Ne alaka hanımefendi? Sizinle sohbet eden, flört eden her erkek size güneş gibisin mi diyor ?Daha önce size kimse iltifat etmedi mi, neden bunu bu kadar mevzu haline getirdiniz anlamadım.
Hayatında hiç iltifat almamış kıskanç üyeIltifat gören masum üye.
Ay gibi de diyebilir yıldız gibi de diyebilir çiçek gibi de diyebilir bunlara takılmayın.Ne alaka hanımefendi? Sizinle sohbet eden, flört eden her erkek size güneş gibisin mi diyor ?
E tamam ne güzel işte.Biliyorumda yani nebilim ilk kez biri bana güneş gibisin dedi
Çok daha iyilerini duydum. Hem sadece flört için değil, arkadaşlarımdan da, eşimden de, ailemden de çok iltifat duydum. Hiçbirini de kafama takmadım acaba bana neden böyle diyorlar diye. Güneş gibi diyen de oldu, ayın on dördü gibisin diyen de oldu. Ben de ışıl ışıl bir insan olduğumu bildiğim için hiçkimseden şüphe etmedim acaba ne demek istedi diye.Ne alaka hanımefendi? Sizinle sohbet eden, flört eden her erkek size güneş gibisin mi diyor ?
Bence buraya gelip konuyu büyüten sizsiniz? Fikrinizi beyan ettiniz şimdi sorumdan ayrılabilirsiniz benim karanlık olup oluşum sizi neden bukadar ilgilendiriyor ki? Madem cok daha iyilerini duydunuz ozaman mutlu mesut olun? Bende cok iltifat aldım hayatımda merak etmeyinÇok daha iyilerini duydum. Hem sadece flört için değil, arkadaşlarımdan da, eşimden de, ailemden de çok iltifat duydum. Hiçbirini de kafama takmadım acaba bana neden böyle diyorlar diye. Güneş gibi diyen de oldu, ayın on dördü gibisin diyen de oldu. Ben de ışıl ışıl bir insan olduğumu bildiğim için hiçkimseden şüphe etmedim acaba ne demek istedi diye.
Siz çok mu karanlık birisiniz, niye buna bu kadar takıldınız?
Sevda, sanki psikolojinde pek iyi değil gibi be?
Cen engel mi yemek isityorsun cen aynı diğer arkadaşların gibiSevda, sanki psikolojinde pek iyi değil gibi be?
Konu sahibinin iyice kafası karışacakAdam Antalyalı ya da Adanalıysa iltifat etmiyordur bence. Şahsen ben her yaz güneşe sövüyorum.
AA siz siniftan mi atildiniz?