Bir erkek neden yüz yüze görüşmek istemez?

Kıyamam ya Allah sonunuzu hayır etsin, gercekten ben kendıme bakıyorum da hep macera aramıştım, böyle ağzı ıyı laf yapan kızları kandırmayı ıyı bılen erkekler daha cekıcı gelıyor herhalde.. Cok mu sabırsızız ya da bılmıyorum ki. Allah kımseye keske dedırtmesın

Benim de oyle. Hayattaki en buyuk hatalarimdan biri, fazla deger vermek ve bunu dibine kadar belli etmek. Bir dahaki iliskimde her sey cok daha guzel olacak cunku onceki iliskilerimde yaptigim bu hatayi tekrarlamayacagim.
Ben de aynı sekilde ılerlıyorum su an. Cok temkınlı atıyorum artık her adımımı

Ne bekliyordu arkadaşınız erkek deli gibi üzerine mı atlasin?

Hemen opsun,koklasin felan mi ? Hemen öpmek istese bu seferde vay sapik amacı kullanmak der

Bence ortada garip bir şey yok garip olan kız arkadaşının bu kadar tez zamanda garip beklentileri

Ne bekliyordu Arkadaşınız erkek deli gibi üzerine mı atlasin?

Hemen opsun,koklasin felan mi ?
Bılmıyorum ben bıldıgım kadarını yazdım ılıskılerının her anını bılmıyorum... Arkadasımın söylediği tek sey, konuşurken her sey guzel görüşünce de ıyı, bıraz cekınıyor az konusuyor vs onun dışında bır problem yokmuş ama görüşmek ıcın heveslı degılmıs sankı cocuk zorla geliyormus gıbı hıssedıyormus, goruselım vs demiyormuş hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…