- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 30
Gittim canım gebelik yok adet söktürücü verdi ki zaten benim için daha zamanı deildi şu kızı bir büyütelim :) Rabbim isteyenlere versin :)Ne yaptın gittin mi doktora ?? Smyy21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim canım gebelik yok adet söktürücü verdi ki zaten benim için daha zamanı deildi şu kızı bir büyütelim :) Rabbim isteyenlere versin :)Ne yaptın gittin mi doktora ?? Smyy21
Evet canım 3 gün :)Dün beraber olmultuk. bugün yada dün çatlama olduysa spermin 3 gün yaşama süresi vardı dimi
Ben o akıntıyı 27.gün gördüm takipte olduğum için biliyorum :) valla adeti 5 gün geçe yani 8.gün kanda değer 10 du öğrendim sık idrara çıkma vardı bende ve acayip şişkinlik ve gaz onun dışında kusmalar falan 6.haftada başladı :) 5.haftada de yerleşme kanaması oldu ben hamile olduğumu biliyordum kan uyuşmazlığı olduğu içinde hemen dr gidip iğne oldum oda zaten 3 gün leke leke geldi gitti :)
Au şuan bende de hep gaz sıkıntısı var sürekli de tuvalete gidiyorum. Bende pazar günü yumurtladım. Yumurtladıktan 14 gün sonra adet kanaması gerçekleşiyormuş. Ama eğer öyle olursa benim normal adet döngümü iki üç geçecek. Ben ona göre mi hesaplıcam ki anlamadımBen o akıntıyı 27.gün gördüm takipte olduğum için biliyorum :) valla adeti 5 gün geçe yani 8.gün kanda değer 10 du öğrendim sık idrara çıkma vardı bende ve acayip şişkinlik ve gaz onun dışında kusmalar falan 6.haftada başladı :) 5.haftada de yerleşme kanaması oldu ben hamile olduğumu biliyordum kan uyuşmazlığı olduğu içinde hemen dr gidip iğne oldum oda zaten 3 gün leke leke geldi gitti :)
Âmin cnımHakkinda hayirlisi olsun canm.malesef bilgi sahibi degilim..
Evet canim..kalbi durdugu icin kurtaj oldum.Allah hayirlisiyla hemencecik bizi bebislerimize kavustusunÇok haklısın canım Allah hayırlısını nasip etsin Allah ın mucizeleri çok....
bu bahsettiğin hamileliğin düşük olan mı?
Amiiin inşallah bekletmesin Rabbim nerde isteyen varsa :)Hımmm anladım canım Allah sağlık versin bebeğinede sanada...
Bizede nasip olur İnşaaAllah
Evet canım ona göre hesaplaman lazım :)Au şuan bende de hep gaz sıkıntısı var sürekli de tuvalete gidiyorum. Bende pazar günü yumurtladım. Yumurtladıktan 14 gün sonra adet kanaması gerçekleşiyormuş. Ama eğer öyle olursa benim normal adet döngümü iki üç geçecek. Ben ona göre mi hesaplıcam ki anlamadım
Arkadaşlar bi sorumlu olacak ben pazar günü tahlil yaptırdım 0.30 çıkmıştı dört dündür de adetim geciyo ve hiç adet belirtiside yok ne ağrı ne sizi ve bugün leke gördüm önce kahverengi yeşil leke sonrada kan lekesi gördüm ama adet gibi değildi bilemedim
Olmadı yarın doktora gidip baktircamdespa Bide benim mayıs ayında 8 gün adetim gecikince beta hcg yaptırmıştım sonuç 2.0 çıkmıştı çok üzüldüm tabi sonra niye hala adet göremiyorum'un derdine düştüm kasıklarımda şişlik ve ağrılar olunca gittim doktor idrar tahlili istedi ve enfeksiyon çıktı sonra antibiyotikler otlar....o ay adet göremedim ALLAH tekrar yaşatmasın 1 ay uğraştım
O yüzden dedim sende idrarına baktırırsan en azından o ihtimali elersin
Baktirmistim ben kist enfeksiyon filan yoktu ama yine baktircam
Teşekkür ederim canım tavsiyen için oyle yaparım bende o halde bakalım hayırlısı inşallahİnşallah yoktur canım hani o yeşil renkten dolayı dedim ama yoktur inşallah... bide naçizane tavsiyem belki biliyosundur idrarını verirken önce biraz boşa akıttıktan sonrakini kutuya al yani orta idrar olsun çünkü araştırmama göre ilk idrar yaparken genitaldeki bakterilerde karışıyomuş o yüzden doğru sonucu almak için biraz akıttıktan sonra vermek lazımmış
Teşekkür ederim canım tavsiyen için oyle yaparım bende o halde bakalım hayırlısı inşallah
Evet canımDün beraber olmultuk. bugün yada dün çatlama olduysa spermin 3 gün yaşama süresi vardı dimi
Allah bağışlasın hayırlısı olsun :):)Gittim canım gebelik yok adet söktürücü verdi ki zaten benim için daha zamanı deildi şu kızı bir büyütelim :) Rabbim isteyenlere versin :)