Kaç gündür maşallah , açılan konularda kocaların beyni kıvrım kıvrım, eskiden hep salak erkek konuları açılırdı,şimdi aldatan erkekler de cin gibi. Sizin adamın hikayesi cuneyt arkinin 70ler sonunda çektiği polis filmlerine benziyor . Geçen de kocasının valizinde kayganlastirici gören kadın, kocasının "uyurken ruyalaninca meni gelmesin diye' diyip üç sayfa sallamasyon bilimsel açıklamayla ikna olmustu.
Üstelik buluştukları saat aralığında benim eşimi aradığıma dair kayıt yok. Baktım dökümüme.
Adam çakalsa uygulamadan aramıştır,işini sağlama almıştır.
Uygulamadan aranilanlar zaten dokumde cikmaz. telefon kayıtlarına, mesajlara mahkeme emriyle vs ulaşılabilir ama WhatsApp - insta aramaları bulunamaz diye biliyorum
Şunu anlamıyorsunuz profilde görünen kadının eşimle işi olmaz. Belli bir şey. Ne tipi yeter, ne parası. Kadın yat programlarına katılan, zengin iş adamlarıyla falan olan biri. Sıradan bir tip değil.
Kadın kendini pazarlıyor işte,reklamını yapıyor. Böylece "Elit beyler arasın" modunda. Mahalle kuaforunden resim atsa mesela şirket patronu değil onun şoförü gider. Normal insanlar bile başkasının arabasında foto çekiniyor
kadın da elbet gitmiştir o yata, elbet gitmiştir o lüks mekana. Ama devamlılığı yoktur. Arasıra,işler kesatken culsuz erkeklere de vizite aciyordur
Hayır hiçbir detay yok. Bir arkadaşımdan rica ettim, iddia ettiği otelde o gece kalındı mı diye polis dayısına sordurtması için. Cevap bekliyorum. Savcılık kararı olmadan otel kaydı öğrenilemiyor.
Eskortun anlaşmalı olduğu otelse gizlilik için sadece kadının kimliğiyle giriş yapmışlardir. Bu büyük bir olay değil. Ya da kadın zaten tutmuştur odayı,adam da misafir gibi gelmiştir,ödediği 3500 viziteye oda da dahildir. Buradan bir şey çıkmaz. Benim kadın erkek çok yabancı misafirim oluyor, bazen kahve içmeye, valize yardım etmeye,takılmaya falan otellerine gidiyorum, gayet yürüyüp asansöre biniyorum. Bugüne kadar kimse de benden kimlik istemedi. Yani eskortla beraber olmak istesem de bu düzenle elimi kolumu sallaya sallaya giderdim.
Bir de iki kişi gittiğinde resepsiyondaki çocuk istemiyorsa ikinci kişinin kimliğini pasaportunu almıyor bile. Buna da tanık oldum çokca defa.Bu kanıt niteliğinde bir şey değil kesinlikle.
Üstelik bunu insan ailesine nasıl izah eder. Rezil olur insan. Benim babam abim komaya sokar onu.
Ailesine izah edecek bir sey yok ki, kadını gelin diye eve sokmayacaksa gizli saklı yaşar fantezi dünyasını. Ayrıca abin baban hiç bir şey yapmaz, KKda ne şerefsiz çirkef kocalar var. Hiç de kadının ailesinin adamı dövdüğüne tanık olmadım , uzaktan öyle konuşulur şöyle yaparım böyle yaparım ama gerçekte kimse bir b.k yapamaz
Doğacak çocuğumu görmek nasip olmasın böyle bir kadınla tanışıklığım olmadı diyor eşim.
Yaaa çok saçma, tam yalancı insan cümlesi. Ben de bir kere coook sıkıştığım - zor bir durumdayken yalan yere yemin etmiştim ilkgenclik yıllarımda (beni yalan soylemem için zorlayan ve benim yalan söyleyip öyle bir şey yok dememi bekleyen-zaten yalan duymak isteyen birine).
Düşünsene, Olay büyümüş, belki de senin geleceğini etkileyecek. Bir cümle söyleyip karşıdakini ikna etmek var, gerçegi söyleyip hayatının tersyüz olması var. Üstelik sen Allah çarpsın deyince Allah carpmayacak bile. Kaldı ki inanana tövbe kapısı hep acik. Üstelik yemin "çocuğumu goremeyim", eğer doğru bu olay derse zaten sen terkedeceksin,bebek diye babaya yatılı bile vermeyecekler adam zaten çocuğunu göremeyecek. Böyle bir durumda kim doğruyu söyler ki?