- 17 Ağustos 2011
- 22.141
- 138.328
- Konu Sahibi birminisannesi
- #1.481
Evet konu sahibi ya. Kaybedecek bir şeyi olmayan adam her şeyi yaparKonuyu başından beri takip ediyorum. Çok üzüldüm başınıza gelenlere. Zaten ben sonucun böyle çıkacağını biliyordum. İnş çıkmaz dedim.
Aynı şeyleri bende yaşadım. En azından sizin eşiniz itiraf etmiş bu da bişeydir. Benimki her şey apaçık ortadayken inkar edip durdu.
Eşim gelcek dediniz ya yalnız başınıza olmayın yanınızda biri olsun.erkeklere güven olmaz.benimki de boşancam dediğimde hiç beklemediğim anca saldırdı darp etti. Ve öldürmeye kalktı.o yüzden tek olmayın bide hamilesini aman diyeyim. Neler duyuyoruz tv den bana bişey olmaz demeyin. Hatta dışarda buluşun kalabalıkta.hakkınızda hayırlısı olsun.bebeğinize odaklanın.donuna kadar alın pis herifin.Bu erkekler iyice azdı. Teneşir patlayıcılar
Belki sinirli biri değil,hiç öfke problemini görmediniz on yıldır ama kendinizden çok güveniyordunuz sadakatine. Yani o artık başka birisi, bildiğiniz adam değil.
Ne olur ne olmaz, gözü döner bir şey yapar. Zaten hamilesiniz, siz bağırıp çağırırsiniz, sus der iter ,Allah korusun ters bir dusseniz yine bebek zarar görebilir.
Kadınlar kulübünde hep okuyoruz pısırık pısırık adamlar bosanicam lafıyla canavara dönüp darp ediyorlar kadınlar