Valla streslik bir durumum yok ama Rabbimden hayırlısını diliyorum :)Canim idrara yansimamis olabilir gebeligin belji. Kan ver bi negatuf cikarsa doktora gidersin ihmal etme. Cok stresli zamanlardaysan ondan da gecikmis olabilir adetin. Her sey gonlunce olsun...
Canm ben gecen ay iki kere yumurtladim.Allahin isi iste..Kızlar döngüm 30 gün ancak 12.gün yumurtlama akıntısı gördüm erken adet olucam heralde dedim yani 26.gün olamam gerekiyordu. Bu gün 36.gün hala adet olmadım ve 3-4 gündür yumurtlama akıntısı var bende ama normalde bu akıntı bende ayda 1 gün oluyor du şimdi 3-4 gündür var bu ne şimdi yumurtalıklarım kafayı mı yedi veee ben niye adet olamıyorum hamile olduğumu sanmıyorum yani idarar testleri negatif şimdi yumurtladıysam teee 14 gün sonramı adet olucam yani hiç bu kadar uzun döngüm olmamıştı :/
Peki 2.yumurtlamadan kaç gün sonra regl oldun ?Canm ben gecen ay iki kere yumurtladim.Allahin isi iste..
12. Ve 33. Gün yumurtladım yani ben şimdi 33+14 47.gün mú regl olmam lazım ?Canım tabiki 2 defa yumurtlayabilyor. Çoğul gebelik böyle oluşur
Arada 11 gün fark var ama en fazla bir hafta fark olur. Adet oluncaksa aradaki fark 14 gün olur evet12. Ve 33. Gün yumurtladım yani ben şimdi 33+14 47.gün mú regl olmam lazım ?
13 gun sonra adet oldum canm.ilk defa ovulasyon testi kullandim gecen ay.o yuzden iki kere yumurtladgmdan eminimPeki 2.yumurtlamadan kaç gün sonra regl oldun ?
Neyse yarın Dr gidicem bakalım ne diyecek 13 gün gecikmem var idrar testleri negatiftiArada 11 gün fark var ama en fazla bir hafta fark olur. Adet oluncaksa aradaki fark 14 gün olur evet
Eğer böyle bişey varsa gününü tutturamadigim için olmuyor da olabilir o zamanOlabiliyor canım.. Vücut yapısına bağlı
Can'ım gününü tuttursan da tutmayabiliyor..Eğer böyle bişey varsa gününü tutturamadigim için olmuyor da olabilir o zaman
ÖyleOda doğru haklisin benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bende adet duzensizligide var gününü pek ayarlayamiyorum
Mrh kızlar böyle bişey var mi gerçekten benim adet uzunluğum 32 gün ama iki aydır tam gününde ilişkiye girdiğimiz oluyo ama olmiyo gebelik ve şöyle bişey var benim adetim bittikten dört beş gün sonra kasigimda ağrı ve akintim oluyo yumurtlama dönemine girdigimi düşünüyorum o bir hafta yumurtlama haftası diye düşünüyorum sonra hafta bitiyor yine bir hafta sonra tekrar ağrı başlıyor kasigimda ve sıvı az geliyor ve ben iki aydır belki hamileyimdir oluşum sürecidir diye ağrım oluyo sanıyorum ama bakıyorum ki bir hafta sonra adet olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?