• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir diziyi arıyorum

Netflix'ten kullanıcı başına 6 liraya yakın vergi alınıyor.
Çekilmesine izin verirler mi hiç?
Para, toplumsal hassasiyeti(!) döver.

Şu son dönemde olanlardan sonra o da kalmadı haklısınız. Araplar modernleşirken biz araplaşıyoruz hadi hayırlısı ..
Araplar kendi çoğrafyalarında araplar
Halbuki dünyada çok modernler
Alt ve orta kesime tüm dayatmaları dayatıp üst kesim dünyanın tüm nimetlerinden medeniyetinden faydalanıyor
Bizdede ülkedeki çocuklara imam hatipleri gösterip kendi çocuklarını dünyanın en iyi okullarında okutuyorlar
Fakir fukaranın çocuklarına ne mutlu şehit olana deyip kendi çocuklarını askere göndermiyorlar
Bende şunu diyorum kendimce demekki hak ediyoruz

Dizi arıyorumdan buraya nasıl geldim bende bilmiyorum :KK53:

bir-sarki-vardi-adini-ve-sozlerini-bilmiyorum_99266.webp

Durum bunun gibi olmuş.

Netflix çekilmez Türkiye’den inanmıyorum, adamlar para kazanıyor neden çekilsin ki, onların da çok umrunda değildir sansür falan. Sonuçta ticaret yapıyorlar onlar sunar kim nasıl isterse, izleyen izler. Bazı dizileri güzel ama bazıları bence de kirlilik yaratıyor. Ama bunlar eşcinsellik aşılıyorsa normal kanallardaki dizilerde saçmasapan aileiçi ilişkiler, kötülük, kin , haset vb aşılıyor. Sadece netflixe ayar vermekle olmaz, tüm dizilerin gözden geçmesi gerek o zaman.
Dizi the affair değil galiba konu sahibinin söylediği içerikle uyuşmuyor çünkü

Back
X