- 25 Haziran 2017
- 216
- 81
-
- Konu Sahibi minikorganizer
İçinden ne geliyorsa onu yap. Buradakilerin, onun, bunun, benim dediklerimizin hiç bir önemi yok bu konuda. Bana kalırsa hemen açılma. Biraz sohbet etmeye başlayın. Selam diye mesaj atmakla başlayabilirsin işe bence :)arkadaşlar uzun zamandır dikkatimi çeken birisi var ama aramızda 4 yaş var.Kendisi beni İnstagramdan takip etti bende onu takip ettim,onu gerçekte de görünce baya bi hoşlandım kendisi okumuyor ben lisedeyim.Sevgilisi olmadığını da biliyorum,ama kararsız kaldım duygularımı belirtmekte.dün instagramda canlı yayın açtı hemen girdim bana el salladı tamam el sallayınca hemen hooop hadi benden hoşlanıyor diyemeyiz sadece şunu biliyorum benim kim olduğumu biliyor.bir kız olarak bir erkeğe açılmak doğru mudur ya da duygularımı ona belirtmek için ne yapmalıyım.yani hoşlantıdan daha daha çok ileri gitmiş bir duygu bu çünkü ne zaman karşıma çıksa içim kıpır kıpır oluyor kendisi de bana gülümsüyor kızların fotoğraflarını beğenmeyen birisi olarak geçenlerde benim fotoğrafımı beğendi :),ben liseyi bitirdikten sonra kendisine açılmayı düşünüyordum sonradan aklıma başka kızlar kaparsa diye bir düşünce gelince kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım ben lisedeyim kendisi liseyi yeni bitirdi sayılır.
Evet bende öyle başlamak istiyorum zatenNe yalan söyliyim. Sanirim Ben esime acilmasam büyük ihtimalle ne evliligimiz ne de cocuklarimiz olurduAma benim yasim 30 du. Yani reddetse bile egom cizilmezdi ha bide erkege bagli. Sana açıldın diye kötü gözle bakacak tip degilse acil. Ama illaha hemen açılmak da gerek degil.. Ilk önce konusmak da olur :)
Cevap vermezse diye çekiniyorum yoksa çoktan bir mesajlaşmamız olmuştuİçinden ne geliyorsa onu yap. Buradakilerin, onun, bunun, benim dediklerimizin hiç bir önemi yok bu konuda. Bana kalırsa hemen açılma. Biraz sohbet etmeye başlayın. Selam diye mesaj atmakla başlayabilirsin işe bence :)
Cevap verir bence. Bir selama yanıt vermeyecek biriyse boşver gitsin :)Cevap vermezse diye çekiniyorum yoksa çoktan bir mesajlaşmamız olmuştu
Kendi hayatınız tabii ama mutlaka bir üniversite diplomanız olsun.Benim üniversite gibi bir sorunum yok ders çalışmasam da olur çünkü aile şirketimiz var Allah’a şükür gayet iyi işleyen liseden sonra orada çalışmaya başlayacağım
Evet haklısınız ama kalp bu yani sevmekten vazgeçmek çok kolaymış gibi bırak bu işleri ders çalış diyenler var.O duruma daha öncede düşmüştüm,derse kafa gitmiyor ki onu düşünmekten ve ben kolay kolay kimseyi sevmem yani ilk defa böyle oldu :)Kendi hayatınız tabii ama mutlaka bir üniversite diplomanız olsun.
arkadaşlar uzun zamandır dikkatimi çeken birisi var ama aramızda 4 yaş var.Kendisi beni İnstagramdan takip etti bende onu takip ettim,onu gerçekte de görünce baya bi hoşlandım kendisi okumuyor ben lisedeyim.Sevgilisi olmadığını da biliyorum,ama kararsız kaldım duygularımı belirtmekte.dün instagramda canlı yayın açtı hemen girdim bana el salladı tamam el sallayınca hemen hooop hadi benden hoşlanıyor diyemeyiz sadece şunu biliyorum benim kim olduğumu biliyor.bir kız olarak bir erkeğe açılmak doğru mudur ya da duygularımı ona belirtmek için ne yapmalıyım.yani hoşlantıdan daha daha çok ileri gitmiş bir duygu bu çünkü ne zaman karşıma çıksa içim kıpır kıpır oluyor kendisi de bana gülümsüyor kızların fotoğraflarını beğenmeyen birisi olarak geçenlerde benim fotoğrafımı beğendi :),ben liseyi bitirdikten sonra kendisine açılmayı düşünüyordum sonradan aklıma başka kızlar kaparsa diye bir düşünce gelince kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım ben lisedeyim kendisi liseyi yeni bitirdi sayılır.
Onlara bakma sen. En başarılı sınav sonucumu aşkımın peşindeyken elde etmiştim :)Evet haklısınız ama kalp bu yani sevmekten vazgeçmek çok kolaymış gibi bırak bu işleri ders çalış diyenler var.O duruma daha öncede düşmüştüm,derse kafa gitmiyor ki onu düşünmekten ve ben kolay kolay kimseyi sevmem yani ilk defa böyle oldu :)
Çok aklıma takılmasa zaten sorun değil ama neredeyse aklımdan hiç çıkmıyor diyebilirimIcinize dert oluyorsa zihninizi sürekli meşgul ediyorsa " seni merak ediyorum " tarzı girisimler olabilir. Kapıyı acarsiniz gelirse gelir.
Çok akliniza takilmiyorsa akışına bırakın zaten olacağı varsa olur.
He boşver sen bakma bize .. hayat böyle zaten , üniversite okuyup napcan , şirkette varmış , bi de evlen hayat bu kadar lay lay lomOnlara bakma sen. En başarılı sınav sonucumu aşkımın peşindeyken elde etmiştim :)
Evet bu Allah’ın işi işte annem ve babam da lisede tanışmışlar ve evlenmişler eğer gerçekten derslerine önem veren birisi zaten aşkı da okulu da rahat bir şekilde mutlulukla sonuçlandırabilir ve ben bunu yapabileceğimi düşünüyorum:)Onlara bakma sen. En başarılı sınav sonucumu aşkımın peşindeyken elde etmiştim :)