- 19 Mart 2021
- 29
- 11
- 22
-
- Konu Sahibi smileplease
Yaa nedennDaha saçma bi konu okudum mu diye oturdum düşünüyorum şu an
Ben anlamıyorum galiba bu işlerdenAblacım stalk böyle bişey diil
Bir insanın takip ettiği sayfalar o kişinin ilgi alanlarıyla alakalı bilgi vermez mi ama verdiğiniz örnekle benim bahsettiğim farklı şeylerrrBence takip edilen sayfalar kıstas değil
Bende futbolcu bir iki kişiyi takip ediyorum
Yani sporla uğraşan,bacak kasları iyi,zengin adamlardan mi hoslaniyorum demek olur
Zehir bir zekanız var ama konu quantum fiziği değil.Bu erkekler dümdüz yaratıklar ya bildiğniz düz yani.Şiir seviyordur dinler sairin medeni durumuyla ilgilenecek ayrıntıda olan bi adam varsa da ölmüştür.Bir erkek Instagram'da neden aşk sayfası takip eder? (mirocolo. pg, hüzünlübirponcik)
Aşık mı acaba?
Aşk adamı olmak ne demek?
Gönlü bir kızdan diğerine kolayca kayar mı?
Ayrıca şiir sayfalarını ve şairleri de takip etmiş. Daha çok aşk konulu şiirler yazan şairleri...
Takip ettiği şairlerin aşk hayatına baktım da, pek iç açıcı gelmedi bana. Sadık değiller, birçok kez evlenip boşanmışlar. Sanki her beğendikleri güzelden etkilenip ona şiirler yazmış gibiler. Acaba o da böyle bir potansiyel barındırıyor mu?
Çok ayrıntılı düşünmüş olabilirim, kurduğum bağlantılar mantıklı mı emin değilim. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Kusursuz cinayet ?Sevil Atasoyu takip ediyorum, acaba benim ilgi alanim ne
Yok mizah sayfası değilHuzunlubirponcik muhtemelen bir mizah sayfası. İşsizliğimden şu an baktım takipçilerimden 15 kişi takip ediyormuşEvet çok fazla ayrıntı. Stalkladığın adamın okuduğu şiirin yazarının hayatını stalklamak ayrı bir boyut
Heh buna benzer bi yorum yazmaya gelmistim, ellerin dert gormesinYa Allah askina hakketten sunlari oturup dusunup kafa yorup bir de gelip konu actiysaniz ağır issizsiniz. Hic mi kayda değer bir hayatiniz yok, bu kadar sacmalamanin dibine vuracak kadar nelerle karsilastiniz?
Doğru, ben biraz saçmaladım galibaZehir bir zekanız var ama konu quantum fiziği değil.Bu erkekler dümdüz yaratıklar ya bildiğniz düz yani.Şiir seviyordur dinler sairin medeni durumuyla ilgilenecek ayrıntıda olan bi adam varsa da ölmüştür.
Kayda değer hayatım var, hatta o kadar yoğun ki üniversite hayatım 15 tatile girince boşluğa düştüm galiba. Her şeyde o kadar ayrıntılı bir insanım ki. Burda da kendimi belli etmişim anlaşılanYa Allah askina hakikaten sunlari oturup dusunup kafa yorup bir de gelip konu actiysaniz ağır issizsiniz. Hic mi kayda değer bir hayatiniz yok, bu kadar sacmalamanin dibine vuracak kadar nelerle karsilastiniz?