• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir döngüde 2 sefer yumurtlama olur mu ?

Benimde adet döngüm 32'ydi ama son zamanlarda bi tuhaflaştı
Mayıs ayında adet görmedim bi sürü belirti yaşadım hamile olduğumu zannettim ama meğerse idrar yolu enfeksiyonu engel olmuş..47 gün sonra oldum ay sağlıktan önemlisi yok ya sıkıntılı işler bunlar
Benimde mesela adet ortalarında yoğun akıntı geliyo 4-5 gün sürüyo biz yumurtlama deyip o günlere ağırlık veriyoruz ama ne malum illa o günlerde olduğu ben 9 aydır o günlere ağırlık veriyorum ama belkide yanılıyorumdur o yüzden en iyisi bence adet gününe kadar 2-3 günde bir denemek......
Bence de haklısın bende öyle düşünmeye başladım dört aydır hep o günlere ağırlık veriyoruz birde benim adetim düzensiz olduğu için yumurta takibimde oldukça zor

Bence de haklısın bende öyle düşünmeye başladım dört aydır hep o günlere ağırlık veriyoruz birde benim adetim düzensiz olduğu için yumurta takibimde oldukça zor

Şu 14 gün yumurtlama kuralına inanmıyorum artık herkesin bünyesine göre değişiyor bence
Doktorlar tutturmuş bi 14 günü
Allah isteyince herzaman olur
Ben bi doktora demiştimki adetimin 20.gününden sonra denemeyeyimmi
O da hayır demişti. ama ALLAH'ın ilmi herşeyi kuşatmıştır
6 gün gecikti benim bugün test yaptım negatif çıktı nasip herşey
artık kendimi paralamamın anlamı yok Allah bilir herşeyin en iyisini..
O'na sığındım neylerse güzel eyler...

Kesinlikle katılıyorum Allah ne zaman isterse o zaman olacaktır bende dört gün önce yapmıştım test 0.30 çıkmıştı adetim üç gündür de geçiyor

Böyle belirsiz beklemek zor ama yapacak bişeyimiz yok
bişey yoksada bari adetimizi görsek
çok gergin sinirliyim bu aralar
kadın olmak her yönden zor ya
erkeklere bakıyorum tek dertleri günde 8-10 saat çalışmak
bizim kadar takmıyolar hiçbişeye
biz öyle olamıyoruz işte

Şu 14 gün yumurtlama kuralına inanmıyorum artık herkesin bünyesine göre değişiyor bence
Daha once yumurtlama gunleri disinda hamile kalan biri olarak sana katiliyorum canm..ben adetten hemen sonra kalmistim ama malesef bebegimi kaybettim

Daha once yumurtlama gunleri disinda hamile kalan biri olarak sana katiliyorum canm..ben adetten hemen sonra kalmistim ama malesef bebegimi kaybettim

Ah canım çok geçmiş olsun inşallah:(
Herşeyde bi hayır vardır Allah hayırlısını nasip etsin tez zamanda
Şuan bebeğin var mı peki?

Arkadaşlar benim de 3 tane yumurtam varmış olgun biri pazar günü çatlamış. Doktor Dedi ki diğeri de çatlayabilir.ikiz olabilir. Bende çok merak ediyordum biri çatladıktan sonra diğer yumurtanın da çatlama ihtimali var mı :110:
Tavuk muyum ben :KK1: bana da yardımcı olunnnn. Ayrıca dün de çok fena kasık Ağrı'larım vardı. Bugünde uzayan Bi akıntım vardı sanki ama çok az. Pazar günkü akıntım daha fazlaydı. Yumurtlamış mıyımdır

Bende 27.gün yumurtlayarak geç döllenme yaşadım ne zman yumurtlama olacağı kişiden kişiye değişiyor :)

Ben de 27.gün yumurtlamıştım kızımda 5 aylık :)

Maşallah Allah bağışlasın..
Benim cevabını bulamadığım bişey var ya hani bazen kuru oluyoruzya o yumurtlama akıntısı gelmeyince acaba yumurtlamamış mı oluyoruz :110:
Sen geç yumurtlayınca peki hamile olduğunu testte kaçıncı gün öğrendin bacım ve belirtilerin nelerdi?

Arkadaşlar benim de 3 tane yumurtam varmış olgun biri pazar günü çatlamış. Doktor Dedi ki diğeri de çatlayabilir.ikiz olabilir. Bende çok merak ediyordum biri çatladıktan sonra diğer yumurtanın da çatlama ihtimali var mı :110:
Tavuk muyum ben :KK1: bana da yardımcı olunnnn. Ayrıca dün de çok fena kasık Ağrı'larım vardı. Bugünde uzayan Bi akıntım vardı sanki ama çok az. Pazar günkü akıntım daha fazlaydı. Yumurtlamış mıyımdır
Akıntını gördüysen değerlendir canım gün aşırı. Tabi ikiz üçüz Nasıl olyor çok yumurtlayarak :):)

Aynen
Olur inşallah sakın kafana takma daha yeni başlamışsın ben 9 aydır deniyorum ama Rabbimizin vardır bildiği...O Ol deyince olacak İnşaaAllah
canim bu ay imkansiz dedigim ayda adetime 4_5 gun kala hamile kaldigimi ogrendim.okadar erken ogrenmistimki resmen ailecek sok olmustuk...yumurtlama gunlerine takilma.ic sesini dinle...kafama takmiyorum dersem yalan olur ama yinede gergin degilim...ruhu yaratildiysa zaten olacak..yok yaratilmadiysa istersen takla at gerisi bos.

Aynen

canim bu ay imkansiz dedigim ayda adetime 4_5 gun kala hamile kaldigimi ogrendim.okadar erken ogrenmistimki resmen ailecek sok olmustuk...yumurtlama gunlerine takilma.ic sesini dinle...kafama takmiyorum dersem yalan olur ama yinede gergin degilim...ruhu yaratildiysa zaten olacak..yok yaratilmadiysa istersen takla at gerisi bos.

Çok haklısın canım Allah hayırlısını nasip etsin Allah ın mucizeleri çok....
bu bahsettiğin hamileliğin düşük olan mı?

Maşallah Allah bağışlasın..
Benim cevabını bulamadığım bişey var ya hani bazen kuru oluyoruzya o yumurtlama akıntısı gelmeyince acaba yumurtlamamış mı oluyoruz :110:
Sen geç yumurtlayınca peki hamile olduğunu testte kaçıncı gün öğrendin bacım ve belirtilerin nelerdi?
Ben o akıntıyı 27.gün gördüm takipte olduğum için biliyorum :) valla adeti 5 gün geçe yani 8.gün kanda değer 10 du öğrendim sık idrara çıkma vardı bende ve acayip şişkinlik ve gaz onun dışında kusmalar falan 6.haftada başladı :) 5.haftada de yerleşme kanaması oldu ben hamile olduğumu biliyordum kan uyuşmazlığı olduğu içinde hemen dr gidip iğne oldum oda zaten 3 gün leke leke geldi gitti :)

Back