Bir döngüde 2 sefer yumurtlama olur mu ?

Smyy21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.953
1.624
133
30
Kızlar döngüm 30 gün ancak 12.gün yumurtlama akıntısı gördüm erken adet olucam heralde dedim yani 26.gün olamam gerekiyordu. Bu gün 36.gün hala adet olmadım ve 3-4 gündür yumurtlama akıntısı var bende ama normalde bu akıntı bende ayda 1 gün oluyor du şimdi 3-4 gündür var bu ne şimdi yumurtalıklarım kafayı mı yedi veee ben niye adet olamıyorum hamile olduğumu sanmıyorum yani idarar testleri negatif şimdi yumurtladıysam teee 14 gün sonramı adet olucam yani hiç bu kadar uzun döngüm olmamıştı :/

Canim idrara yansimamis olabilir gebeligin belji. Kan ver bi negatuf cikarsa doktora gidersin ihmal etme. Cok stresli zamanlardaysan ondan da gecikmis olabilir adetin. Her sey gonlunce olsun...

Canim idrara yansimamis olabilir gebeligin belji. Kan ver bi negatuf cikarsa doktora gidersin ihmal etme. Cok stresli zamanlardaysan ondan da gecikmis olabilir adetin. Her sey gonlunce olsun...
Valla streslik bir durumum yok ama Rabbimden hayırlısını diliyorum :)

Canm ben gecen ay iki kere yumurtladim.Allahin isi iste..

Canım tabiki 2 defa yumurtlayabilyor. Çoğul gebelik böyle oluşur

Mrh kızlar böyle bişey var mi gerçekten benim adet uzunluğum 32 gün ama iki aydır tam gününde ilişkiye girdiğimiz oluyo ama olmiyo gebelik ve şöyle bişey var benim adetim bittikten dört beş gün sonra kasigimda ağrı ve akintim oluyo yumurtlama dönemine girdigimi düşünüyorum o bir hafta yumurtlama haftası diye düşünüyorum sonra hafta bitiyor yine bir hafta sonra tekrar ağrı başlıyor kasigimda ve sıvı az geliyor ve ben iki aydır belki hamileyimdir oluşum sürecidir diye ağrım oluyo sanıyorum ama bakıyorum ki bir hafta sonra adet olmuşum

Oda doğru haklisin benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bende adet duzensizligide var gününü pek ayarlayamiyorum

Oda doğru haklisin benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bende adet duzensizligide var gününü pek ayarlayamiyorum
Öyle Rabbim ol diyecek ki olsun ..
Sebepsiz infertilite denen bişey var mesela hiçbir sorun yok ama olmuyor... Nasip kısmet işleri

Benimde adet döngüm 32'ydi ama son zamanlarda bi tuhaflaştı
Mayıs ayında adet görmedim bi sürü belirti yaşadım hamile olduğumu zannettim ama meğerse idrar yolu enfeksiyonu engel olmuş..47 gün sonra oldum ay sağlıktan önemlisi yok ya sıkıntılı işler bunlar
Benimde mesela adet ortalarında yoğun akıntı geliyo 4-5 gün sürüyo biz yumurtlama deyip o günlere ağırlık veriyoruz ama ne malum illa o günlerde olduğu ben 9 aydır o günlere ağırlık veriyorum ama belkide yanılıyorumdur o yüzden en iyisi bence adet gününe kadar 2-3 günde bir denemek......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…