Bir Erkege Göre Evleneilecek Kız Böyle Olmalıymıss .. :)))

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
35
Eger daha önce paylasıldıysa kusura bakmayın .. Silinir zaten .
Buyrun bakalım buyrunnnnnnnnn:roflol:

1 kere eğitimli olmalı, mesela kütüphanecilik, işletme, iktisat, dietisyen mesela
2 benden az kazanmalı (uçurum olmadan, misal ben 1milyar kazanıyorsam oda 700m olsun)
3 aşret bir kız olsun, oturmayı kalkmayı, büyüklerine hürmet etmeyi bilsin.
4 herşeye peki demesin ama orta noktada buluşmayıda bilsin
5 deli gibi aşık olsun bana etrafdaki daha iyi alternatiflerle bana boynuz takmayacak kadar sevsin beni
6 anne vasıflarına sahip olsun şevkat göstermeyi bilsin (kendi isteyince anne olucak, ısrar etmeyecez...)
7 acımızdan ölmeyecek kadar yemek pişirmeyi bilsin yeter (misal yumurta, pilav, makarna)
9 hanım hanımcık giyinsin. (öyle g-string, göbeği açık gömlek tişört olayı bize ters)
10 dinlemeyi bilsin aynı zamanda kendini dinlettirsin benimle ağlasın benimle gülsün.
11 damak zevkimiz birbirine yakın olsun. yemeğe çıktığımızda birimiz aç kalmasın
12 yapmacık/yalancı olmasın, sevdiğine sevdim, sevmediğine sevmedim diyebilsin.
13 arkadaşlarımı sevsin, arkadaşlarımın kız arkadaş/eşlerini sevsin, sevmesede katlanabilsin.
14 ailesi çok zengin olmasın ama bize muhtaç durumda da olmasınlar.
15 ailesi çocuk sever olsun torunları üstlerine atıp tatile gidebilelim.
16 beni çevremdeki hatunlardan kıskansın, zaman zaman bu yüzden bana trip yapsın.
17 eski erkek arkadaşlarının büyük bir kısmı ölmüş olsun. ölmemişler evli ve çocuklu olsun görüşmeyelim.
18 kitap okusun, banada döve döve okutsun. entellektüel birikimi olsun ama entel olmasın.
işte böyle bişiy...
gelen mesajlar üzerine benim eklemeyi unuttuklarım :
19 öyle kulağına göbeğine metal şeyler takmasın
20 hiç bi yerinde dövme olmasın
21 metal müzik dinlemesin
22 evde eğlenmeyi tercih etsin ama dışarda da eğlenmeyi bilsin
23 cebinde faturalı hat kullansın, ayrıntılı faturası bana gelsin ben ödeyeyim.
24 yoga, solaryum, fitness gibi abu işlerle uğraşmasın ama kuaföre gitsin, güzellik salonuna gitsin.

(Alıntıdır)

kendilerine baksında önce ondan sonr abana böyle uzunca liste yazılmaya koyulsun
koyulabilirse tabi kendinden fırsat bulup:icecream:

aynısını bana erkek arkadaşım ilk çıkmaya başladığımız zaman söylemişti.

erkekler bu kadar mükemmelik bekliyor ve istiyorlarda,
kendileri ne kadar mükemmeller acaba bi söylesinler!
ben şimdi bi liste yaparım sonu gelmez,
karşılıklı makul olmak gerek her iki cinste dört dörtlük değil.
kimse mükemmel değil olsa bile bu sürekli olamıyor.

bende aklı başında bi bayanın bu listeden daha çok özelliğe sahip olmasını düşünüyorum az bile istemişler benceee

kendileri bu kadar madde koymuşlarda bu kadar mükemmel kızlar istiyorlarda ......:eek:lmaz:
acaba kendileri nasıl kişilikteler..kafamçokkarıştı

önce kendilerine baksınlar......insan olsunlar..:nazar:...öküz olmasınlar derken öküzden özür dilerim.......yazık hayvanlarada..a.s....öyle kız istemeye yüzleri olsun....:1ninca:....insan görüntüsündeki gereksiz yaratıklar.....:eek:klava:

bende aklı başında bi bayanın bu listeden daha çok özelliğe sahip olmasını düşünüyorum az bile istemişler benceee

onların yani erkeklerin bir şey istemeye hakları yok...
insan olsunlarda zaten aradıkları çıkar karşılarına
ha onunda degerini bilirlerse tabiki:hulya:

valla bi çoğunda haklılar hepsinde olmasada:1ninca:
yani olması gerekenler zaten bi çoğu ama karsılıklı tabi:1closedeyes:

erkek olsam bende isterdim bunların hepsini ve daha fazlasını, ama bana denk gelirmiydi böylesi gelmesmiydi orasını bilemiyorum:eek:lmaz:

Eger daha önce paylasıldıysa kusura bakmayın .. Silinir zaten .
Buyrun bakalım buyrunnnnnnnnn:roflol:

1 kere eğitimli olmalı, mesela kütüphanecilik, işletme, iktisat, dietisyen mesela (eğitim diyince akıllarına bu kadar dar bir yelpaze mı geliyormuş)
2 benden az kazanmalı (uçurum olmadan, misal ben 1milyar kazanıyorsam oda 700m olsun)sebep?aşağılık kompleksi mı varmış?
3 aşret bir kız olsun, oturmayı kalkmayı, büyüklerine hürmet etmeyi bilsin.
4 herşeye peki demesin ama orta noktada buluşmayıda bilsinyalan söylemeyin herşeye peki diyeni istersiniz
5 deli gibi aşık olsun bana etrafdaki daha iyi alternatiflerle bana boynuz takmayacak kadar sevsin beni boynuz sevgiden çok saygı ile alakalıdır
6 anne vasıflarına sahip olsun şevkat göstermeyi bilsin (kendi isteyince anne olucak, ısrar etmeyecez...) şevkatle mi oluyormuş o iş gene battınız7 acımızdan ölmeyecek kadar yemek pişirmeyi bilsin yeter (misal yumurta, pilav, makarna)
9 hanım hanımcık giyinsin. (öyle g-string, göbeği açık gömlek tişört olayı bize ters)başkalarının giyimlerine karışacak kadar ne zaman moda ikonu oldunuz?herkes dış görünüşünden kendi sorumludur
10 dinlemeyi bilsin aynı zamanda kendini dinlettirsin benimle ağlasın benimle gülsün.
11 damak zevkimiz birbirine yakın olsun. yemeğe çıktığımızda birimiz aç kalmasın restoranlarda tek tip yemek mi var? pilav üstü kuru yemeğe götürceksın heralde
12 yapmacık/yalancı olmasın, sevdiğine sevdim, sevmediğine sevmedim diyebilsin.bunlara annen dahil mi?13 arkadaşlarımı sevsin, arkadaşlarımın kız arkadaş/eşlerini sevsin, sevmesede katlanabilsin. onlar kendilerini sevdirsin. arkadaş seçiminde düzgün ol sevdirt
14 ailesi çok zengin olmasın ama bize muhtaç durumda da olmasınlar.çok zengin olurlarsa ne olur ki gene mi komplex
15 ailesi çocuk sever olsun torunları üstlerine atıp tatile gidebilelim.başka derdin
16 beni çevremdeki hatunlardan kıskansın, zaman zaman bu yüzden bana trip yapsın.
17 eski erkek arkadaşlarının büyük bir kısmı ölmüş olsun. ölmemişler evli ve çocuklu olsun görüşmeyelim.medeniyetsiz
18 kitap okusun, banada döve döve okutsun. entellektüel birikimi olsun ama entel olmasın.
işte böyle bişiy... kendin okumayacaksın zorla okutacaklar.. hazır birikimliler varken,cahillere kim baksın?gelen mesajlar üzerine benim eklemeyi unuttuklarım :
19 öyle kulağına göbeğine metal şeyler takmasın
20 hiç bi yerinde dövme olmasın
21 metal müzik dinlemesin
22 evde eğlenmeyi tercih etsin ama dışarda da eğlenmeyi bilsin
23 cebinde faturalı hat kullansın, ayrıntılı faturası bana gelsin ben ödeyeyim.bu ne şimdi?özgüven eksiklği düpedüz24 yoga, solaryum, fitness gibi abu işlerle uğraşmasın ama kuaföre gitsin, güzellik salonuna gitsin.

(Alıntıdır)

diğer maddeler de kişilik haklarına saldırı..
size ne dövmeden,müzik zevkinden..

peki ya kadınınların onlardan istedikleri nolcak hep onlar istesin zaten kadını ezmeye alışmışlar nolcak:umursamaz:

buna koptummm :))) öyleyse tam evlenilcek kızım hehehehe

Bu is maddelerle olsaymıs herkes yazardı ben böyle birini arıyorum diye .. Üzülen mutsuz olan olmazdı .. Gönül bu otada konuyor mokada acıkcası .. Ben karsımdakini belki küpeli piercingli begenecegimm yaniii ise bak .. :umursamaz:

X