D
duru801
Ziyaretçi
- Konu Sahibi duru801
hersey cok guzel baslamisti,o benim hayatimin mucizesiydi,en azindan ben oyle dusunuyordum...onun yaninda oldugum dakikalar,saatler hayatimda unutamayacagim anlardi...askimdi,herseyimdi ya...onsuz asla nefes alamazdim!bana askim diyordu,bebegimmm diyordu,canimsin diyordu...bu sozler bi yana bunlari herkes soylerdi ama ondan duymak benim icin harikaydi.son askimdi ondan sonrasi olmayacakti...sadece 2 defa gordum onu,simdi ask bunun nersinde diyeceksiniz ama bazen boylede ask oluyor,benim kalbime giren insan her zaman farklidir onun adi artik asktir...gunler gecti bir anda hersey degisti sanki artik birbirini sewen iki insan degilde iki yabanciyiz,hergun hayatimla baslayan msjlar bir anda naber?napiyosun? a dondu ki bi sure sonrada msjlar kesildi...onsuz asla yapamazdim,delirdim,caresiz kaldim ki zaten hayatimin en zor anlariydi yanimda olmasi gerek zamanda yanimda degildi bir msjiyla bile...neymis isine engel oluyormusum,isine odaklanmaliymis bahaneler,bahaneler...iste arkadaslar sevgi bu kadar kuculmus insanlarin gozunde,ask basitlesmis...onu dunyanin en mutlu insani yapacaktim,cunku canimdan oteydi...gitti...askimdan olsemde onu asla kabul etmemeye yemin ettim ve bir daha asla mutlu olmasin diye ah ettim...duygularla alay etmek bu kadar kolay ve haincesine olmamali...gelen gonlumde taht kurar,gitmek istersede yalvarmam...sonuc olarak asla yok yere insanlarin kalbini isgal etmeyin,kirmayin...unutmayinki eden bulur dunyasindayiz...
bu yazıyı okurken yazan kişinin bir erkek olduğunu kesinlikle tahmin edemedim.. malum bu tür ilişkilerin mağdur tarafı genelde biz bayanlar oluruz ama bunu yazan bir erkek... sevinsem mi üzülsem mi anlamadım :sm_confused:
bu yazıyı okurken yazan kişinin bir erkek olduğunu kesinlikle tahmin edemedim.. malum bu tür ilişkilerin mağdur tarafı genelde biz bayanlar oluruz ama bunu yazan bir erkek... sevinsem mi üzülsem mi anlamadım :sm_confused: