- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.061
ara canım belki direk stüdyodan bulur fazla beklemezsin
canım senin için en hayırlısını diliyorum. ama bi enkazdan yeni çıktın biraz bekle eminimki bunların hepsi unutulup daha iyi şeyler yaşanacak..
bunlarıda sanamı söylüyorum kendime mi bilemedim ama
37 yaşında biri olarak " ten uyumu olsun yeter" desem ne olur
bu hayatı, başka insanları çok ciddiye alıyoruz.oysa hayat bazen yukarda söylediğim cümle kadar basit ve hayvani.
neden hemen ailesiyle tanıştınız? bence bu en son yapılamsı gereken şeydi.hatta nikaha 15 dakka kala olsa bile olurdu
belki de evet. ama kendi adıma söyleyeyim ben çok takıntılıyım. o kadar bana yetmezki
abla o ben değilim elmayRa ya dedin dimi
bu hayatı, başka insanları çok ciddiye alıyoruz.oysa hayat bazen yukarda söylediğim cümle kadar basit ve hayvani.
o olunca gerisi gelebilir ama
öyleyse zamana bırak,bakalım neler olacak..belki de bambaşka biri çıkacak karşına ve aşık olacaksın.hayat bu belli mi olur
ara canım belki direk stüdyodan bulur fazla beklemezsin
canım senin için en hayırlısını diliyorum. ama bi enkazdan yeni çıktın biraz bekle eminimki bunların hepsi unutulup daha iyi şeyler yaşanacak..
bunlarıda sanamı söylüyorum kendime mi bilemedim ama
evet evet elmayranın next konusuna yazdım
37 yaş mı,Maaşallah :)
abla diyebilir sana dimi?
abla sen ne dersen doğrudur,ten uyumu diyorsan öyledir
inşallah ablacım ya. o kadar açımki sevgiyee. çok sevmek ve çok sevilmek istiyorum. olduğum gibi ama değiştirmesin beni, bende onu tabii. by Kusursuzu bekliyorum. duyrulur
ama o beni böyle sevsin bu kadar kusur kadı kızında da olur
Tanışmadım abla ama tanıyorum ailesini.
bir hiciv mi var, yoksa yanılıyor muyum?
neyse dediğim gibi bu önemli.hepimiz diğer şartlara bakacak kadar aklı başında insanlarız ve diğer şartlar dediğim şeyler zamanla yıpranacak ve ışıltısını kaybedecek şeyler ama ten uyumu o yakınlaşma ve sonunda hissedilen bağlılık kalıyor elde.
kadının suratının renginden felan bahsetmemişmiydin.
ahahah hem sana hem bana :)
biscolata erkeği bulalım
.
Biriyle tanıstın, gezip tozuyosun, nasıl anlıycan ten uyumunu :)
Biriyle tanıstın, gezip tozuyosun, nasıl anlıycan ten uyumunu :)
bir hiciv mi var, yoksa yanılıyor muyum?
neyse dediğim gibi bu önemli.hepimiz diğer şartlara bakacak kadar aklı başında insanlarız ve diğer şartlar dediğim şeyler zamanla yıpranacak ve ışıltısını kaybedecek şeyler ama ten uyumu o yakınlaşma ve sonunda hissedilen bağlılık kalıyor elde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?