Bir eve 2. araç gereksiz değil mi :( fikir verirseniz çok sevinirim.

Golfü satalım mı?

• sat gitsin :)

OY: 6 75,0%
  • bence satmayın.

OY: 2 25,0%

• Ankete Katılan
    8

mjesecina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
459
183
Merhaba,
Golf aracımız vardı.. bunun üzerine eşim bana hyundai i10 aracını aldı hem kullanayım hem de acemiliğim gitsin diye.. sonraki düşüncemiz de iki aracı satıp daha iyi bir araba almaktı..

Ama ben diyorumki bir eve 2. araç gereksiz değil mi :KK43: ne gerek var diyorum eşime i10 dursun.. golfü de satalım. zaten gideceğimiz heryere benimkiyle gideriz. boşuna yatan arabaya masraf vergi...

Kafamı kurcalayan sadece i10 küçük bir araç ve acaba bize yetermi bagaj anlamında? sıkıntı yaşar mıyız? 1 çocuğumuz var. eyetr gibi geliyor.
senede sadece 1 kere 2 kere tatile gidiyoruz. eşimde taksici zaten bıkmış arabadan. ben kullanırım herzaman işte :)

yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr..

Benim eşim de aldı ‘boşuna vergi ödüyoruz kaç aydır kapıda yatıyo araba’ diye diye kafasını yedim adamın, sonra arabayı sattı.
Birkaç ay sonra araba sattığımız fiyatın 2 katına çıktı 😫
evet o da var.. ülkemizde mal maldır. hiç bi zaman kaybetmıyor.. ama masrafları da insanın canını sıkıyor işte..

Valla maddi imkan varsa gereksiz değil. Biz bazen zorlanıyoruz evde tek araba var ikinci araba olsa çok rahat edeceğiz
ama bizde 2. araba kullanılmıyor. sadece tatile gidersek yazın bagajı büyük diye rahat ederiz. onun dısında yatacak :KK43:

Ne yaptığınıza bağlı değişir. Siz işe kendş aracınıza giderseniz, eşiniz kendi aracıylq farklı yönlere.. Olur kalsın.

Ama aracın biri yatıyorsa gereksiz. Üzerine para katıp apart alınır 🤭

Eşim şuan başka ilçeye anlaştıları otobüsle gidiyor. Araç bende. Ama aynı yerde ve araçsız zor olsa bir tane daha ihtiyacımız olur.

Merhaba,
Golf aracımız vardı.. bunun üzerine eşim bana hyundai i10 aracını aldı hem kullanayım hem de acemiliğim gitsin diye.. sonraki düşüncemiz de iki aracı satıp daha iyi bir araba almaktı..

Ama ben diyorumki bir eve 2. araç gereksiz değil mi :KK43: ne gerek var diyorum eşime i10 dursun.. golfü de satalım. zaten gideceğimiz heryere benimkiyle gideriz. boşuna yatan arabaya masraf vergi...

Kafamı kurcalayan sadece i10 küçük bir araç ve acaba bize yetermi bagaj anlamında? sıkıntı yaşar mıyız? 1 çocuğumuz var. eyetr gibi geliyor.
senede sadece 1 kere 2 kere tatile gidiyoruz. eşimde taksici zaten bıkmış arabadan. ben kullanırım herzaman işte :)

bazı şeylerin gerekliliği ve gereksizliği, şartlara bağlı aslında

yani durumunuz almaya varken, almışsınız neden satıyorsunuz, bir daha almak, hele ki 2 tane almak imkansız hale gelecektir.

çalışıyor musunuz bilmiyorum ama eşim şehir dısındaki evimizin tadilatı için hep haftasonları evde olmuyor, ben bekar babama yemek goturmek ıcın bıle 1,500 tl taksıye para odemek zorunda kalırım eger gıdecek olsam. toplu tasıma ile 3 arac... yani kapıda bir araba daha olsa, gider gelirim, haftaiçi de yemekten sonra eşimle kostur kostur gıtmek zorunda kalmam.

işe geç kalsam 200-300 tl taksiye para vermek zorunda kalmam, araba ile çıkarım. ustelık acemliğim de gıtmıs olurdu.

bence satmayın ama tabi sizin hayatınızı bilemiyorum

Eşimin arabası golf gecensene bana aldı i20 bende sat falan dedim sonra kullanmaya başladım biraz korkuyorum ama şimdi iyiki satmamisiz diyoruz

bazı şeylerin gerekliliği ve gereksizliği, şartlara bağlı aslında

yani durumunuz almaya varken, almışsınız neden satıyorsunuz, bir daha almak, hele ki 2 tane almak imkansız hale gelecektir.

çalışıyor musunuz bilmiyorum ama eşim şehir dısındaki evimizin tadilatı için hep haftasonları evde olmuyor, ben bekar babama yemek goturmek ıcın bıle 1,500 tl taksıye para odemek zorunda kalırım eger gıdecek olsam. toplu tasıma ile 3 arac... yani kapıda bir araba daha olsa, gider gelirim, haftaiçi de yemekten sonra eşimle kostur kostur gıtmek zorunda kalmam.

işe geç kalsam 200-300 tl taksiye para vermek zorunda kalmam, araba ile çıkarım. ustelık acemliğim de gıtmıs olurdu.

bence satmayın ama tabi sizin hayatınızı bilemiyorum
evet ben de bu yüzden sıkıntıdaydım. artık kendi işlerimi halletmek istıyorum :KK43: eşim de zaten araba yüzü görmek istemiyor işinden dolayı.. her zaman benimkini kullanırız diye düşündük ama bakalım kararsızız işte :KK43:

Ne yaptığınıza bağlı değişir. Siz işe kendş aracınıza giderseniz, eşiniz kendi aracıylq farklı yönlere.. Olur kalsın.

Ama aracın biri yatıyorsa gereksiz. Üzerine para katıp apart alınır 🤭

Eşim şuan başka ilçeye anlaştıları otobüsle gidiyor. Araç bende. Ama aynı yerde ve araçsız zor olsa bir tane daha ihtiyacımız olur.
eşim taksici iş için ona lazım olmuyor araç.. ben de çalışıyorum ama işe araçla gelmem park yeri bulamam burda..

bu sebeple hafta sonu yada akşamları da bi yere gidilecekse ben kullanırım :) sadece küçük araç kalacak elimizde.. acaba pişman olur muyuz diyoruz..

İlla birini satacaksanız da golf kalmalı. Kaliteli bir araç.

Merhaba,

Bu sizin ihtiyacınıza ve maddi durumunuza göre değişir.Eger ikimizde ise gidiyor ve araba kullanıyorsanız gerekli.Ya da zenginseniz hayatta kolaylık.Ama anladığım kadarıyla ikisi de yok.

Biz de benzer durumdayiz.Hatta eşimin yerine başka biri olsa ikinci arabayi alır.Bi kaç gün ise dolmuşla gidip geliyor.Ama idare ediyoruz.İkimizde öğretmeniz.İkinci araba bizim için lux.Biz de bir tane Corolla var 5 yıllık.yetiyor.Bir cocukluyuz biz de. i10 bize küçük gelirdi.Ve sizin yerinizde olsam ikisini de satar daha geniş ve ferah tek araba alırdım

X