bukadar kolay biter mi hiçSıkılmıştır.
Sevgisi bitmiştir.
Başkasına aşık olmuştur.
İkimizin de 22Yaslar kac?
Neler neler bitiyor!Bu
bukadar kolay biter mi hiç
Ne güzel etrafında hiç ayrılan, boşanan yok galiba.İkimizin de 22
Beni gercekten seviyor sanmıstımNeler neler bitiyor!
İlişki dediğin ne ola ki?
Tamamda bişey yaşamadık ki daha, birbirimize doymadan, ve bukadar hayatının merkezindeyken nasıl bir anda kesip atıp başkasına aşık olabilirki?Ne güzel etrafında hiç ayrılan, boşanan yok galiba.
Biraz KK'yı gez bakalım, ilk sen misin sevilmeyen/istenmeyen?
Güveniyorum tabiki beni asla üzmek istemeyeceğinden eminim. Ama sevgisinden emin değil gibiyim artık, hevesi arzusu bitmiş gitmiş gibi ve beni gerçekten ihmal ediyor. Değer verdiğinden eminim bana ama sanki bana biyandan sinir olmuş gibi sanki, kötü yanlarıma odaklıymış gibi duruyorİlişki süresi uzadığında ilk aylarda olan heyecanlar yavaş yavaş bitiyor. İlk aylarda olan ilgi de gittikçe azalıyor. Erkek arkadaşının seni sevdiğinden eminsen ve güveniyorsan bence monotonluktan tüm bunlar. Minik minik sürprizler hazırlayabilirsin. "Sana aşık değil, seni sevmiyor" demek imkansız. Çünkü sizi tanımıyoruz bile, ve bu anlattıklarında başkasına aşık olduğunu göstermiyor.
Konuşumca hep inkar ediyor ve bu konuyu açmama sürekli çok kızıyorSıkılmış belli ki binbir neden olabilir başkası olabilir,sevmiyor olabilir bu liste uzar gider ciddi şekilde konuş olmuyorsa zorlama.
Haklı olduğun için kapıyor demek ki madem böyle gidiyor ayrıl yani niye yıpratıyorsun ki kendini boşa.Konuşumca hep inkar ediyor ve bu konuyu açmama sürekli çok kızıyor
Allah Allah yaşından daha da küçüksün demek ki...Tamamda bişey yaşamadık ki daha, birbirimize doymadan, ve bukadar hayatının merkezindeyken nasıl bir anda kesip atıp başkasına aşık olabilirki?