- 15 Haziran 2008
- 8.732
- 36.533
-
- Konu Sahibi birminisannesi
- #1.421
Kesinlikle artık onunla teketek yüzyüze gorusmemeli bile ama şu anda anlamıyor. Başına daha neler gelecek, hangi tedbirleri niye almalı anlamıyor.... Şu anda kendisi de bebeği de hiç olmadığı kadar savunmasız ama farkında değil...Ben hanımefendinin yerinde olsam bu gece yüzleşmek yerine giderdim ailemin yanina tüm elektronik eşyaları alıp uyurdum. Uykusuzluktan beyin kimyası bozulmuştur kadının adam onu suçlayıp bilerek kışkırtıcı konuşur. Var potansiyel.
Ölümüne inkar ederler. Gözünle görsen yine inkar ederler. Kutsal kitaba, evladının üzerine yemin ederler bir de. Kendi aklından şüphe ettiriler. Çoğu erkek böyle.Anneniz için de üzüldüm. O kadar iyi anlıyorum ki onu. Sadakatsizlik erkeklerin genelinde var. İtiraf edenine daha rastlamadım. Ancak gerçekten biriyle bir yola çıkacaksa işlerine geliyor, diğer türlü amaçları sadece heyecan aksiyon. Umarım bugün bu işi noktalayıp zor da olsa hayatıma bakacağım. Tek dileğim bu.
Aslında şimdi, tam şu anda , hemen, adam mesaideyken , olay sıcakken WhatsApp üzerinden "bana bunu nasıl yaptın? Yıllardır aldattın bana yalan söyledin, dayanamıyom, senin yüzünden öldiriciiim kendimi ...aha da yuttum hapları" minvalinde inandırıcı bir mesaj atıp , ararsa telefonu asla açmayıp, adamın panikle verecegi itiraf ve pişmanlık içerikli mesajları bekleyip depolaması için son firsat mı, bana mı öyle geliyor?Daha hiçbir şey olmadı. Boşanma aşamasında kızılca kıyamet kopar. Adam ve ailesi biz suçluyuz ne isterseniz alın der mi hiç? Kızınız sahip çıksaydı der çıkarlar. Adam da bu modda olur. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı, konu sahibini bile suçlu çıkarırlar, benden demesi.
Fenalaşıyorum çocuğuma bir şey olursa bunlar hep senin suçun. Sen bu çocuğu hak etmiyorsun (ki yalan da değil) söyle bana ilk nerede buluştunuz nereden yazdın. Başka kadınlar da var mı yoksa sadece bu mu?(bu en kilit soru aslında)Sorularıma cevap vermeden eve giremezsinAslında ben olsam şimdi, tam şu anda adam mesaideyken , WhatsApp üzerinden "bana bunu nasıl yaptın? Yıllardır aldattın bana yalan söyledin, dayanamıyom öldiriciiim kendimi ...aha da yuttum hapları" minvalinde bir mesaj atıp adamın panikle verecegi itiraf ve pişmanlık içerikli cevapları depolaması için son firsat
Sakın sakın. Sakın kendine bağlama. Bu acımasızlığı kendine yapma, eşinin de yapmasına asla izin verme. Benim de eşimde beğenmediğim Bi dünya şey var evliliğimde eksikler var ama aldatmıyorum. Hangimizin eşi mükemmel. Sorsan burda hemen hemen herkesin şikayetleneceği Bi konu vardır evliliğinde. Biz aldatıyor muyuz? Aklımızdan geçirmiyoruz. Aldatmak tamamen karşı tarafın şerefsizliği, zavallılığı. Bunu aklından bu süreçte sakın çıkarma. Yüz yüze gelince de sana yaptığını normal gösterebilmek, kabullenmeni sağlamak için seni manipüle etmeye çalışacak. Sıkışınca her erkek yapar. Sen de karşı atak yapıp sustur. Sen de şunu şunu yapıyordun ben niye yapmadım madem diye. Sadece fazla yükselmemeye çalış tartışırken. Sonuçta hamilesin eşin birşey yapmasa da yaşadığın stres erken doğumu tetikleyebilir. Sakin kal, zaten olan olmuş yapacak birşey yok. Karşısında ağlayıp bağırıp çağırma. Sen soğukkanlı ve alaycı olursan gardı düşer, eze eze terket, sen ezilme karşısında.O eksiklik hissi öyle geçiyor ki insana anlatamam. Haklısınız ne olursa olsun bir kulp takacaktı, bana mal edecekti mükemmel bile olsam. Ama kendimi kötü hissettirdi. Bakalım yüz yüze de böyle pehlivan olabilecek mi.
Çok mantıklı, elinde eşinin yazılı bir itirafı olur.Aslında şimdi, tam şu anda , hemen, adam mesaideyken , WhatsApp üzerinden "bana bunu nasıl yaptın? Yıllardır aldattın bana yalan söyledin, dayanamıyom öldiriciiim kendimi ...aha da yuttum hapları" minvalinde bir mesaj atıp adamın panikle verecegi itiraf ve pişmanlık içerikli mesajları depolaması için son firsat mı, bana mı öyle geliyor?
Kendi mailine at kimse bilmiyorsa. Orayı karıştırmak aklına gelmez. Şifreni de değiştir yine de.Aklıma gelmemişti. Yapayım. Çok teşekkürler.
Bu kadar ayrıntılı sorarsa uyanır....Bugün boşanma lafı da edildi zaten, artık konu sahibinin sandığı kadar aptal olmadığını, g.tünü kollamasi gerektiğini biliyor oç...O yüzden hiçbir spesifik soruyu , hele yazılı mesaj üzerinden doğru yanıtlamaz....Fenalaşıyorum çocuğuma bir şey olursa bunlar hep senin suçun. Sen bu çocuğu hak etmiyorsun (ki yalan da değil) söyle bana ilk nerede buluştunuz nereden yazdın. Başka kadınlar da var mı yoksa sadece bu mu?(bu en kilit soru aslında)Sorularıma cevap vermeden eve giremezsin
Olay sıcakken yapılması akıllıca olur bence de.Aslında şimdi, tam şu anda , hemen, adam mesaideyken , olay sıcakken WhatsApp üzerinden "bana bunu nasıl yaptın? Yıllardır aldattın bana yalan söyledin, dayanamıyom, senin yüzünden öldiriciiim kendimi ...aha da yuttum hapları" minvalinde inandırıcı bir mesaj atıp , ararsa telefonu asla açmayıp, adamın panikle verecegi itiraf ve pişmanlık içerikli mesajları bekleyip depolaması için son firsat mı, bana mı öyle geliyor?
Peki adamla bir baglantısı yoksa merhabası yoksa neden yapsın.. bunu yapmiş olması bile aralarında birsey oldugunu gösterir husumet ilişki yada para vb illaki bi merabası vardır.. ee bu durmda adam yine masum degil.. sonuç yine adamın halt cevirdigine cıkıyor..Birinin telefon numarasını telefon numarası olarak rehbere kaydederim ve konuşma baloncuğunda adamın telefonu yazar . resim çekerim karşımdakide o numara ile mesajlaşıyorum sanar. Teknolojide kandırmak kolay..
Arkadaşlar adam itiraf etti zaten.Peki adamla bir baglantısı yoksa merhabası yoksa neden yapsın.. bunu yapmiş olması bile aralarında birsey oldugunu gösterir husumet ilişki yada para vb illaki bi merabası vardır.. ee bu durmda adam yine masum degil.. sonuç yine adamın halt cevirdigine cıkıyor..
Çok doğru. Ben belki çocuğu için endişe eder diye düşündüm ama bu adamda o potansiyel yokBu kadar ayrıntılı sorarsa uyanır....Bugün boşanma lafı da edildi zaten, artık konu sahibinin sandığı kadar aptal olmadığını, g.tünü kollamasi gerektiğini biliyor oç...O yüzden hiçbir spesifik soruyu , hele yazılı mesaj üzerinden doğru yanıtlamaz....
Boşluğuna düşürüp kendi kendine yazmasını sağlamak lazım....
Kız adam daha iki gün önce çocuğu üzerine yemin etti aldatmiyorum diyeÇok doğru. Ben belki çocuğu için endişe eder diye düşündüm ama bu adamda o potansiyel yok
B birminisannesi bunu yap....mesai bitmeden çabuk....yolla bı intihar mesajı, kapat telefonun sesini, güzelce sakla, sonra yat uyu....Aslında şimdi, tam şu anda , hemen, adam mesaideyken , olay sıcakken WhatsApp üzerinden "bana bunu nasıl yaptın? Yıllardır aldattın bana yalan söyledin, dayanamıyom, senin yüzünden öldiriciiim kendimi ...aha da yuttum hapları" minvalinde inandırıcı bir mesaj atıp , ararsa telefonu asla açmayıp, adamın panikle verecegi itiraf ve pişmanlık içerikli mesajları bekleyip depolaması için son firsat mı, bana mı öyle geliyor?
Ben bu yemini görmemişim ya shshsKız adam daha iki gün önce çocuğu üzerine yemin etti aldatmiyorum diyeşu anda eve gitmesinin tek amacı delilleri yok edip kendi lehine delil yaratmak zaten.
Birinin telefon numarasına ulaşmak çokta zor değil artık ama konuda zaten sonuçlandı. Adam şerefsizlik yapmış maalesef.Peki adamla bir baglantısı yoksa merhabası yoksa neden yapsın.. bunu yapmiş olması bile aralarında birsey oldugunu gösterir husumet ilişki yada para vb illaki bi merabası vardır.. ee bu durmda adam yine masum degil.. sonuç yine adamın halt cevirdigine cıkıyor..
Çünkü aldatan erkek böyledir gider diger kadına eşini kötüler gelir eşine diger kadını.. iki kadını bir arada götürmek varken( bu tarz erkeklerin zihniyeti ile söyledigim o lafı çarpıtmayıp anlayın diye) neden boşansın.. esini seven kisiligi saglam adam zaten aldatmaz.. aldatanların da çogunun zihniyeti böyle işler.. birden fazla kadını ayni anda kendine hak görür.. aldatmis olmasindan bariz birşey bu.. Şu an ona boşanma daha külfetli çünkü.. dava imis sonrasinda yaninda olmayan kadina nafaka imis tazminat imis.. yemegini temizligini de yapan yok.. Bir kadın kendine kadınlık yaparak hayatında varken neden boşanıp bi kadınlık göremedigi kadina bir de masraf yapacak.. bu yuzden çogusu kadından bosandı mı babalıktan da boşanıyor.. çünkü ne kadar kadın işine yarıyor ve hayatındaysa çocuga da o kadar ve o zaman dilimi icersinde babaMadem kadınla evleneceklermiş, işte ona fırsat. Kadın bana duyurdu. Ben boşanalım dedim zaten. Asla kabul etmiyor. Asla. Evladı üstüne yemin ediyor bir bağlantım yok, otele de gidip soralım diye. Beni nasıl sevdiğinden, bu kadar severken bir hayat kadınına eşimi nasıl rezil ederim diye bahsediyor. Seni niye işin içine sokayım böyle bir şeyde diyor.