- 7 Aralık 2018
- 6.753
- 17.651
- 27
- Konu Sahibi birminisannesi
Yaklaşık bir saattir konuyu ve yorumları okuyorum ilk sayfadan beri ortada eskort falan olmadığı fikrindeydim. Eskort diye konuştuğunuz kişi muhtemelen bir erkek. “Ne laftan anlamaz kadınsın” vs tam erkek üslubu zaten ama orası çok ufak bir detay. Hesap da fake. Zaten 2020 yılından beri olan sadece 2 adet yorumun bulunduğu bir hesapmış. Eğer size tekrar mesaj atarsa ya da iletişime geçmeye çalışırsa kesinlikle cevap vermeyin hatta engelleyin. Muhtemelen eşinize göz dağı vermeye çalışıyorlar. “Ailene kadar rahatsız ederiz” gibisinden. Ve bir kadınla iletişime geçmek için bu eskort hikayesi çok ideal, gayet de huzursuz etmişler. “Karanlık kişiler” diyince de aklınıza hemen büyük büyük kişiler gelmesin. Evet dolandırıcılar ve tehlikeliler ama öyle müthiş vizyonlu fikirler beklemeyin yani, yerel dolandırıcı işte. Eşiniz de telefonuma sızmışlar vs derken aklına direkt bu kişiler gelmiş kast ettiği şey bu aslında, yalan uydurmuyor ama olayı açıklayamadığı için söylediği her şey çok saçma geliyor. Telefona sızma vs yoktur diye düşünüyorum ama eşinizi böyle korkutuyor ve tehdit ediyor olabilirler yani gerçekten de öyle sanıyordur. Cidden bir eskort meselesi olsaydı beraber fotolarını ya da daha kesin ve net kanıtları çatır çatır yollar geçerdi elinde böyle bir şey yok en fazla üzerinde oynama yaptığı dekontu atabiliyor eskort “bey”. Bence kendinize çok dikkat edin ve sizinle iletişim kurmaya çalışan tanımadığınız kişilerle asla iletişime geçmeyin. Bu arada telefona sızmak öyle yazıldığı kadar zor bir şey değil. Sızmışlardır demiyorum ama bilmediğiniz linklere vs tıklamayın. Bir arkadaşımın eski sevgilisi baya baya sızmıştı telefonuna öyle mafya falan da değil yani bildiğiniz eski sevgili.
Konuda da birkaç yorum dikkatimi çekti. Aslında ilk birkaç sayfadan sonra adamın aldatmayla pek de ilgisi olmadığı belli olmasına rağmen resmen gaz verme ve eğlence amacıyla üzerine gidilmiş, o yorumlar bariz belli oluyor. Yardım etmeye çalışanların sayısı da çok fazla ancak o birkaç yorum adına utandım gerçekten.
Konuda da birkaç yorum dikkatimi çekti. Aslında ilk birkaç sayfadan sonra adamın aldatmayla pek de ilgisi olmadığı belli olmasına rağmen resmen gaz verme ve eğlence amacıyla üzerine gidilmiş, o yorumlar bariz belli oluyor. Yardım etmeye çalışanların sayısı da çok fazla ancak o birkaç yorum adına utandım gerçekten.