Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fethi beye ameliyat olmak istiorum ama bna verdigi ücret cok geldi bide fiyat konusunda hickonuşdurtmadı bnm fiyatım bu diyip..bna bilgi vericek kimse yokmu???
scarpion ne kadar ücret istedi yazarmısın,bende 2 hafta sonra ameliyat oluyorum,5000tl,çok güveniyorsan doktoruna 3e 5e bakmamak lazım diye düşünüyorum,500tl ucuza olsun diye risk almamak gerek,gerçi çok yüksek ücretlere çalışan ve iyi olmayan dr.larda var ama:çok üzgünüm: iyi araştırıp doğru karar vermek gerek
canım sn kime yaptiriosun ameliyatı???hadi allah yardım etsin inşallah istedigin gbi olur insanın umutlarının kırılması cok kötü cünkü...
maddi konuda rahatsanız onur erol gerçekten en iyisi.
yakup avşarın yaptığı burunları görmedim hiç ama onunda adı baya revaçta
hayır canım kendisi giriyo.parasını ona göre veriyosun yani onepte başka bi dr a yaptırırsan fiyat daha uygun ama onur bey yapınca daha pahalı.benim 2 ablamda onur erola yaptırdı o yüzden biliyorum yani.
ben başka birisini düşünmüyorum bile....
fethi beye ameliyat olmak istiorum ama bna verdigi ücret cok geldi bide fiyat konusunda hickonuşdurtmadı bnm fiyatım bu diyip..bna bilgi vericek kimse yokmu???
canım acaba ablanların önceki burunlarındaki sorun neydi etli mi ya da kalın derililer miydi. ben de 2. ameliyatımı olucam ve onur erol u düşünüyorum.
ayırca fethi orak ı bi arkadaş sormuş onu ben de merak ediyorum prof. burda isminin geçmemesi ii doktor değil anlamına gelmiyor ki canım. bu sitede zaten 1 2 doktor çok ünlenmiş durumda ama onlar dışında da bi sürü önemli cerrah var.
ben doktor seçiminde tecrübe diyorum öncelikle sonra da yaptığı burunlar ama kendi burun tipimizdeki burunları nasıl yaptıığı önemli. yoksa kemerli burunları herkes süper yapıyor kıkırdağa kemiğe şekil vermek kolay bişi ama derisi kalın burunlar daha zor. onlar da en başarılı ceraahı seçmek lazım gerçekten.. ve ben bu konuda çok kararsızım. ama en iyi doktor sanırım onur erol. tıp literatürüne girmiş bi çok tekniği geliştirmiş sitesinden okuduum kadarıyla. bir de bi gazatenin en iyi plastik cerrahlar anketinde 1. gelmişti. ama ücreti çok yüksek galiba( yakın zamanda giden var mı acaba görüşmeye?