Bir erkegin siddete meyilliligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

papatyamm23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
4
-2
20
Merhaba arkadaslar hic uzatmadan direkt konuya girecegim malum son olan olaylardan ve bunun asiri sekilde sosyal medyaya yansimasindan oturu bende bir paranoyaklik mi desem oyle bir sey oluştu. Iliskim var 1 seneden fazladir, ve o da olaylari gece ogrenip korkmus, ertesi gun aglayarak konustu insanlar cok kotu korkuyorum bir sey olacak diye. Ayriyeten bir keresinde elinde telefon varken bir yavru kediyi gormeden ayagiyla yururken yanlışlıkla carpmis kedi de kacmis ve bundan bana soz etmisti baya kafasina takmisti. Hatta ertesi gun ayni parka gidip kediyi bulup opmus. Yani bana asiri fazla anlatmadi ama ufak tefek detaylara takilirsiniz ya arkadaslar, bende de oyle oluyor en ufak detayi aklima kaziyorum boyle. Neyse bu aralar niyeyse acaba siddete meyilli birisi midir diye cok dusunmeye basladim. Bazen sakayla doverim seni he ya da popona vururum dayak istiyon demesine bile sinirlenip takilmaya basladim. Bir ara kufur olaylari olmustu orada direkt ayrilmistim ve bana birdaha asla yapmayacagini ilk iliskisi sayildigi icin bazen nasil yaklasmasi gerektigini bilmedigini soyleyerek saatlerce aglayip ozur dilemisti affettim daha da yapmadi zaten. Ama yine de aklima geliyor oraya buraya bakiyorum arastiriyorum psikolojik belirtileri falan gercekten kotu hissetmeye ve karsimdaki insana olan bakis acimin degismesiyle onu uzmekten de korkuyorum ayrilmak bile aklima geliyor ne yapmaliyim sizce sizde de oldu mu boyle seyler asiri tetikteyim yani..

Popona vururum diye cümle kuran biriyle bır sene nasıl ilişki kurdun ben okurken utanç duydum

öyle çocukça konuşmalar oluyo valla yalan olmasın
Son zamanlarda artan şiddet olayları hepimizi diken üstünde tutar oldu . Malesef haksız değilsin tedirgin olmakta . Çoğumuz bu şekilde paranoyak olduk kimseye tam anlamıyla güven duyamıyoruz. İlişkine yakınen şahit değiliz ufak tefekte olsa kişiler sinyaller veriyorlar ters gittiğini düşündüğün şeyler varsa senı rahatsız eden durumlar varsa uzak durmanı öneririm

bir yavru kediyi gormeden ayagiyla yururken yanlışlıkla carpmis kedi de kacmis ve bundan bana soz etmisti baya kafasina takmisti. Hatta ertesi gun ayni parka gidip kediyi bulup opmus.
Bazen sakayla doverim seni he ya da popona vururum dayak istiyon
İkisi de aynı kişi öyle mi? Popona vururum lafı size çocukça mı geldi? çok masum çok ponçik yani.
Yeni üye ve ilk konu. Hiç inandırıcı değil.

Her zaman teyakkuzda olmakta fayda var, ince bir şey yakaladığın an da uzaklaşman gerek görmezden gelme.
Ve arkadaşa katılıyorum popona vururum nedir ya? Yaşlar kaç 10 felan mı

Her zaman teyakkuzda olmakta fayda var, ince bir şey yakaladığın an da uzaklaşman gerek görmezden gelme.
Ve arkadaşa katılıyorum popona vururum nedir ya? Yaşlar kaç 10 felan mı
her ilişkinin dinamiği iletişimi farklıdır. Arkadaş dediğin kişi 30 yaşında benden 10 yaş büyük ablam yani. Sorduğum şey bu değildi de neyse teşekkürler yine de cevabın için.

İkisi de aynı kişi öyle mi? Popona vururum lafı size çocukça mı geldi? çok masum çok ponçik yani.
Yeni üye ve ilk konu. Hiç inandırıcı değil.
ben böyle forumlarda takılmıyorum ve bana göre böyle yerler zaten benim gibi anlık paranoya oldugunda ya da içinden çıkılamayan bir konu oldugunda anonim olarak danışacak birilerinin olması. bu gece de böyle oldu ve açtım yani hesap. sorun yok sanıyorum? ve evet, ikisi de aynı kişi. Anladıgım kadarıyla gelen cevaplara göre buranın yaş kitlesi bana göre çok yüksek. olayın o olmamasına rağmen popoya vurmak lafını sürekli dile getirmeniz falan. neyse ben çekileyim buradan en iyisi.. hayırlı geceler

Ablacım kaç yaşındasın? Ciddi bir sorun olabilir. Çünkü bu yazdıklarını kaç yaşında yaşıyorsun, o da önemli. Belki karşı taraf gerçekten tekin değildir, üzeri kapanmasın konunun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…