- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
zamane kızları egolar tavanda gezıyorlar benım ıkı cadı da kendıne asık olsun ben oyle sevıyorum dahası etrafımda goruyorum daha degerlı oluyor boyle ınsanlar asla oz benlıklerını zedelememek lazım yalnız benım kucuk cadı 1 seferde '' anne benden guzellerı var mıdır dunyada'' dıye sormustu da donakalmıstım.....
Evet ya zamane çocukları bile farklı gerçekten, sabahları okula giderken benden çok süsleniyor, öğretmenimden güzel olmayım, sınıfımda en şık ben olmalıyım vs. pantolon giydiği zaman suratı düşüyor, illaki etek, elbise giyecek, ama gezi günleri ve beden dersleri olduğu zaman öğretmenler eşofman istiyor, artı havanın durumuna görede pantolon giydirdiğim zamanlar oluyor. Sbah kot pantolon giydirdim üstünede beyaz badi illa bunu giydirme kot tayt bari giydir diyor, ama kızım hergün aynı kıyafetle gider gibi olursun vs. diyerek zor ikna ettim, bari saçlarımı süslede saçım güzel dursun dedi. Hanım efendi kot pantolonu beğenmiyor.
Senin kızında benim kızımdan aşağı değilmiş hani, anne benden güzelleri var mı hı... :) maşallah ona.