- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
O zaman yine gözümde canlanan sahneyi tasvir etmeye çalışayım. Hani şu kumdan resim yapanlar var ya onlarda genelde bir manzara çizilir. Camdan uzun uzadıya bir yol manzarası ve masa başında hüzünle dışarı bakan bır kız sülüeti ve masa üstünde de az önce bahsettiğim kitap tasviri ya da bir arkadaşın verdiği fikirdeki satır arasına kalp çizilmiş çizgili kağıt...Tercih sana kalmış
kitabın konusu aşk . ama tasarlamasını beceremem ben :)bence bı kız bı erkek olsun kapakta aşklı mesşkli bişeyse kapak çok önemli iş karartıcı olmasın renkli olsun , gören acaba bu ne desin baya üstünde düşünülmesi gereken konu orjinal olmalı bence kesinlikle sen tasarla.
bence bir okur olarak cezbedeceğini sanmıyorumhiçbir foto olmaması daha ilgi çekici bence.. son zamanlarda çiçekli kalpli vs. kapaklar o kadar çoğaldı ki, eserinizi ayırt ettirmek için tek renk kullanabilirsiniz.. tek kırmızı veya siyah..
kuşlu olan çok hoşmuş çok teşekür ederim :)
teşekür ederim :)Vallahi baktım sizin için hatta bakmaya devam ediyorum öyle kafama göre salladım birşeyler..Çok zevkli oluyor :)
Bu arada tebrik ederim sizi.
yabancı aşk kitaplarından kopya çek ama aşklı bişeyse kapağı mutlaka şunun gibi olmalı örnek olarakkitabın konusu aşk . ama tasarlamasını beceremem ben :)
bence bir okur olarak cezbedeceğini sanmıyorum
bende bir okur olarak fikir belirttim.. siz bilirsinizbence bir okur olarak cezbedeceğini sanmıyorum
fikir harika cnm ama özgün olmalı da diye düşünüyorum :)yabancı aşk kitaplarından kopya çek ama aşklı bişeyse kapağı mutlaka şunun gibi olmalı örnek olarak Eki Görüntüle 1442427
bende bir okur olarak fikir belirttim.. siz bilirsiniz
çok teşekür ederim resmler çok hoş :)