öncelikle Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir aile ve zor bir konu.ama eşinin yanında olması ailem diyerek körü körüne onları haklı görmemesi,bu kadar anlayışlı bir babanın olması sanırım en şanslı olduğun konular.kızlarının söylediklerinin etkisi kalarak böyle bir tutuma girmişlerse bence senin babanın anlayışlı yaklaşımı sayesinde de makul bir tutuma bürüneceklerdir diye düşünüyorum.bir evlat mümkün değil gözden çıkartılamaz.hem masrafta yapmayacaklarsa niçin erteliyorlar onuda anlamadım ama bence bir süre sessizlik iyidir baban tekrar onlarla konuştuğunda daha ılımlı bir tepki vereceklerdir bence.inş. yakın zamanda kavuşur ve çok mutlu olursunuz :)
araya başka insanlar girse hatırı sayılır eşinin ailesinin kıramayacağı gibi senin baban gibi anlayışla konuşabilecek ? her şeyinizi kendiniz yapıyormuşsunuz zaten bir akşam evlatları için misafir gibi düğüne gelseler ne olacak ki sanki bu kadar üzmüşler sizi.kızlarının düğününe de zaten misafir gibi gidecekler.çok zor bir durum gerçekten bende şu an düşündüm de bende nişanlıyım 2 ay sonra nasip olursa benimde düğünüm olacak bir kız babası için bu konuşma gerçekten zor olabilir.senin babandaki anlayışın evlat hatrı için neler yapılır düşüncesinin yarısının eşinin babasında da olmasını diliyorum senin için.
yaşlar kaç?düğün tarihi uzadıkça dertler de uzar gider. Olduğu kadarıyla biran önce yapn düğünü.Gelmek isteyen buyurur.İkinizde öğretmenmişsiniz, beklentiyede girmeyin hayal kırıklığıda yaşamayın.Yetişebildiiniz kadarını alın geri kalanını zamanla alırsınız. Amannnn hepsi detay. 1 yatak odası beyaz eşya birde oturma grubu çok bile yeni evli çifte taksitlendirin ödersiniz.Kimseyede hesap vermessiniz.Kendi aileniz falan bekler izin rapor alır görüşürsünüz eşinizlede.
Bu şekilde olan ailelere hayret ediyorum.. Acaba hiç mi Allah'tan korkmaz ve kuldan utanmazlar.. Canım senin baban gayet kibar birşekilde söyleyeceğini söylemiş.. 26 yıl peşinden koştuğu oğlunun, peşinden ömür boyu sen koşacaksın.. Bunu nasıl gözardı edebiliyor.. Bundan sonra ona ömür boyu sen bakacaksın, seni el üstünde tutması gerekirken bu manasız hareketler neden.. Gerçekten çok nahoş bir davranışta bulunmuş kayınpederin.. Allah'ında hoşlanmayacağı nahoşlukta hemde.. Görümcenin iftiralarını katmıyorum bile.. Sen evlilik durumunu uzatmayarak doğru olanın peşindesin..Bu yüzden sen içini ferah tut canım.. Allah doğru olanla beraberdir..
Canim tayin olayları neden sıkıntıya düştü ? 1-2 senede es durumundan bir araya geliniyor diye biliyorum ben. Sen nerede gorev yapıyorsun?
Başkalarına hesap vermek orunda değilsiniz.Kişi başına 1 kurban kessen neden deve kesmemiş derler düğünde.Ay ne güzel sevgi var, nişanlınızla bir problenmin yokya canım ailende destekya boşveeeeeeerrr gerisi detay.Umarım çooook mutlu olursun.Geliniliğini falan at görelim:)))hiçbi beklentimiz yok zaten. tek beklentim o gün göstermelik de olsa bulunsunlar benm ailem millete laf anlatmak zorunda kalmasın. onlar bunu hak etmiyor çnküzaten aldık eşyalarımızı Allah a şükür işimiz gücümüz var. bunca şeye rağmen bizi birarada tutan bağlılığmz var.. ama etrafa laf anlatmk mahvediyor beni
Başkalarına hesap vermek orunda değilsiniz.Kişi başına 1 kurban kessen neden deve kesmemiş derler düğünde.Ay ne güzel sevgi var, nişanlınızla bir problenmin yokya canım ailende destekya boşveeeeeeerrr gerisi detay.Umarım çooook mutlu olursun.Geliniliğini falan at görelim:)))
göreve başlangç tarihinden dolayı 1 yıl daha beklicez cnm askerdeydi eşim atandığında . 3 günle kaçırıyor bu seneki tayini.
Kız kardeş hamile olmasın ne bu acele yoksa? Sana da böyle mi iftira atmaya kalktı
Kısmet değilmiş demek ki belki böylesi daha hayırlıdır
yok ihtimal vermem öyle bişeye. kimsenin günahına da giremem. bana öyle bi iftira atamaz ona cesaret edemez de. düğün tarihi için abisine diklenince abisi ağzının payını vermişti. babasına diyomuş ki yengem de abimle bir oldu üzerime yürüdü. babasını dolduruşa getiriyor aklınca iftirası buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?