Bir erkek neden yüz yüze görüşmek istemez?

Valla evliliğe daha cok var ama bu da öyle fazla sakin falan bir değişik. Ben cocugu tanıdığım zamanlarda da öyleydi hic değişmemiş zaten şaşırmadım.

yorumları okumadım
ilk mesaja göre yazıyorum

BENZERİ başıma geldi... çocuk ailesinin baskısıyla meğer evlilik için görüşüyormuş ama öyle böyle değil tam bir anakuzusu çıktı... çiçeği annesinin sözüyle almış (görüşeceğimiz zaman haber vermedi saat geçince ben aradım araba bulamadım dedi) ... görüşeceğimiz gün ben 10 dk ya geliyorum diye arıyordu yani yola çıkınca saat 2 gibi görüşürdük hep...evlilik istediği için yanaşmış,kendi isterdi görüşmeyi ( 1'er hafta arayla) görüşünce iyi bir çocuğa benziyordu ama önümde ki çayın çay kaşığı pis ben bunu kullanmam dediğim de şekeri biraz fazla kat az şekerli de olsa idare et bir daha ki ne gelir dediğin de dedim çocuk tek başına birşey yapamıyor yol verdim.çocuk Allah günah yazmasın nasıl yazayım bilmiyorum ama biraz tuhaf gibiydi saf ve agresif anne derse de o oluyor o apayrı.. ve gerçekten de annesi ne söylerse onu yapıyordu (aileler evlilik için görüştürdüler)

Ayy cok fena Allah korumuş boyle bır ınsanla nasıl evlılık olur zaten dusunemıyorum... Bızımkılerin aileleri de tanışmıyor evlilik icin de biraz yasları genc zaten ama cok uyuyor hikayeye gercekten

çocuk baya ilgileniyor eve çiçek göndermeler falan daha ne istiyorunuz ya ne güzel :)

Aslinda durum hicte okadar tuhaf yada karisik degil. Okadar alismisiz ki maalesef seytan gibi ortalikta cirit adam yilisik erkeklere, kizlarla nasil konusulacagini nasil davranilacagini cokcok iyi bilen cokbilmislere, boyle saf temiz delikanlilar bize tuhaf geliyor.
Adam 1 ay tanisiyoruz diye cicek bile gondermis yahu, hicbir odunluk vs gormedim yani. Bence arkadasin bu cocugu ASLA ve ASLA cekingen diye tanimaya calismaktan vazgecmesin. Inan bana, yarin picin biriyle ciktigi zaman bu delikanliyi dusunup dusunup pismanliktan mahvolacak.

Kisaca basimdan gecen bir hikayeyi anlatmak isterim. tipkisinin aynisi davranislarinda bulunan bir delikanliyla tanismistim. Okadar cok istedi ki beni (ailesi aileme bile duyurdu gelmek istediklerini, aile dostumuzun ogluydu), ama davranislariyla okadar beceremedi ki beni kandirmayi (evet resmen cekingenliginin kurbani oldu, okadar hos bir delikanliydi ki halbuki, cok fazla temizdi)..bi turlu biseyler baslayamadi aramizda bende yoruldum sikildim gittim agzi iyi laf yapan, uc bes bakisiyla beni tavlayan kibirinden yanindan gecilmeyen bi adama tutuldum, ve evlendim. O delikanli ne mi oldu...dogumgunumde bana ilk mesajimi o atti tabiki yine. Tesekkur ettim, hal hatir sordum, kendimin cok yogun oldugunu soyledim, hayirli isler var buralarda, oralarda hala bisii yokmu tarzinda bisii yazdim. Hayirdir diye sordugunda sozlendigimi soyledim, sende ne var ne yok diyede yuzsuzce bir cevap yazdim. Bunca zaman hep kimi bekledigimi cok iyi biliyorsun, diye baslayan sitemli bir mesaj atti. Sonra mi? Sonra su anda bosanmak uzere oldugum esimle evlendim.

Yaaani cancaazim, nekadar temiz, okadar iyi.

Temiz ve durust olmak ile sessiz ve utangac olmak ayni seyler degil.

Sessiz insandan korkmusumdur her zaman.

nasıl başarıyorsunuz :)
Evliyim.ama esim hep der.soguk basladin.zor oldun..kavga aninda haklida olsam haksizda olsam aramazdim.hayatimin merkezini esim yapmadim sevgililik doneminde..arkadaslarimi silmedim.
Ona muhtac gozukmedim..tabiri caizse dillere destandi bana sevgisi.ama tabi bunlarin ne kadar etkisi var bilmiyorum.

Helal olsun:) keske ben de senın gıbı yapabılsem. Hayvan ısımlerıni hakaret olarak kullanmayı sevmem ama benım eskı sevgılımın pesınde köpek gıbı olmuştum. Kımseye kul olmayacaksın su hayatta aldığım en buyuk derslerden bırı

etkisi vardır ben de hiç arayıp mesaj atmam normalde de aramam kavgalı olsak da aramam hiç peşinden giden olmadım sanırım bu yüzden hala peşimi bırakmayan eski sevgililerle uğraşıyorum

Benim de oyle. Hayattaki en buyuk hatalarimdan biri, fazla deger vermek ve bunu dibine kadar belli etmek. Bir dahaki iliskimde her sey cok daha guzel olacak cunku onceki iliskilerimde yaptigim bu hatayi tekrarlamayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…