Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
Bugün hastane de annemin kalp filmi çekilecek hasta annem ve ben metroda öğrenciler yüzünden izdiham yaşadık.
Çantaları sırtlarında kulaklarında kulaklık arkamızdakinin canı çıksın modundalar onlar coll duruş sergilerken kalp hastası annemi çantayla ezdiler önüne alırmısın? dedim .
Bir grupta çok bağararak konuşuyor.
Ay sabah sabah tirip çekiyorum diyor.
Taksi tutun rahatsızsanız dedi.
Öğrenci kardeşler her sabah taksi tutabiliyorlar mı ? Bilemedim.
Ayrıca toplu yaşam alanlarında başkalarını rahatsız etmek bunu hak bilmek nasıl bir egodur.
Ben özür dilerim birini ezsem .
Çantayı kontrol edebileceği bir alana almak çok mu zor?
Boş olsa tamam da arkadakileri görmüyorlar o dolu çantalarla ya çarpıp ya eziyorlar lütfen öğrenci arkadaşlar rica ediyorum özellikle kalabalıkken çantanızı kontrol edebileceğiniz şekilde önünüze alın anneler sizlerde çocukları uyarın genellikle lise öğrencileri bunu yapan ama küçükten başlar başkalarına zarar vermeme eğitimi verirse özür dileme gerçi içten de gelir ama bilemedim bizler yardım ederdik sabah sabah nasıl bir psikoloji bilemedim
Buradaki tüm arkadaşlar çocuklarını bu yönde eğitiyordur Eminim ama
Duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum
Yazım hatalarım için özür dilerim hastanedeyiz düzgün yazamamış olabilirim
Çantaları sırtlarında kulaklarında kulaklık arkamızdakinin canı çıksın modundalar onlar coll duruş sergilerken kalp hastası annemi çantayla ezdiler önüne alırmısın? dedim .
Bir grupta çok bağararak konuşuyor.
Ay sabah sabah tirip çekiyorum diyor.
Taksi tutun rahatsızsanız dedi.
Öğrenci kardeşler her sabah taksi tutabiliyorlar mı ? Bilemedim.
Ayrıca toplu yaşam alanlarında başkalarını rahatsız etmek bunu hak bilmek nasıl bir egodur.
Ben özür dilerim birini ezsem .
Çantayı kontrol edebileceği bir alana almak çok mu zor?
Boş olsa tamam da arkadakileri görmüyorlar o dolu çantalarla ya çarpıp ya eziyorlar lütfen öğrenci arkadaşlar rica ediyorum özellikle kalabalıkken çantanızı kontrol edebileceğiniz şekilde önünüze alın anneler sizlerde çocukları uyarın genellikle lise öğrencileri bunu yapan ama küçükten başlar başkalarına zarar vermeme eğitimi verirse özür dileme gerçi içten de gelir ama bilemedim bizler yardım ederdik sabah sabah nasıl bir psikoloji bilemedim
Buradaki tüm arkadaşlar çocuklarını bu yönde eğitiyordur Eminim ama
Duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum
Yazım hatalarım için özür dilerim hastanedeyiz düzgün yazamamış olabilirim