- 27 Ekim 2024
- 4
- -2
- 20
- Konu Sahibi papatyamm23
Merhaba arkadaslar hic uzatmadan direkt konuya girecegim malum son olan olaylardan ve bunun asiri sekilde sosyal medyaya yansimasindan oturu bende bir paranoyaklik mi desem oyle bir sey oluştu. Iliskim var 1 seneden fazladir, ve o da olaylari gece ogrenip korkmus, ertesi gun aglayarak konustu insanlar cok kotu korkuyorum bir sey olacak diye. Ayriyeten bir keresinde elinde telefon varken bir yavru kediyi gormeden ayagiyla yururken yanlışlıkla carpmis kedi de kacmis ve bundan bana soz etmisti baya kafasina takmisti. Hatta ertesi gun ayni parka gidip kediyi bulup opmus. Yani bana asiri fazla anlatmadi ama ufak tefek detaylara takilirsiniz ya arkadaslar, bende de oyle oluyor en ufak detayi aklima kaziyorum boyle. Neyse bu aralar niyeyse acaba siddete meyilli birisi midir diye cok dusunmeye basladim. Bazen sakayla doverim seni he ya da popona vururum dayak istiyon demesine bile sinirlenip takilmaya basladim. Bir ara kufur olaylari olmustu orada direkt ayrilmistim ve bana birdaha asla yapmayacagini ilk iliskisi sayildigi icin bazen nasil yaklasmasi gerektigini bilmedigini soyleyerek saatlerce aglayip ozur dilemisti affettim daha da yapmadi zaten. Ama yine de aklima geliyor oraya buraya bakiyorum arastiriyorum psikolojik belirtileri falan gercekten kotu hissetmeye ve karsimdaki insana olan bakis acimin degismesiyle onu uzmekten de korkuyorum ayrilmak bile aklima geliyor ne yapmaliyim sizce sizde de oldu mu boyle seyler asiri tetikteyim yani..