- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
-
- Konu Sahibi Yuppiyayye
Arkadaşlar merhaba.Ben beyaz tenli bir kadınım.Hem çok beyazım hemde dudaklarım renksiz,üstüne kaş ve kirpiklerimde açık renk.Yüzümde renk yok ve hasta gibimi desem,hatta abartıp ceset gibimi desem öyle geziyorum ortalıkta.Makyaj yaptığım zaman sorun yok ama makyajsızken çok fena.Malum her zamanda makyajlı olamıyoruz.Yada gün içinde makyaj tazeleyemeyebiliyoruz.Rujda sürekli tazelenmesi gereken birşey.37 yaşındayım tabi zamanla dudak kenar çizgilerinde deformasyon oldu ruju düzgün sürmek bile zor oluyorBu kalıcı dudak makyajını araştırdım kenar kontürleri yeniletip,bebek rengi yaptırsam dedim ama çevremde yaptıran kimse yok.İnternetteki bazı yorumlarda rengin zamanla açılırken orantısız açıldığı,yada dudakların morardığı filan yazılmış o yüzden sizede bir sorayım dedim yaptıran memnun kalan yada kalmayan yazabilirmi?Aynı soruna başka çözüm bulan varsa onuda anlatabilirmi?Olay mahalle baskısına döndü artık çünkü etrafımdaki herkes sürekli aynı şeyi söylüyor ve inanın kafaya takmaya başladım.Dedim benim kadınlar kulubü arkadaşlarım kendi gördüklerinden,kendi tecrübelerinden benim derdimede bir çare bulur :) ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler
Ben yaptırdım bir dönem dudak kontörü memnun kalmadım hiç bir uygulama doğal gibi olmuyor evet çıkarken pek hoş gözükmüyorArkadaşlar merhaba.Ben beyaz tenli bir kadınım.Hem çok beyazım hemde dudaklarım renksiz,üstüne kaş ve kirpiklerimde açık renk.Yüzümde renk yok ve hasta gibimi desem,hatta abartıp ceset gibimi desem öyle geziyorum ortalıkta.Makyaj yaptığım zaman sorun yok ama makyajsızken çok fena.Malum her zamanda makyajlı olamıyoruz.Yada gün içinde makyaj tazeleyemeyebiliyoruz.Rujda sürekli tazelenmesi gereken birşey.37 yaşındayım tabi zamanla dudak kenar çizgilerinde deformasyon oldu ruju düzgün sürmek bile zor oluyorBu kalıcı dudak makyajını araştırdım kenar kontürleri yeniletip,bebek rengi yaptırsam dedim ama çevremde yaptıran kimse yok.İnternetteki bazı yorumlarda rengin zamanla açılırken orantısız açıldığı,yada dudakların morardığı filan yazılmış o yüzden sizede bir sorayım dedim yaptıran memnun kalan yada kalmayan yazabilirmi?Aynı soruna başka çözüm bulan varsa onuda anlatabilirmi?Olay mahalle baskısına döndü artık çünkü etrafımdaki herkes sürekli aynı şeyi söylüyor ve inanın kafaya takmaya başladım.Dedim benim kadınlar kulubü arkadaşlarım kendi gördüklerinden,kendi tecrübelerinden benim derdimede bir çare bulur :) ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler
Mesela ne kadar süre iyi oluyor?ne kadar sürede kötü hale geliyor?Ben yaptırdım bir dönem dudak kontörü memnun kalmadım hiç bir uygulama doğal gibi olmuyor evet çıkarken pek hoş gözükmüyor
Onuda düşünüyorum zaten ekstra bunuda yaptırsammı demiştim :) kaşda doğal yapan güzel yerler var bakalım.siz ankaradaysanız yaptırdığınız yeri özelden atarmısınızDudak olayını bilmiyorum ama benim kaşlarım çok açık renkti , çok azdı duruşumu çok solgun gösteriyordu , microblading yaptırdım , İnan yüzümün şekli değişti . Böyle bişey de deneyebilirsin
Aslında ben sadece normal dudak rengi istiyorum öyle rujlu gibi duranlardan değilde.Beyaz olduğu için dudağım normal dudak rengi olsun istiyorum.Siz memnunmusunuz peki rengi dışında?birde ankaradamı yaptırdınızBen 2 yıl önce yaptırmıştım. Çıkmadı hala. Ama bu pembeliğinden sıkıldım. Rujların hep rengini değiştiriyor. Hep makyajlı gibiyim. Kaş ve dipliner yaptırın bence yaptıracaksanız.
Aslında ben sadece normal dudak rengi istiyorum öyle rujlu gibi duranlardan değilde.Beyaz olduğu için dudağım normal dudak rengi olsun istiyorum.Siz memnunmusunuz peki rengi dışında?birde ankaradamı yaptırdınız
Maalesef Ankara’da değilim ama yaptıracağın yeri iyi araştır , öyle herkese aynı kaşı kalıp gibi yapan yerleri tercih etme , doğal durmuyorOnuda düşünüyorum zaten ekstra bunuda yaptırsammı demiştim :) kaşda doğal yapan güzel yerler var bakalım.siz ankaradaysanız yaptırdığınız yeri özelden atarmısınız
Valla cildin kabul etme durumuna bağlı bir beş ay iyi gibiydi sonra silinmeye yakın kötü durdu ayrıca yaptırdıktan sonra kaşıntı vs yan etkilerini gördüm açıkcası yaptırdığıma pişman oldum kaşta yaptırdım aynı zaman ondan da hiç memnun kalmadım silinmeye yakın berbat oluyor sürekli kalemle kontör falan birde yüzdeki ifadeyi çok değiştiriyor bir daha asla denememMesela ne kadar süre iyi oluyor?ne kadar sürede kötü hale geliyor?
Açıkcası doğallıktan yanayım yaşadığım kötü tecrübeler sonun da makyajla telafi etmek en sağlıklısı yaşamış biri olarak tavsiyemMesela ne kadar süre iyi oluyor?ne kadar sürede kötü hale geliyor?
Yüz yogası yapın. Dudak kenarındaki sorun da kaybolur. Yüz yogası yüz kaslarını harekete geçirir ve sıkılaştır. Cildinizde daha sağlıklı görünür.Arkadaşlar merhaba.Ben beyaz tenli bir kadınım.Hem çok beyazım hemde dudaklarım renksiz,üstüne kaş ve kirpiklerimde açık renk.Yüzümde renk yok ve hasta gibimi desem,hatta abartıp ceset gibimi desem öyle geziyorum ortalıkta.Makyaj yaptığım zaman sorun yok ama makyajsızken çok fena.Malum her zamanda makyajlı olamıyoruz.Yada gün içinde makyaj tazeleyemeyebiliyoruz.Rujda sürekli tazelenmesi gereken birşey.37 yaşındayım tabi zamanla dudak kenar çizgilerinde deformasyon oldu ruju düzgün sürmek bile zor oluyorBu kalıcı dudak makyajını araştırdım kenar kontürleri yeniletip,bebek rengi yaptırsam dedim ama çevremde yaptıran kimse yok.İnternetteki bazı yorumlarda rengin zamanla açılırken orantısız açıldığı,yada dudakların morardığı filan yazılmış o yüzden sizede bir sorayım dedim yaptıran memnun kalan yada kalmayan yazabilirmi?Aynı soruna başka çözüm bulan varsa onuda anlatabilirmi?Olay mahalle baskısına döndü artık çünkü etrafımdaki herkes sürekli aynı şeyi söylüyor ve inanın kafaya takmaya başladım.Dedim benim kadınlar kulubü arkadaşlarım kendi gördüklerinden,kendi tecrübelerinden benim derdimede bir çare bulur :) ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar merhaba.Ben beyaz tenli bir kadınım.Hem çok beyazım hemde dudaklarım renksiz,üstüne kaş ve kirpiklerimde açık renk.Yüzümde renk yok ve hasta gibimi desem,hatta abartıp ceset gibimi desem öyle geziyorum ortalıkta.Makyaj yaptığım zaman sorun yok ama makyajsızken çok fena.Malum her zamanda makyajlı olamıyoruz.Yada gün içinde makyaj tazeleyemeyebiliyoruz.Rujda sürekli tazelenmesi gereken birşey.37 yaşındayım tabi zamanla dudak kenar çizgilerinde deformasyon oldu ruju düzgün sürmek bile zor oluyorBu kalıcı dudak makyajını araştırdım kenar kontürleri yeniletip,bebek rengi yaptırsam dedim ama çevremde yaptıran kimse yok.İnternetteki bazı yorumlarda rengin zamanla açılırken orantısız açıldığı,yada dudakların morardığı filan yazılmış o yüzden sizede bir sorayım dedim yaptıran memnun kalan yada kalmayan yazabilirmi?Aynı soruna başka çözüm bulan varsa onuda anlatabilirmi?Olay mahalle baskısına döndü artık çünkü etrafımdaki herkes sürekli aynı şeyi söylüyor ve inanın kafaya takmaya başladım.Dedim benim kadınlar kulubü arkadaşlarım kendi gördüklerinden,kendi tecrübelerinden benim derdimede bir çare bulur :) ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler
Merhaba, yeri paylasabilir misiniz acaba? Benim dudak rengim cok güzel ama ince dudak konturu botoksa göre daha iyi durur diye düşünüp bende yaptırmak istiyorum.Yok hayır İstanbulda yaptırdım. Evet uygulamada bir problem yok. Ama bu erken çıkma vs olayı ciltle de ilgili. Herkeste aynı sürede olmuyor.
Merhaba, yeri paylasabilir misiniz acaba? Benim dudak rengim cok güzel ama ince dudak konturu botoksa göre daha iyi durur diye düşünüp bende yaptırmak istiyorum.