Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de sevgilimin yakın tarihte doğum günü var ben ona tavla yaptırmayı düşünüyorum pullarının üzerinde baş harflerimiz olan...kendisine ben öğrettimdeee![]()
Biz daha evli olmadıgımız için beni aşan bi hediye olur ama tşk ederim.yanlis mesaj........................
Hımm bizde çok severiz tavla oynamayı.Aslında çok güzel bi fikir.İşyerinde tavlası olmasaydı alabilirdim ama evlendiğimizde evimize yaptırabiliriz.Tşk ediyorum.
Tşk ederim.Seninkide güzel bi fikir kol düğmeside olabilir.baş harflerinizin olduğu kol düğmeleri al çok anlamlı hoş bir hediye.
ben öyle yaptım doğum gününde çokta mutlu oldu![]()
rica ederiim içinde onun ve senin bebekliğinizden itibaren tanışmanız vs fotolar olan bi albümde hoş olabilir erkek nası düşünür bilemem ama ben çok mutlu olurdum![]()
maç bileti:)) ikinize tabiiki tamda play offlar başlıyo süper olur bnce.. saatte güzel bi hediye tabi marka olacakeğer benim eşim gibi fanatikse takımının storendan herşey olabilir
![]()
baş harflerinizin olduğu kol düğmeleri al çok anlamlı hoş bir hediye.
ben öyle yaptım doğum gününde çokta mutlu oldu![]()