BİR ERKEĞİN BENİ HATIRLAMASI İÇİN NELER YAPABİLİRİM?

snowyy3

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
224
96
Merhabalar ben uzun süreden ilk defa bir erkekten etkilendim ama hayatımda ne flört ne de başka bir şey yaptım. Bu konuda çok tecrübesizim. Kısa zaman önce birisini gördüm ve bana ilgi gösterdi, açıkçası gösterdiği ilgi hoşuma gitti, bana değer verdiğini hissettim. Benimle konuşurken gelen telefonları sürekli kapatması falan... Sadece 5 dakika konuştuk halbuki ama ilgi gösterdi. Hisli bir insanım genelde hislerim yanlış çıkmaz o yüzden benden etkilendiğini düşünüyorum. Sizce kendimi masumca hatırlatmak için neler yapabilirim? Çok kısa görüşme sağlayıp tanıştığımız için telefonlarımızı ve sosyal medya hesaplarımızı alamadık.

Sizinle konuşurken telefonları kapatması ilgisinden değil görgüsünden dolayı.
Tecrübesiz olmanıza rağmen hislerinizde yanılıp yanılmadığınızı nasıl tecrübe ettiniz?

Hatırlatmanıza gerek yok, adamın size ilgisi varsa kendisi sizi bulacaktır zaten.

Ben loveme baklava alıp gitmiştim o gidiş oldu hoşuna gidişYani açıkcası içinden nasıl geliyorsa öyle bir adım atabilirsin. Sen bi adım at eğer onunda niyeti varsa zaten ilgini karşılıksız bırakmaz

Etkilendiyse o seni arar bulur sosyal medyada. Öte yandan nasıl bir hatırlatma istiyorsun ne numara var nede takipleşme?

cevabınız için teşekkürler. hisliyim yani bir insanın niyetini anlayabiliyorum ya da bazen bazı şeyleri rüyamda görebiliyorum. Arayan kişi iki kere aradı da üst üste... Sürekli kapattı o yüzden dikkatimi çekmişti

Bu görgü kuralıdır herkesin yapması gereken eylemdir.
Eğer hislerinizde yanılmıyorsanız onun size ulaşmasından hislerinizin gerçekliğini onaylayabilirsiniz. Yani sizin bir şey yapmanıza gerek yok bence.

Bu görgü kuralıdır herkesin yapması gereken eylemdir.
Eğer hislerinizde yanılmıyorsanız onun size ulaşmasından hislerinizin gerçekliğini onaylayabilirsiniz. Yani sizin bir şey yapmanıza gerek yok bence.
çok teşekkür ederim. açıkçası beraber gezmemiz için teklif etti teklif etmeden... bu durumu nasıl anlatabilirim? dolaylı yoldan bunu istediğini söyledi. ben de umarım dedim. onun ulaşmasını beklemeliyim sanırım, dediğiniz gibi

Teklif etmeden teklif etmek nasıl oluyor anlamadım? Doğrudan yoldan değilde dolaylı yoldan mı teklif etti size?
İstediğiniz halde neden umarım dediniz peki? Dolaylı yoldan teklif ettiği için açık olmadığı için mi?

mesela bir kişi aracılığı ile bir şeyler göndersem çok mu belli olur? ya da aniden ziyarete gitmek falan
Bu kişiyi sadece bir kezmi gördün? Bir kez için birşeyler yollamak veya ziyarete gitmek abes kaçabilir. Tesadüfen karşılaşma gibi bir şans varsa değerlendirmek lazım.

evet açık açık söylemediği için ve dediğim gibi yeni tanışmıştık hevesli gözükmek istemedim bir de farklı şehirlerde oturuyoruz. tamamen spontane gelişti söz veremedim.

Bu kişiyi sadece bir kezmi gördün? Bir kez için birşeyler yollamak veya ziyarete gitmek abes kaçabilir. Tesadüfen karşılaşma gibi bir şans varsa değerlendirmek lazım.
evet bir kez gördüm. farklı şehirlerde oturuyoruz... tesadüf olayı beni çok hevesli gibi göstermez mi?

istersem %90 maalesef şu an işlerim var gidemiyorum başka bir şehre. Peki gittik diyelim, karşılaşacağız büyük ihtimalle, ne yapmam gerek?
Hevesli gözükmek istemediğinizi yazmışsınız. Hevesli gözükmeyecekseniz iş işten geçebilir bazı şeyler için. İstiyorsanız eğer kısa ve öz yanıtlarla olumlu adımlar atabilirsiniz.
Yürümek istediğini söylerse, oturmak istediğini söylerse, konuşmak istediğini söylerse “tabii neden olmasın” diyebilirsiniz.

tamamdır aklımın köşesine yazdım benim aklımda hep ertelemek var nedense... sonra yaparız, şu iş bi bitsin yaparız, umarım... anı yaşamam gerekiyor sanırım. teşekkürler

tamamdır aklımın köşesine yazdım benim aklımda hep ertelemek var nedense... sonra yaparız, şu iş bi bitsin yaparız, umarım... anı yaşamam gerekiyor sanırım. teşekkürler
Karşınızdaki adam açık net biri değil görülüyor ki. Dolaylı yollardan konuştuğuna göre. Bu yüzden çok kıvırmamak gerekiyor.
Erteleye ertleye bazı şeyleri yok edebilirsiniz. An da kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…