığında dhiç doğru tepki yok ama deyince susuyorum:44: damat geldi eve o bile benden daha yakın bu eve sanki diyor içim çok sıkılyo. ne yapmaya çalışıyolar bi anlasam. onlar annemi babamı aramadı. ki her bayram babam arardı ben de onları aramadım iyi ki de aramadım hiçbişeyi hak etmiyolar onlar. bana bunları yaşatıyolar ya ALLAH bildiği gibi yapsın ona havale ediyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…