Bir erkeği kısa boylu olduğu için reddetmek

damaged lemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
2.812
7.679
88
Yıllar önce olmuş bir olay ama aklıma düşüyor bazen. Vicdan yaptım sanırım biraz.

Üniversitede okurken internet üzerinden biriyle tanışmıştım. Çok fazla ortak noktamız vardı bu kişiyle. Şaşırmıştım epey. Okuduğumuz yazarlar, dinlediğimiz müzikler, hayata bakışımız filan birbirine çok yakındı. Resimlerini gördüğüm kadarıyla da çekici denebilecek bir tipti. Çok fazla ortak nokta olunca pek bir hevesle buluşmuştum kendisiyle.

Fakat buluşunca bir sürprizle karşılaştım. Boyu çok kısaydı. Belirteyim, 170, 160 filan gibi bir boy değil. Sanırım 150 civarındaydı. Benim de boyum 160. Şu ana kadar kendimden kısa erkeğe pek denk gelmemişim bile. O gün de topuklu ayakkabı giyerek gitmiştim buluşmaya. Belki yargılarsınız bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissetmiştim. O buluşmayı bir şekilde geçirdikten sonra bir sürü ortak noktamız var diye onun hatrına arkadaş kalmayı istemiştim ama o bana çok fazla ilgi gösteriyordu, beklenmeyecek derecede özgüvenli biriydi. Sadece arkadaş olmayı kabul edemeyecek gibiydi, o yüzden mesajlarına cevap vermeyi kestim. Ama hiç kırıcı bir şey söylemedim kendisine. Seni çekici bulmadım bile demedim yani. Yavaş yavaş kendimi geri çektim sadece.

Sonraki yıllarda düşünüp empati yapınca çok kırılmıştır ve aynı şeyi sürekli yaşıyordur muhtemelen dedim. Ben onun yerinde olsam insanlarla buluşmadan önce boyumu söylerdim diye de düşündüm. Şans verse miydim, çok mu yüzeysel biriyim acaba diye de düşündüğüm oldu. Genel olarak arada aklıma gelince buruk hissediyorum. Fikrinizi almak istedim, siz olsanız ne hissederdiniz?

Hicbirsey hissetmem..
Gormusum ama hosuma gitmemis.
Bunda buruk hissedecek bir durum yok..
Ayrica neden kirilsin ? Nereden biliyorsun kirildigini.Nereden biliyorsun surekli ayni seyleri yasadigini ?Onu da begenenler oluyordur muhtemelen.Uzulup icerlediginiz adamlar gecenin finalini grup seksle yapiyor genelde :)
Belki de adam kimlerle gorusuyor,boyu 1.50 olanin seks hayati olmaz yahut begeneni cikmaz seklinde bir sart yok ki..

Yillar sonra bunu düşünüp şu yazıyı yazacak kadar bile birsey hissetmezdim . Arkadaş kalkabilse iyiymiş ama onu da o başaramamış

Valla umarım dediğiniz gibidir :) ben fazla abartmış olabilirim. Ben olsam üzülürdüm çünkü. Herkes benim kadar hassas değildir muhtemelen.

Allah sabır versin gerçekten. Ben de en az sizin kadar böyle şeyleri düşünür umursarım… kırıldı mı şöyle mi hissetti vs vs. Beynimin dibini sıyırıyormuş gibi geliyor bazen. Diğer arkidaşların yaptığı gibi umursamamak doğru olan. Belki bir şeylere başlasanız daha zor olacaktı onun için.

Bazı insanlar bazı şeyleri yıllarca unutamıyor. Ben o karakterde biriyim. Boyum kısa değil ama kilom yüzünden bana bu yapılsa unutamazdım herhalde.
Ki unutmadim da. Ama ilk andaki gibi acıtmıyor.
Dilerim o tamamen unutmuştur ve cok mutlu oldugu biriyle beraberdir.

Benim boyum 178. Birisi ile tanıştım bir arkadaş vasıtası ile. Boyu benden 5 cm kısa ben takıntılıyım olmaz uzun boylu olsaydı dedim. Tanıştıran kişi boyu kısa olmaz dedi demiş. Çocuk takıntı yaptı 4 sayfa mektup yazmış. Yıllarca peşimden koştu. Her yıl doğum günümde hediye çiçek çikolata yolladı. Rica ettim gönderme dedim dinlemedi. Aylarca mahallede gezdi takip etti. Bazısı ciddi takıntı yapıyor.

Konuya ön yargılı yaklaştım başta boyu 175 cm kısa falan diyeceğinizi düşündüm ama öyle değilmiş o kişi otomatik boydan kaynaklı olarak devamının gelmediğini anlamıştır ama bunu ilk kez yaşamıyordur muhtemelen(maalesef).
Uzun zaman geçmiş bı de artık düşünmenin bir alemi yok

Hiç kötü hissetmem

Ben kısa erkeğe ya da tırnak yapısı oval olan erkeğe hiç katlanamam.

İstediği kadar kırılsın valla üff

Niye aklınıza geldi boşlukta mısınız acaba kararınızı önceden vermişsiniz şimdi neden sorguladiniz ki vicdan yaptiniz diye sevmediginiz biriyle mi olucaksiniz

Takıntı yapma sebebini çözemedim insanlar tanışır konuşur birlikte olur olmaz tercih meselesi sonuçta. Kısa boyunun sebebi kişinin bir hastalığı mı vardı ?

Takıntı yapma sebebini çözemedim insanlar tanışır konuşur birlikte olur olmaz tercih meselesi sonuçta. Kısa boyunun sebebi kişinin bir hastalığı mı vardı ?
Takıntı yapmadım arada aklıma gelir sadece. Galiba hastalığı vardı evet, sormadım.

her insanın istediği bir profil vardır. o profile uymamış bence üzlücek vicdan yapacak birşey yok. Sonuçta kısa boylulardan da hoşlanan kadınlar var onlara hitap eder

Vicdanlık bir durum yok. Göz gördüğünü beğenecek, biraz da yanına yakışacak. Ben de boylu posluyum, napayım cırbağa kadar adamı. Dış görünüm her şey demek değil; ama önemli.

ayıp etmişsin, üzülmüştür. senin le dalga gecilse ne hissedersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…