Bir erkeğin dilinden aşk acısı!..

D

duru801

Ziyaretçi
hersey cok guzel baslamisti,o benim hayatimin mucizesiydi,en azindan ben oyle dusunuyordum...onun yaninda oldugum dakikalar,saatler hayatimda unutamayacagim anlardi...askimdi,herseyimdi ya...onsuz asla nefes alamazdim!bana askim diyordu,bebegimmm diyordu,canimsin diyordu...bu sozler bi yana bunlari herkes soylerdi ama ondan duymak benim icin harikaydi.son askimdi ondan sonrasi olmayacakti...sadece 2 defa gordum onu,simdi ask bunun nersinde diyeceksiniz ama bazen boylede ask oluyor,benim kalbime giren insan her zaman farklidir onun adi artik asktir...gunler gecti bir anda hersey degisti sanki artik birbirini sewen iki insan degilde iki yabanciyiz,hergun hayatimla baslayan msjlar bir anda naber?napiyosun? a dondu ki bi sure sonrada msjlar kesildi...onsuz asla yapamazdim,delirdim,caresiz kaldim ki zaten hayatimin en zor anlariydi yanimda olmasi gerek zamanda yanimda degildi bir msjiyla bile...neymis isine engel oluyormusum,isine odaklanmaliymis bahaneler,bahaneler...iste arkadaslar sevgi bu kadar kuculmus insanlarin gozunde,ask basitlesmis...onu dunyanin en mutlu insani yapacaktim,cunku canimdan oteydi...gitti...askimdan olsemde onu asla kabul etmemeye yemin ettim ve bir daha asla mutlu olmasin diye ah ettim...duygularla alay etmek bu kadar kolay ve haincesine olmamali...gelen gonlumde taht kurar,gitmek istersede yalvarmam...sonuc olarak asla yok yere insanlarin kalbini isgal etmeyin,kirmayin...unutmayinki eden bulur dunyasindayiz...

bu yazıyı okurken yazan kişinin bir erkek olduğunu kesinlikle tahmin edemedim.. malum bu tür ilişkilerin mağdur tarafı genelde biz bayanlar oluruz ama bunu yazan bir erkek... sevinsem mi üzülsem mi anlamadım :sm_confused:

duyguların ön planda olduğu bir yazı.. ben çok şanslıyımki böyle düşünen erkeklerden biriyle tanıştım. bi anlamda çok şansısım tam aksi duyguları ön planda olmayan biriyle evlendim.. kısmet erkeklerin yüzde doksanı duygularını böyle dile getiremez.

yazan adına üzüldüm çok haklı basitleşmiş aşk gerçekten napalım en iyisi sevmemek ......:1closedeyes:

gelen gonlumde taht kurar,gitmek istersede yalvarmam

O kadar doğru söylemişki.
Ben nedense erkeklerin bizim gibi hissedebildiklerine inanmıyordum.
Ama artık inanıyorum.Fikrimin değişmesinde yazının etkili olduğu söylenemez sevdiğim beni tam 10 ay boyunca bekledi.O seni seviyorum derken ben ona arkadaşımsın dedim.Duygularımı biliyorsun seni kırmıcam ve bu konu aramızda açılmıcak dedi açılmadıda.Taki 10 ay sonrasına kadar.Şuan birlikteyiz ve ben onu çok seviyorum.Düşünüyorum da benim yaptıklarımı o bana yapsaydı katlanamazdım iyiki beni sevmiş iyiki onu sevmişim canım o benimm:asigim:

genelleme olarak az da olsa erkeklerde bizim gibi aşk acısı çekiyor
çok yakın bi erkek arkadaşımın aşk acısına şahit olmuştum dağıldı resmen
hiç birimiz tanıyamadık onu
acısı hafifledikten sonra bize söylediği ilk şey
bu acı beni çok büyüttü olgunlaştım oldu:teselli:
umarım kimse yaşamaz aşk acısı :1hug:

peki bu yaziyi nerden buldun merak ettim duru801?
internetten mi, yoksa bi arkasinmi verdi, nerden buldun cok merak ettim vallaha :)

bu yaziyi nerden buldun cok merak ettim???

ben bir mail grubuna üyeyim orda herkes duygularını, yaşadıklarını, şiirlerini vs. gönderiyor. ordan biri göndermiş bu yazıyı şaşırdım ve sizinle paylaşayım dedim.

evet bencede bır erkek için çok cesurca davranmış.genelleme yapmak istemesemde tanıdıgım tum erkekler asla ve asla duygularını bellı etmezler.bu konuda çok ustalar.ancak gulup gecerler yada bana ne havasına gırerler.bız bayanlar aşk acısında yerlerde surunuruz ama erkekler için boyle bır sey soz konusu degıl.o yuzden bu yazıyı o erkek gerçekten içten gelerek yazdıysa onu kutluyorum ve gerçek bır insan ve aşk adamı ve cesur dıyebılırım.

X