Bir erkeğe nasıl açılırım?

He boşver sen bakma bize .. hayat böyle zaten , üniversite okuyup napcan , şirkette varmış , bi de evlen hayat bu kadar lay lay lom
Neden her şeyi bu kadar çarpıttığınızı merak ediyorum. Çocukluğa mı insek acaba ama psikolog koltuğunda da değilsiniz :)
Başarılı bir eğitim hayatı için aşktan vs feragat etmeye gerek yok. Ama kapasite meselesi. Kimisi tamamen kendini adamadıkça başarılı olamıyor.

Neden her şeyi bu kadar çarpıttığınızı merak ediyorum. Çocukluğa mı insek acaba ama psikolog koltuğunda da değilsiniz :)
Başarılı bir eğitim hayatı için aşktan vs feragat etmeye gerek yok. Ama kapasite meselesi. Kimisi tamamen kendini adamadıkça başarılı olamıyor.
Bilmem ben genelde böyleyimdir :KK70:

Sen kendi konuna bir odaklan bence ... “aşk” ve “başarılı eğitim “ i aynı noktada buluşturmuşsun ya , ben cahilim çocuğum siz aşkı da eğitimi de bilirsiniz

Ha bu Arada herşeyi çarpıttığını Yok , işinize gelmeyenleri “çarpıtma” olarak algılıyorsunuz

Direk acilirsaniz ters tepebilir. Özür dilerim ama erkek Avcı kadın olmalı klisesi var aslinda siz Avcı olup caktirmayin.

Zor ama sabırlı olun. Nasipse size gelecektir.
Bana da biraz erkeğe yazmak kız ile ilgili kafada kötü düşünceler getirebilir örneğin her erkeğe yazıyor mu ? Diye düşünür gibi geliyor bu yüzden ben biraz daha bekleyeyim yazmaz ise arkadaşlar üzerinden biraz daha yakınlaşmayı düşünüyorum

Ha bu Arada herşeyi çarpıttığını Yok , işinize gelmeyenleri “çarpıtma” olarak algılıyorsunuz
Neden burada tanımadığım, etmediğim insanlardan gelen, bilgisayarı kapatınca maksimum 10 saniye sonra hatırlamayacağım laflardan rahatsız olayım ki?
Ciddi anlamda çarpıtmışsınız. Hayatında aşk varken de başarılı olabileceğini söyledim ben konu sahibine. Siz dediklerimi aldığınız taa nerelere getirdiniz. Sizin tercihiniz, ne diyeyim?

Neden burada tanımadığım, etmediğim insanlardan gelen, bilgisayarı kapatınca maksimum 10 saniye sonra hatırlamayacağım laflardan rahatsız olayım ki?
Ciddi anlamda çarpıtmışsınız. Hayatında aşk varken de başarılı olabileceğini söyledim ben konu sahibine. Siz dediklerimi aldığınız taa nerelere getirdiniz. Sizin tercihiniz, ne diyeyim?
Ne dersen de ama konuyu çarpıtma :KK53: konu sahibine ayıp !!

Ben bir kere yaptım o hatayı, bir daha yapmam, erkekler beğendikleri kadınlara mutlaka gelirler ve kaçan kovalanır severler, benim eskisi havalanmıştı, bana kötü davranmıştı, ben peşinden koşmayı bırakınca kıymetli olmuştum, sonra onu boşuna sevdiğimi, kötü biri olduğunu anladım falan.

Bilseydim onunla tanışmazdım bile, tabii herkes benim eskisi gibi olacak diye bir şey yok ama gerçekten kaçan kovalanır.

Hem okulun daha önemli, sınavlarına çalış, o isterse gelir sana ama sınavlarını etkilemesine izin verme lütfen güzel kızım.

Allah’a emanet ol.

Bana da biraz erkeğe yazmak kız ile ilgili kafada kötü düşünceler getirebilir örneğin her erkeğe yazıyor mu ? Diye düşünür gibi geliyor bu yüzden ben biraz daha bekleyeyim yazmaz ise arkadaşlar üzerinden biraz daha yakınlaşmayı düşünüyorum

Siz göz teması kurun bu beden dilinizle hoslandiginizi belirtmeye yeter de artar :)

Çok iyi yaparsiniz burada konularda da görülüyor çok deger vermek iyi değil.

Benim üniversite gibi bir sorunum yok ders çalışmasam da olur çünkü aile şirketimiz var Allah’a şükür gayet iyi işleyen liseden sonra orada çalışmaya başlayacağım

Daha liseyi bitirmeden üniversiteyi nasıl sorun olarak gördünüz ? Kültür, eğitim, tecrübe filan diyeceğim ama duvarda asılı diploma için okulların kontenjanını gereksiz yere doldurmayacaksınız. Bu da bir şey..

Bence gidip açılın arkadaşa. Belki vizyonunuz kendisini çok etkiler. Kısmet.

İçinden ne geliyorsa onu yap. Buradakilerin, onun, bunun, benim dediklerimizin hiç bir önemi yok bu konuda. Bana kalırsa hemen açılma. Biraz sohbet etmeye başlayın. Selam diye mesaj atmakla başlayabilirsin işe bence :)
Burada kimsenin önemi yoksa peki siz neden soru soruyorsunuz? Engeli kaldırayım mı? Kaldırmayayım mı?
Kullandığımı düşünmesin, düşünsün? vs...
O zaman öylesine soruyor ve yazıyorsunuz.

X