- 25 Ağustos 2018
- 672
- 149
-
- Konu Sahibi Yalniz dertli
Yok yapmam çocuk ...Paravan yapıyor sizi. Sakın çocuk yapıp onun vitrinini tamamlamayın.
Ben iyi insan dedim mi? Niye çarpıtarak yaziyorsunuz?Yapmayın Allah aşkına. Defolsun gitsin kendi kafasına sıksın o zaman. İyi insan olan yine kendine yapar kötülüğü başkasına değil. Murat Övüç denen adamda ailesi baskı yapıyorsa ortalıktan yok olsaydı mesela evi terk etseydi. Her iki örnektede erkek bencilliği var.
1 yıldan fazladır o telefonu kullanmıyor . Ama internetini açınca , geçmişe girince gördüm o videoları . Sizce o geçmiş tarihi . Suanki tarih mi kiGeçmişi düzenli temizliyor.
Nasıl toplayacağım delili ??? Bir tek şimdilik eski telefonunu buldum , onunda geçmişine girdim , o girdiğim tarih için ,olan da bugünün tarihi diye yazıyor , doğrudur umarım , aynı gün girildiği tarih yazar dimi orada??Allah böyle adamların iki yakasını bir araya getirmesin. Başkalarınında hayatını karartıyorlar. Paravan evlilik olduğu ortada. Yerinizde olsam gizliden gizliye delil toplar bu adamı boşarken aynı zamanda da rezil ederim. Sizin boşa geçen yıllarınızdan önemli olmasa gerek onun gururu
Çarpıtmıyorum. diyorum ki seçme hakkı yoksa kendini öldürseydi...Çocuğun söz söyleme hakki olsa, ona isteği sorulsa niye katil olmayi seçsin?
Evet gidersem söylerim elbette .Sizin terapiste söyleyeceğinizden ve bunun konuşulmasından korkuyordur.
O telefonu kaybetmeyin siz.Nasıl toplayacağım delili ??? Bir tek şimdilik eski telefonunu buldum , onunda geçmişine girdim , o girdiğim tarih için ,olan da bugünün tarihi diye yazıyor , doğrudur umarım , aynı gün girildiği tarih yazar dimi orada??
Birisi ile bişi yaşayıp yaşamadığını henüz yakalayamadım . Nereden yakalarım bilemiyorum . Benle bişi yaşamıyor . Yokmuş gibi davranıyor cinselliği . Zorla Dr a gitti terapiste gitmek istemiyorSizinlede ilişki yasiyorsa biseksüel olabilir
Ama izlediği videolar sizden uzak durması
Paravan evlilik gibibuna katlanmayın
Allah korusun yarın birgün size hastalık taşır başka şeylerde yapıyorsa
Tarayıcıdan derken ? Tarif edermisiniz caikca biraz zahmet olmazsa yapacağım şeyleriEski telefonundan geçmişini görebiliyorsanız, tarayıcadan gmailine de girebilirsiniz kolaylıkla. Üye olduğu sosyal platformlardan gelen maillere bakın. Yönelimini açık bir şekilde dile getirdiği hesapları vardır mutlaka.
Buradaki sorun söylediğinizin tam tersi. Keşke saklamak zorunda olmasa kimse herkes tercihlerini yaşayabilse. Tiktokta video izleyerek kimse gay olmuyor. Paravan evlilikleri mi tercih ederdiniz?O kadar normallesti ki tıktok ta rees te her yerde gay videoları var ve nereye gidiyoruz diyorum
Cidden iğrenç
Bana kızıp tercih diyeceksiniz ama bana göre doğru değil
Aile baskisiyla evlenip dışarı mutlu evli çocuklu görüntüsü verip iç dünyaları sapık olanlar çok
Dışarda travesti ile birlikte olup gece karısının yanina uuzanıpbide.inla sevişenler gerçekten iğrenç
Gelecek nesil ne olucak çocuklarımız ne olucak
Ay ne alaka ben saklasin mi dedimBuradaki sorun söylediğinizin tam tersi. Keşke saklamak zorunda olmasa kimse herkes tercihlerini yaşayabilse. Tiktokta video izleyerek kimse gay olmuyor. Paravan evlilikleri mi tercih ederdiniz?
Arama motoruna Gmail yazın, sonra Gmail'i açın. Tüm ayarları göster'i tıklayın. Daha sonra Gelen Kutusu sekmesini tıklayın. Tüm mailleri inceleyin.Tarayıcıdan derken ? Tarif edermisiniz caikca biraz zahmet olmazsa yapacağım şeyleri
Siz paravan evlilik dediniz ben göstermelik diyorumBuradaki sorun söylediğinizin tam tersi. Keşke saklamak zorunda olmasa kimse herkes tercihlerini yaşayabilse. Tiktokta video izleyerek kimse gay olmuyor. Paravan evlilikleri mi tercih ederdiniz?
Twitter hesabı yoktu benim bildiğim . Benimde yok . Twittir hesabı mi açsam ..ya da Instagram'da var mıdır böyle bir şeyi araştıracağım bı şekil yol ??Twitter kullanıyorsa arama butonuna sirayla harfleri girin. G yazın, E yazin. Çoğunlukla ilk sirada cikanlar daha once girilmis bakilmis demek oluyor.
Gormekten rahatsizlik duymazsanız # yazin, yaşadığınız şehri yazin ve gay yazin birlesik sekilde. Belki kocanizin numarasini, evinizin icinde cekilmis fotoğraflari bulursunuz.
Burada bir üye, aileye giren bir eniştenin twitterda bu şekilde paylasimlar yaptığını görmüştü. Üye evi taniyor, arka planda koltuklar halı görünüyor, adamin numarası görünüyor, yorumlarda adres tarifi vermis bulusmak için. O adres şu anki evi civariymis. Bu sekilde adamin gay olduğunu ogrenmislerdi.
Arkasi dönük yüzü kapali fotograflar olur ama hemen herkes kocasini arkasindan da tanir diye düşünüyorum. Yüreğiniz kaldirirsa bakin tabi. Agir gelecekse birakin.
Bu arada, bunlara bakmadan da gay oldugu hakkında fikriniz olduguna eminim.
Bosanmak isteseniz sorun cikaran bir tip olacaksa delilleri toplayin devamli. Ama razi gelcem anlasmali bosanalim derse rezil olmasin ailesine çevresine.
Hayır onu demiyorum. Tiktokta falan gayler varmış ya, çocuklarımızı ne bekliyor diyorsunuz. Gayler ortada olmayınca yok olmuyorlar. Kimse kimseden görerek gay de olmuyor. Herkes istediği hayatı yaşasa daha iyi değil mi? Böylelikle bu sorunları da yaşamaz kimse.Siz paravan evlilik dediniz ben göstermelik diyorum
Şu anki tarihi. Geçmişi silmiş.1 yıldan fazladır o telefonu kullanmıyor . Ama internetini açınca , geçmişe girince gördüm o videoları . Sizce o geçmiş tarihi . Suanki tarih mi ki
Ya ölmek istemiyor yaşamak istiyor, sevgilisiyle evlenmek istiyor. Iyi insan olsa belki kendini öldürmeyi seçerdi. Ama bencilmiş. Hayallerini yaşamak istemiş.Çarpıtmıyorum. diyorum ki seçme hakkı yoksa kendini öldürseydi...