Bence fotoğraflara aldanmayın çoğu kandırmaca oluyor, kendisi sarı saçlıdır sarı saçlı güzel bi kadının fotosunu koyar eder, ne işi olur benim kocamla bu kadının hiç demeyin. Bu insanlar çok yıpranıyor duygusal boşluğuna gelmiştir kızın, eşinizin aşık olacağını sanmıyorum bence cinsel ihtiyaçlarını fantezilerini giderebilmek icin asık rolu falan yapmıs olabilir. Diğer türlü her zaman parayı nasıl yetistirecek. Gel sana ev açayım vaadleri falan buna işaret.
Ayrıca başka bir nokta var ki, en kral eskortların bile fiyatı gecelik en fazla 1000 lira, ortalama kızlar ise 500-1000 falandır.
Eşiniz gerçekten 3500 lirayı gönderdiyse o'na toplu bi ödeme de yapmıs olabilir tek gecelik bişey olduğunu sanmıyorum maalesef, belki de kıza yaranmak kendini güçlü göstermek icin bir kısmını harçlık gibi göndermiş olabilir.
Eşiniz size ihanet etmiş, o konuya hiç değinmiyorum bile söylediği şeyler saçmalık. Ben de ihanete uğradım ve sindirmek kolay değil lütfen buradaki bazı acımasız yorumları görmezden gelin üstelik siz hamilesiniz. Bence kadınla biraz daha konusabilirdiniz twitter'dan. İnanmam için eşimi arayıp ses kaydınızı gönderebilir misiniz, ya da eskilerini madem sildi yeni bir konusma baslatıp göndersin ekran görüntüsü. Zaten iletişime geçmişsiniz bence bir iki satır daha konusabilirsiniz konuyla alakalı. Bunu neden söylüyorum, ileride bosanmak isterseniz elinizde delil olsun. Bu kadar bariz bir aldatma varken ortada bi delil olmadan kapanmasın konu sizin için dezavantaj olur. Umarım bilgilendirirsiniz bizi son durumla alakalı gerçekten çok üzüldüm sizin için, sağlıcakla kalın.