Ama özellikle erkek arkadaşının “Astoria’ya bi sorayım geliriz muhtemelen” demesi cok sınırımı bozardı.
amac seni rahatsiz etmwk ve basarmis. basarmasina izin vermissin. sevgiline guven kendini uzme. bu olayi geride birak...
aman ayrılmayın kulaklarınızı çekerim bak aynı şehirdeyiz.Maşallahhhh tütü tüüüHallettik bakalım, yani istediğim gibi bir halletme yolu olmadı ama. Konusunu kapattım artık, teşekkür ederim. :)
aman ayrılmayın kulaklarınızı çekerim bak aynı şehirdeyiz.Maşallahhhh tütü tüüü
Biz eşimin eski sevgilisiyle tesadüfen karşılaşmıştık,kız gördüğüne çok sevinip sarılmak istemişti eşime benimki benden tırstı zaar mesafeli bi şekilde öpmüştü kızı tokalaşmıştı garip bi halde,kızın yaşadığı hayal kırıklığını içimde hissetmiştim benimle selamlaşmak isteyince sarılmıştım kıza,ayy çok komiktikkonunu okuyunca hatırladım
Bu arada ben tepkini makul buldum ben olsam ben de öyle yapardım,gitmek kızı ciddiye almak bencede çok çok gereksiz olurduAstoria
hele o sosyal medyadan kocasının eski sevgilisine zafer kazanmışcasına yazıp farkında olmadan kendini aşağılayan ve eşi tarafından aldatılan hanıma diyecek bir şey bulamadım...bu kocalar kendini bir şey zannediyor işte vazgeçilmez imajıyla kendi kendine triplere savaşa giren kadınları aldatıyor sonra. Nasılsa kadın ortada bir durum yokken hep taaruzda adam için, affeder elbet.Olay çözülmüş sanırım, gitmemekle en doğrusunu yapmışsınız.
Sizi "savaşa" teşvik eden yorumlar okudum da bunun özgüvenle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Hayatımdaki adam bana değer veriyorsa beni sıkıntıya sokacak durumlara engel olmalı. Ben neden gidip hiçbir alakamın olmadığı bir kadına gövde gösterisi yapayım ki? Bu adam büyük ikramiye de gidip "ben kazandım" diye hava mı atacağım? Ya da adamın o kişiye dönesi varsa, kadını rakip sayıp mücadele mi edeceğim? Hiç gerek yok böyle şeylere.
Arkadaş grubundan kıramayacağınız birisi için bir etkinlik olur gidersiniz, istemsiz karşılaşılır, ona yapacak bir şey yok. Ama direkt o kişi için düzenlenen bir buluşmaya gitmenizin hiçbir mantığı yok.
Sevgiliniz "bir astoria'ya sorayım" deyip gitmeme durumunuzu sizin kararınızmış gibi göstermese iyi olurmuş ama olan olmuş artık, sizden böyle bir tepki beklemediği için düşünememiştir. Konu tatlıya bağlanmış, iyi olmuş.
Güncel durum sayfa 17.
Merhaba kızlar, sıkıntılı bir durumun içindeyim. Yardımlarınız beni çok mutlu edecek.
Benim eski konularımı bilenler var, bilmeyenler için çok kısa özet geçiyorum. 4 senelik bir ilişkiden hak ettiğim değeri göremediğim ve 3. kişilerin araya girmesi yüzünden ayrıldım ve tamamen tesadüfen ayrılıktan sonra bir ortamda birisiyle tanıştım ve işler çok hızlı gelişti, şu an 6 aylık bir ilişkimiz var. Eski sevgilim de bu olaydan sonra benim yakın arkadaşımla sevgili oldu ve bundan sonra yakın arkadaşım dediğim kişiyle de iletişimimi keserek onlardan bir daha haber almamak üzere defteri kapatmış bulunuyorum.
Erkek arkadaşım asistan hekim olarak çalışıyor, onun da daha önceden bir sevgilisi olmuş. Ortak arkadaşlarımızın da kendisinin de "yoğun kıskançlık krizleri" yüzünden yürümediğini söyledikleri bir ilişki. Uzun hikaye, merak edenler için detayları eski konumdan kopyalayıp atabilirim. Eski sevgilisi de başka bir ilde hekim. Bunların ilişkileri benim eski sevgilimle olduğu gibi değil. Yani stalkladığım zaman görmüştüm, Facebookta bilirsiniz hani 5 tane resmin olduğu bir yer var anılarım diye paylaşılan. Kızın orada mezuniyetinden fotoğraf vardı, toplu 7-8 kişinin olduğu bir fotoğraf. İçinde erkek arkadaşım da var, arkadaşça bir şekilde elini kızın omzuna atmış. Baya eski yani ama hala kızın anıları kısmında duruyor. 6 aylık ilişkimiz var, ben ilk baktığımda kaldırmamıştı hala da kaldırmamış. Erkek arkadaşımla "Yüz yüze bakalım" seviyesinde ayrılmışlar yani benim gibi kanlı bıçaklı değiller. Allah var, erkek arkadaşımda eski sevgili özlemi, fotoğraf falan gibi şeyler görmedim; ben sorduğum için açıklamasını yapmıştı başlarda o kadar. Ama kızda görüyorum.
Neyse bu hanımefendi yaşadığımız şehre geliyormuş, zaten buralı. Arkadaşları da demişler ki "X geliyor ona özel bir buluşma ayarlayalım". Benimkine de haber vermişler o da "Ya ben gelmeyeyim şimdi hoş olmaz" demiş. Erkek arkadaşım gelemem deyince kızdaki cesarete bakar mısınız, hemen numarasını ortak arkadaşlarından alıp erkek arkadaşımı arıyor "Yaaa X gel lütfen seni de görmek istiyorum, Astoria da gelsin ne olacak tanışmış oluruz. Kendisiyle tanışmayı çok isterim" falan diyor. Ya ben dellenmekte haksız mıyım, siz söyleyin. "Gitmiyoruz kesinlikle, bir de ayağına çağırıyor ne kadar ayıp yaa" falan diye dellendim; erkek arkadaşım da "Tamam Astoria gitmeyiz sakin ol, seni aldatmışım gibi davranıyorsun" falan diye üste çıktı kapattı telefonu. Kendimi yiyorum sinirden, benim eski erkek arkadaşım çağırsa kendisi koşa koşa gidecek herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?