evet o da var.. ülkemizde mal maldır. hiç bi zaman kaybetmıyor.. ama masrafları da insanın canını sıkıyor işte..Benim eşim de aldı ‘boşuna vergi ödüyoruz kaç aydır kapıda yatıyo araba’ diye diye kafasını yedim adamın, sonra arabayı sattı.
Birkaç ay sonra araba sattığımız fiyatın 2 katına çıktı
ama bizde 2. araba kullanılmıyor. sadece tatile gidersek yazın bagajı büyük diye rahat ederiz. onun dısında yatacakValla maddi imkan varsa gereksiz değil. Biz bazen zorlanıyoruz evde tek araba var ikinci araba olsa çok rahat edeceğiz
Neden kullanmıyorsunuz? Çocuğunuzda varmış sizin içinde rahatlık bir yere giderkenama bizde 2. araba kullanılmıyor. sadece tatile gidersek yazın bagajı büyük diye rahat ederiz. onun dısında yatacak
bazı şeylerin gerekliliği ve gereksizliği, şartlara bağlı aslındaMerhaba,
Golf aracımız vardı.. bunun üzerine eşim bana hyundai i10 aracını aldı hem kullanayım hem de acemiliğim gitsin diye.. sonraki düşüncemiz de iki aracı satıp daha iyi bir araba almaktı..
Ama ben diyorumki bir eve 2. araç gereksiz değil mine gerek var diyorum eşime i10 dursun.. golfü de satalım. zaten gideceğimiz heryere benimkiyle gideriz. boşuna yatan arabaya masraf vergi...
Kafamı kurcalayan sadece i10 küçük bir araç ve acaba bize yetermi bagaj anlamında? sıkıntı yaşar mıyız? 1 çocuğumuz var. eyetr gibi geliyor.
senede sadece 1 kere 2 kere tatile gidiyoruz. eşimde taksici zaten bıkmış arabadan. ben kullanırım herzaman işte :)
yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr..
yani şöyle: ben 2. aldığımız i10 u kullanıyorum ama eşimin golf aracı hep yatıyor.. bunu demek istedimNeden kullanmıyorsunuz? Çocuğunuzda varmış sizin içinde rahatlık bir yere giderken
evet ben de bu yüzden sıkıntıdaydım. artık kendi işlerimi halletmek istıyorumbazı şeylerin gerekliliği ve gereksizliği, şartlara bağlı aslında
yani durumunuz almaya varken, almışsınız neden satıyorsunuz, bir daha almak, hele ki 2 tane almak imkansız hale gelecektir.
çalışıyor musunuz bilmiyorum ama eşim şehir dısındaki evimizin tadilatı için hep haftasonları evde olmuyor, ben bekar babama yemek goturmek ıcın bıle 1,500 tl taksıye para odemek zorunda kalırım eger gıdecek olsam. toplu tasıma ile 3 arac... yani kapıda bir araba daha olsa, gider gelirim, haftaiçi de yemekten sonra eşimle kostur kostur gıtmek zorunda kalmam.
işe geç kalsam 200-300 tl taksiye para vermek zorunda kalmam, araba ile çıkarım. ustelık acemliğim de gıtmıs olurdu.
bence satmayın ama tabi sizin hayatınızı bilemiyorum
eşim taksici iş için ona lazım olmuyor araç.. ben de çalışıyorum ama işe araçla gelmem park yeri bulamam burda..Ne yaptığınıza bağlı değişir. Siz işe kendş aracınıza giderseniz, eşiniz kendi aracıylq farklı yönlere.. Olur kalsın.
Ama aracın biri yatıyorsa gereksiz. Üzerine para katıp apart alınır
Eşim şuan başka ilçeye anlaştıları otobüsle gidiyor. Araç bende. Ama aynı yerde ve araçsız zor olsa bir tane daha ihtiyacımız olur.
Alınmış alınmıştır satmayınyani şöyle: ben 2. aldığımız i10 u kullanıyorum ama eşimin golf aracı hep yatıyor.. bunu demek istedim
ama manuel.. ben manuel araçla uğraşamam. kullanamam yani :)İlla birini satacaksanız da golf kalmalı. Kaliteli bir araç.
O zaman ikisini de satıp, otomatik, daha büyük ve iyi bir araba alın.ama manuel.. ben manuel araçla uğraşamam. kullanamam yani :)
Bu sizin ihtiyacınıza ve maddi durumunuza göre değişir.Eger ikimizde ise gidiyor ve araba kullanıyorsanız gerekli.Ya da zenginseniz hayatta kolaylık.Ama anladığım kadarıyla ikisi de yok.Merhaba,
Golf aracımız vardı.. bunun üzerine eşim bana hyundai i10 aracını aldı hem kullanayım hem de acemiliğim gitsin diye.. sonraki düşüncemiz de iki aracı satıp daha iyi bir araba almaktı..
Ama ben diyorumki bir eve 2. araç gereksiz değil mine gerek var diyorum eşime i10 dursun.. golfü de satalım. zaten gideceğimiz heryere benimkiyle gideriz. boşuna yatan arabaya masraf vergi...
Kafamı kurcalayan sadece i10 küçük bir araç ve acaba bize yetermi bagaj anlamında? sıkıntı yaşar mıyız? 1 çocuğumuz var. eyetr gibi geliyor.
senede sadece 1 kere 2 kere tatile gidiyoruz. eşimde taksici zaten bıkmış arabadan. ben kullanırım herzaman işte :)
yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr..