- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
-
- Konu Sahibi Yalniz dertli
3 gün değil 5 gün değil nasıl bir piskioloji 3.5 yıl bitkisel hayatamı girdi de çıkamadı eşiniz.Ya bazen erkekler psikolojik dönemden geçiyor diye üstüne gitmedim , bide zaten sürekli tartsima içinde olduğunu için de onemsmeedim gurur yaptım .
Biriyle bir şey konuşurken aynı şeyleri söylemek zorunda kalmak çok canımı sıkıyor, o yüzden devam edemeyeceğimTıktok ta varmış ya değil var
Ya sen lafı nerden nereye alıp gidiyorsun gay görünce millet gay oluyor demedim
Çok fazla var bu durumda insan endişe ediyor çocuğunuz oğlunuz varsa ister istemez insan endişe ediyor
Oğlunuz yanın da bir adamla gelse bu sevgilim dese evlendik beraber yaşıyoruz dese ne yaparsınız yada erkek kardeşiniz herkesin secimi evet ne.yasarsa yasasin millet ama insan böyle bir şey istemez bundan dolayı tedirgin olur
Ben öğrenme kabiliyeti demedim ki. "Öğrenmeye açık oldugunu düşünerek" dedim. Öğrenmeye kapali olmak da vardir hani. Ön yargılar vardır. ☺Biraz olsun öğrenmeye derken
Pardon lotus her zaman ki kışkırtıcı yorum
Merak etme benim ogrenme kabiliyetim fazladır bana link atmana gerek yok
Ben gay videosu izliyen gay olur demedim
Ve senin beğenmedim yapıcağını ve böyle alıntı yapıcağını tahmin de ettim
Evet videolar çoğaldı bu konun dini boyutunu hiç açmıyorum
Tekrar yaziyorum oku ve 'anla"
Herkes ne yaşar ne yapar hiç ilgilenmem ben gördüklerimden dolayı endişe duydum duyuyorum bu kadar basit
Arkadaş fake misin bilmiyorum ama maskelemekten kasıt sadece seninle evlenerek gay olup olmadığını maskelemek değil. Adam belkide tatmin olamıyor. Ve ekstrem yani sıra dışı şeyler izliyor. Örneğin daha genç şeylerde izliyor ya da arzuluyor olabilir. Demek istediğim toplum baskısı vesair nedeniyle cinsel kimliğini bastırmak ya da dürtüleri kontrol etmeye hatta durdurmaya çalışmak , sonucunda başka bir cinsel eğilimden kaynaklanabilir. Ruh hastası olan pedofili , hayvan ya da acı dan zevk almak gibi gibi. Yani sadece gay veya biseksüellik olmayabilir. Bununla kendini kamufle eden bir çok pedofili var. Veya içindeki dürtüyü uygulayamadığı için bastırmaya çalışıp maskeleyebilir diyorum. Kaç kurtar kendini bu normal değil diyorum. Lafım gay veya biseksüele değil anlatmaya çalıştığım farklı bir tabloKendisini maskelemis mi yani ?? Aslında o videolarla kendini tatmin ediyor ? Niye merak ederki insan bı erkekle ilişkiyi dimi ??
Kabullenicek bir şey değil siz yine 3.5 yıl iyi sabretmissinizKabullenemedim ki zaten ,görünce şok oldum midem bulandı
Neden bu doğru değil mi oglunuz ben bunla sevgiliyim dese erkek kardeşiniz elinden tutsa biriyle gelse erkekle annen baban yıkılmaz mi Bende size soruyorumBiriyle bir şey konuşurken aynı şeyleri söylemek zorunda kalmak çok canımı sıkıyor, o yüzden devam edemeyeceğimBen ne diyorum siz hala kardeşiniz bilmem neyiniz gay olsa hoşunuza gider mi diyorsunuz
3.5 yıl mı. Bu konu fakedir ya olamaz bence.Kabullenicek bir şey değil siz yine 3.5 yıl iyi sabretmissiniz
Paravan evlilik ise mümkün.3.5 yıl mı. Bu konu fakedir ya olamaz bence.
Linke bakmadim konuyu nerden nereye getirdiniz link atmalara falanBen öğrenme kabiliyeti demedim ki. "Öğrenmeye açık oldugunu düşünerek" dedim. Öğrenmeye kapali olmak da vardir hani. Ön yargılar vardır. ☺
Apaçık yazdığım cümleyi okuyup yanlis anladığına gore anlamakla ilgili problemleri olan ben değilim.
"Merak etme benim ogrenme kabiliyetim fazladır bana link atmana gerek yok" bu cümlene karşılık da, link senin "öğrenme kabiliyetini" geliştirecek bir sey içermiyor.
Yönlendirmelerle cinsel yonelimi değiştirilmeye çalışılan çocuğun başına gelenleri anlatıyor.
Nasıl kabul edeyim ? Midem bulandi onları izlemsini görünce bile ?? Kabul edince nolacak ? Ben kadın gibi yasayamayacagim ,normal bir evlilik yaşamadım ki ? Kendimi nasıl kandirayim ?? Üstelik düzenli bir cinsle hayatımız olsa da izlemiş desem ? Öyle bişi de yok. Üstelik anne olmak istediğimde ilerde , nasıl olacak ? Cinsle gucu ilaç içip yanıma gelecek ee sonra es kaza çocuk olacak ? Kendini ispat edecek toplumda aileler arasında ?? Hem ailem Aramzidaki sorunu biliyor , bunca zama. Çocuk olmayınca onlar da niye düşünmüyorsunuz guzel şeydir çocuk felan dedi ve eşimde bun konuda beni suclayinca aileme ,söylemek zorunda kaldım asıl sorunu... Buna rağmen nasıl devma edeceğim ki ???Sizce böyle evlilik olur mu
Valla bende şaşkınım3.5 yıl mı. Bu konu fakedir ya olamaz bence.
Konu sahibi 3.5 yıldır bu adamı neden bekliyon? olup olmadığınızı denemek için mi anlamadık wallah .Valla bende şaşkınım
Ne bilim , asacaz deyip durdu hep3 gün değil 5 gün değil nasıl bir piskioloji 3.5 yıl bitkisel hayatamı girdi de çıkamadı eşiniz.
İns çok saolunBence olmaz ama eski konunuzu da takip etmiştim ben zaten 3,5 yıl falan evli de kalmazdım. İster gay olsun, ister benden hoşlanmasın, ister aldatsın ne olursa olsun. Cinsellik benim için önemli. Ben 1-2 ayda hayırdır derdim. 3-4 aya çözmezse boşardım. 3,5 yıl beklemek biraz bana abartılı geliyor. Ama herkesin durumu farklı. Ekonomik durumdan da boşanamayanlar var, boşanmaktan korkanlar da var. Onun için dedim kabullenecekseniz kurcalamayın diye.
Delil toplamak için telefonu alın. Pazartesi avukata gidersiniz. O sizi yönlendirir. Umarım hızlıca biter sizin için bu rezalet.
Kizz konu sahibi bendegilimKonu sahibi 3.5 yıldır bu adamı neden bekliyon? olup olmadığınızı denemek için mi anlamadık wallah .
Asla fake hesabı değilim , böyle bir konuda konuşmak bile çok zor . Bunlar yaşadıklarım .ister inanın ister inanmayın ama yaşiyorum bunları .Arkadaş fake misin bilmiyorum ama maskelemekten kasıt sadece seninle evlenerek gay olup olmadığını maskelemek değil. Adam belkide tatmin olamıyor. Ve ekstrem yani sıra dışı şeyler izliyor. Örneğin daha genç şeylerde izliyor ya da arzuluyor olabilir. Demek istediğim toplum baskısı vesair nedeniyle cinsel kimliğini bastırmak ya da dürtüleri kontrol etmeye hatta durdurmaya çalışmak , sonucunda başka bir cinsel eğilimden kaynaklanabilir. Ruh hastası olan pedofili , hayvan ya da acı dan zevk almak gibi gibi. Yani sadece gay veya biseksüellik olmayabilir. Bununla kendini kamufle eden bir çok pedofili var. Veya içindeki dürtüyü uygulayamadığı için bastırmaya çalışıp maskeleyebilir diyorum. Kaç kurtar kendini bu normal değil diyorum. Lafım gay veya biseksüele değil anlatmaya çalıştığım farklı bir tablo
Yok cnm bu asilacak bir şey değil seni oyalıyor gençliğine yazık o kendi bencilliği için seni perde yapmış kendi yolunu çiz Allah yardımcın olsunNe bilim , asacaz deyip durdu hep
Sizce ben anneme bu zilediklerimden bahsedeyim mi ??? Annem biliyor sorunlarımı kisman da babam ... izledikleri mi anlatayim mi anneme ?İns çok saolun
TamamYok cnm bu asilacak bir şey değil seni oyalıyor gençliğine yazık onun perdesi olma hayatına bak bundan hayır gelmez
Çok videonun neyinden endise ettigini anlamiyorum. Çocuğunu bir fanusta da büyütsen gay doğduysa gaydir, heteroseksuel doğduysa heteroseksueldir. Kimseden etkilenmez, kimseden görüp özenmez. Doğuştan hepsi.Linke bakmadim konuyu nerden nereye getirdiniz link atmalara falan
Sanki ben çocuklarla ilgi bir şey dedim
Dediğim şu çok fazla video var ve insan çocuğu varsa tedirgin oluyor dedim video izledi gay olucak demedim
Konu saptırmaya gerek yok
Ben gelecek için endişe ediyorum
Dediğim gibi dini yönünü hiç açmıyorum bile lotus