• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğe alınabilecek en güzel hediye...

s_irine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
500
5
46
Ankara
Merhabalar...Sevgilimin 15 nisanda doğum günü var ve ben ne alacagımı bilmiyorum:(((İhtayacı olan bişey diye düşündüm ama ihtiyacı olan bişeyde yok...Fikirlerinizi bekliyorum.:5:

benim de sevgilimin yakın tarihte doğum günü var ben ona tavla yaptırmayı düşünüyorum pullarının üzerinde baş harflerimiz olan...kendisine ben öğrettimdeee:1:

benim de sevgilimin yakın tarihte doğum günü var ben ona tavla yaptırmayı düşünüyorum pullarının üzerinde baş harflerimiz olan...kendisine ben öğrettimdeee:1:

Hımm bizde çok severiz tavla oynamayı.Aslında çok güzel bi fikir.İşyerinde tavlası olmasaydı alabilirdim ama evlendiğimizde evimize yaptırabiliriz.Tşk ediyorum.

baş harflerinizin olduğu kol düğmeleri al çok anlamlı hoş bir hediye.
ben öyle yaptım doğum gününde çokta mutlu oldu :16:

Hımm bizde çok severiz tavla oynamayı.Aslında çok güzel bi fikir.İşyerinde tavlası olmasaydı alabilirdim ama evlendiğimizde evimize yaptırabiliriz.Tşk ediyorum.

rica ederiim içinde onun ve senin bebekliğinizden itibaren tanışmanız vs fotolar olan bi albümde hoş olabilir erkek nası düşünür bilemem ama ben çok mutlu olurdum:10:

giyim olarak biseyler olur gomlek felan veya sevdigi iyi bi markadan fular atki gibi bisey
oyuncak ayi :) cok seker olur yaninada kendi yaptigin bi pasta/tatli
saat,
gumus bileklik
gunes gozlugu
icinde notlar olan album foto veya guzel bi cerceve al ustune isimlerinizi yaz ve guzel fotolarinizi koy
parfum olabilir veya kozmetik set gel dus, cremlerle felan
elektrikli tras makinesi
konser bileti
icinde isminiz yazili bi bileklik
guzel bi kravat
aklima gelen bunlar :)

Son düzenleme:
maç bileti:)) ikinize tabiiki tamda play offlar başlıyo süper olur bnce.. saatte güzel bi hediye tabi marka olacak ;) eğer benim eşim gibi fanatikse takımının storendan herşey olabilir
:54:

maç bileti:)) ikinize tabiiki tamda play offlar başlıyo süper olur bnce.. saatte güzel bi hediye tabi marka olacak ;) eğer benim eşim gibi fanatikse takımının storendan herşey olabilir
:54:

Oooo,bi bayan olarak maç biletine ben bile çok sevinirdim:1:
4 büyüklerse tabi tuttuğu takım

Yok benimki fanatik değil ma fanatik bir erkeğe alınacak en güzel hediyedir.Bu arada hediyesini aldım ve verdim parfüm seti aldım.İçinde herşeyi bulunan klasik oldu ama napıyım:)

baş harflerinizin olduğu kol düğmeleri al çok anlamlı hoş bir hediye.
ben öyle yaptım doğum gününde çokta mutlu oldu :16:

bayanlara böyle romantik fikirler hoş geliyor ama bazı erkekler bunu komik buluyor. geçen gün sevgilimle alışveriş yapıyorduk kasada beklerken kenarda bu kol düğmelerini gördüm baş harflerimizi bulup nasıl ama dedim komik ne alaka yani kol düğmesi olarak baş harflerimizi mi takıcam dedi ama almayı düşünüyodum dedim yapma hayatım sakın alma böyle şeyler zorla çok beğendim bayıldım demek zorunda kalmayayım dedi :1:

Back
X