- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Valla evliliğe daha cok var ama bu da öyle fazla sakin falan bir değişik. Ben cocugu tanıdığım zamanlarda da öyleydi hic değişmemiş zaten şaşırmadım.bi arkadaşıma oldu buna benzer bi durum evlendiler ve çocuk biraz problemli çıktı (yani davranışları bi tuhaf, safmı desem, sosyal açıdanda çekingen ,toplumda eşinin yönetmesi, çocuksu konuşma , bakışlar bazen değişiyordu , yani bu durumun adını bilmiyorum da annlatmaya çalıştım)
o kadar yavşak erkek görüyoruz ki bu çocuk tabi kafayı karıştırır..çözemeyiz niye öpmedi niye el tutmadı diye..
normal içine kapanık bir erkek sanırım.
yorumları okumadım
ilk mesaja göre yazıyorum
BENZERİ başıma geldi... çocuk ailesinin baskısıyla meğer evlilik için görüşüyormuş ama öyle böyle değil tam bir anakuzusu çıktı... çiçeği annesinin sözüyle almış (görüşeceğimiz zaman haber vermedi saat geçince ben aradım araba bulamadım dedi) ... görüşeceğimiz gün ben 10 dk ya geliyorum diye arıyordu yani yola çıkınca saat 2 gibi görüşürdük hep...evlilik istediği için yanaşmış,kendi isterdi görüşmeyi ( 1'er hafta arayla) görüşünce iyi bir çocuğa benziyordu ama önümde ki çayın çay kaşığı pis ben bunu kullanmam dediğim de şekeri biraz fazla kat az şekerli de olsa idare et bir daha ki ne gelir dediğin de dedim çocuk tek başına birşey yapamıyor yol verdim.çocuk Allah günah yazmasın nasıl yazayım bilmiyorum ama biraz tuhaf gibiydi saf ve agresif anne derse de o oluyor o apayrı.. ve gerçekten de annesi ne söylerse onu yapıyordu (aileler evlilik için görüştürdüler)
Bana da öyle geldı. E görüşmeden de olmaz ama öyle uzaktan uzağa hele bır de daha bırbırlerını tanıma aşaması.tek bir nedeni var bu erkeğin bariz kendine güveni yok
böyle kadınlara da hastayım ya çok mu lazım yol verin gitsin hahaBende cozemedim.
Siz olayin icinde oldugunuz halde cozemediyseniz ben yazdiklarinizdan hic cozemedim.
Ama anladigim ilgisiz bir erkek var. yolverin gitsin.
Cok mu lazim
22 canım:)yaşı kaç bu çocugun ? (zipzip anısına)
Valla ilgileniyor cidden ama o sıcaklık cok yok yani zaten sevgili değiller de iste görüşme talebi de yok değişikçocuk baya ilgileniyor eve çiçek göndermeler falan daha ne istiyorunuz ya ne güzel :)
Yani valla hic gelemem oyle deli divane olacak pesimdeböyle kadınlara da hastayım ya çok mu lazım yol verin gitsin haha
nasıl başarıyorsunuz :)Yani valla hic gelemem oyle deli divane olacak pesimde
Evliyim.ama esim hep der.soguk basladin.zor oldun..kavga aninda haklida olsam haksizda olsam aramazdim.hayatimin merkezini esim yapmadim sevgililik doneminde..arkadaslarimi silmedim.nasıl başarıyorsunuz :)
Helal olsun:) keske ben de senın gıbı yapabılsem. Hayvan ısımlerıni hakaret olarak kullanmayı sevmem ama benım eskı sevgılımın pesınde köpek gıbı olmuştum. Kımseye kul olmayacaksın su hayatta aldığım en buyuk derslerden bırıEvliyim.ama esim hep der.soguk basladin.zor oldun..kavga aninda haklida olsam haksizda olsam aramazdim.hayatimin merkezini esim yapmadim sevgililik doneminde..arkadaslarimi silmedim.
Ona muhtac gozukmedim..tabiri caizse dillere destandi bana sevgisi.ama tabi bunlarin ne kadar etkisi var bilmiyorum.
etkisi vardır ben de hiç arayıp mesaj atmam normalde de aramam kavgalı olsak da aramam hiç peşinden giden olmadım sanırım bu yüzden hala peşimi bırakmayan eski sevgililerle uğraşıyorumEvliyim.ama esim hep der.soguk basladin.zor oldun..kavga aninda haklida olsam haksizda olsam aramazdim.hayatimin merkezini esim yapmadim sevgililik doneminde..arkadaslarimi silmedim.
Ona muhtac gozukmedim..tabiri caizse dillere destandi bana sevgisi.ama tabi bunlarin ne kadar etkisi var bilmiyorum.
Helal olsun:) keske ben de senın gıbı yapabılsem. Hayvan ısımlerıni hakaret olarak kullanmayı sevmem ama benım eskı sevgılımın pesınde köpek gıbı olmuştum. Kımseye kul olmayacaksın su hayatta aldığım en buyuk derslerden bırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?