• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin korkusu...

Cevremizdede asiri derecede nazik efendi erkekler var
evli coluk cocuk sahibiler ama tabiyatlari yumusak
bunlar simdi sagliksizmi ?hemen insanlari damgalamayalim
o kisi kendisini biliyorsa zaten sorun yoktur...

Ama ortada fol yok yumurta yokken dal budak salmasinada
gerek yok ...

icinden geldigi icin öyle davraniyor cok degisicenide sanmiyorum ögrenilmis davranislar sonucta.
Benimde bi arkadasim var aynen senin tarif ettigin gibi konusmaya basladigi an bu acaba escinselmi dicek derecede tarzi davranislari v.s.a hatta arastirmis kendiside ancak yokmus bir sorun sadece davranis olarak öyleymis ve kizarkadasida var..:nazar:

arkadaşım 25 yaşında. ünv mezunu işi olan bi erkek. aynı işyerinde çalışıyoruz. aynı üniversiteden mezunuz yani sınıf arkadaşıydık. anne ve babası ayrı değil. aynı evde yaşıyrlr. ama anne daha ilgili kendisiyle. hatta boş zmanlarını annesiyle geçiriyor diyebilirim. anlatmaya çalıştıgım bu yetişkin bi erkek .bunları benimle paylaşması onun için kolay değil diye düşünüyorm. özelliklede bizim toplumumuzda erkeklik hassas bi konu. bana anlatırkenki yüz ifadesi ses tonu beni gerçekten çok üzdü. çok iyi bi arkadaşım onu bu sorunuyla yalnız bırakamam...

cok elestiri onunda kafasini bulandirmis dogal olarak Ben gercekten öylemiyim endisesini yasiyor.Kibar nazik erkeklerde var Türkiyemizde iyikide varlar :13: insanlari oldugu gibi kabul etsek ya :92:

caramelim tşk ederim :) yorumun iyi geldi. bi arkadşın yaptıgı yorum çok canımı sıkmıştı ama sennki düzeltti :)

Son yazindan anladigim kadariyla bayanlarin tavirlarini sergiliyor ama escinsel degil
erkek oldugu icinde cevresinden irim kirim tavirlar degilde daha erkeksi haraketler bekliyorlar...
Eger durum bundan ibaret ise ne yapabilirsin ki bazi erkekler karakter olarak yumusak
kendisinden korkmasin emin olsun ,demekki daha cok merhametli sefkatli bir erkek
yasi kac yazmamissin ama illa erkek dedimmi vuran kiran sert tipli olmasi gerekmiyor :)
Annesinin yaninda büyümüs ,bir babanin aile icindeki tavirlarini haraketlerini bilmiyor olabilir
psikolog destegiyle dedigin gibi kendisini bulabilir...

:) smileeee dik dur ki o da iyice caresiz kötü hissetmesin kendini.canim üste yazilan gibi arkadasimda bu sebebden dolayi böyle... daha kücücük yasdan beri öyleymis simdi bu insan ne kadar degisebilir alt tarafi aliskanlikda olsa (ne tür alikanlik bilmiyorum ama)bu hissetme ile alakali bi durum icinden öyle geliyor öyle yasiyor 25 yasina gelmis bi erkek den bahsediyoruz ;)

canım burda önemli olan konuşma tarzı hareketler değilki
arkadaşının ne hissettiği önemli yani bu yaşına kadar hiç mi aşık olmamış bir kadın gördüğünde hiç mi etkilenmemiş bunlar önemli bence
yoksa gayet güzel oturup dantel ören bıyıklı amcalarımız var:1: ee bunlarda sapına kadar erkek
sonuçta sen bir kadınsın senin vereceğin tavsiyelerde doğal olarak KADINSAL olacaktır
sadece şunu yapabilirsin eğer gerçekten yardım etmek istiyorsan onunla bol bol konuşarak birlikte vakit geçirerek iç dünyasına girmeyi başarabilirsen bazı şeyleri sezebilirsin
kendini gerçekten çok çıkmazda hissediyorsa ve bununla başa çıkamıyorsa profosyonel yardım alsın.Yani kendine güvensin etrafındaki insanlara kendini ezdirmesin.Evet bende böyle bir erkeğim diyebilsin.

Back