attım :lepi: eşimle tanışma aşamasındayken beni eve bırakırken tokalaşıcaz diye elimi uzatmıştım dudağımın bitiş cizgisinden öpmüştü bir tokat attım :mymeka: sen beni ne sandın daha ilk buluşmada diye esip gürlemiştim
sevdiceğim deneme yaptım demişti nasıl tepki vericeğini merak ettimmiştim dedi
not:eşim teyzemin kocasıyla yani eniştemle amca oğulları öz be öz teyzem aşkımın bana olan ilgisi fark etmiş kendi kızını vermek istiyordu o zamanlarda aşkıma beni kötülemiş sakın onla ilgilenme hata yapma sağlam papuç değil demiş benim için sanırım haftanın her gününe bi sevgiliyle buluşan kızı zannetmiş zahirklava:klava:
benim 2. cıktığım kişidir eşim Şeniz rabbim ayırmasın onu benden beni ondan opuyorumnanaktan
vallaha ben atmadim ama atmayi cok istedim,erkek arkadasim ayrilalim dediginde atasim geldi bi tane,ayrilma sebebide aile babasi olamazmis,sorumluluk alamazmis, bak sen...tamam ayrilalim dedim,ama keske o an suratina 5 kardesi indirseymisim...
ewet attım bundan dolayıda çok pişmanım:kedi: çok hararetli kavga ediyorduk ama öle böle değil bi laf etti bana elimi daha götürürken pişman oldum ama ne fayda atmış bulundum ama atarken benim içim acıdı sonra ardından hemen o da bir tane vurdu bana sonra ikimizde pişman olduk o günden sonrada tekrarlanmadı zaten