- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.945
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #2.221
ay bende sinirlenince oluyo o, kapat ovuştur bakalım biraz
Kapatıyorum elimi üstüne koyuyorum falan ama yok tık tık tık sinirlerimi bozdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bende sinirlenince oluyo o, kapat ovuştur bakalım biraz
ben izmirde yaşıyorum siyasi konulara girmek istemiyorum ama yüzeysel söyliyim hani malüm chp şehri seçimler de yaklaşıyor tüm resmi daireler ve şehir tanımlanamayan cisim kaynıyor güzelim izmir ne hale geldi , dediğin gibi iyi günlerimiz bunlar
olabilir . Bremen mızıkacıları yada carlinin melekleri de olabilirrr ay neyse siz bulun ben kesin 1000 tane şey arasında kararsız kalırım , dediğin gibi nems bu konuyu senin kv geldiğinde tekrar kv çekiştirme moduna getiririz konuya yeni biri gelse hiçbişi anlamıcak zatn e o kadar sayfayı da okuyamaz ,artık tanıdık gelen olursa anlayan anlamayana anlatır
Öyle biri görünce uyuz oluyorum
Eski işyerimde bizim şirkete bakan bankacı ( devlet bankası ) böyleydi tamda
Bi tuşa basana kadar yarım saat geçiyodu, o derece teknolojiden yoksun
Nerdeyse sen kalk ben yapayım diyecektim , beklerken hepten ayar oluyorum çünkü
Ama bunlar iyi günlerimiz gibi, gidişat bunu gösteriyo maalesef daha neler neler olabilir..
olabilir . Bremen mızıkacıları yada carlinin melekleri de olabilirrr ay neyse siz bulun ben kesin 1000 tane şey arasında kararsız kalırım , dediğin gibi nems bu konuyu senin kv geldiğinde tekrar kv çekiştirme moduna getiririz konuya yeni biri gelse hiçbişi anlamıcak zatn e o kadar sayfayı da okuyamaz ,artık tanıdık gelen olursa anlayan anlamayana anlatır
aynen öyle, adamlar geçen bana müjdeyle diyolarki pekeke tutsakları bırakmış lütuf sanki, inanın imdat diye bağırıyodum, devlet acizki çekip alamıyo askerimizi polisimizi hazır ol vaziyette dünyaya servis ediyo, adamlar terörist başıyla anlaşmaya utanmadı ama askerimiz elini sıkmadı o teröristin ben burda 4 seneye cinnet geçiririm valla, eşim emniyetteya nispeten rafine bi ortam bölücü ya da sempatizan yok ama benim ortamım öyle değil birazda o yüzden çocuk doğurup evde oturmak istiyorum burdaki görev süresi bitane kadar
iyi madem ben yeni konuyu açayım bari bremen mızıkacıları mı diyorum
birimi çekiştiriyo dicektimde o kulak çınlamasında oluyodu dimi :)
Benim de atıyor sol gözüm iki gündür.
Saatle yarışıyor mübarek tik tak tik tak
ya ben gittim gene başlamışsınız sohbete. isyaaaaağnnnnnnnnnnnn
nemesis ve elmayra çook geçmiş olsun. kulak ağrısı baş dönmesi yapar. göz seğirmesininde sebepleri stres falan genelde ama 3 günden snra sıkıntı die biliyorumm
adam olacak kızlar yapsam konu adını barış mançoyu anmış oluruz
bremen de güzel ama alternatif sunayım dedim
adam olacak kızlar yapsam konu adını barış mançoyu anmış oluruz
bremen de güzel ama alternatif sunayım dedim
Tamam sen hangisini okeylersen onu yaz başlığa.
Önemli olan iki kelamın belini kırmak