• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim yok:)

Adamın ettiği laf çok çirkin. Buna diyecek lafım olmaz.
Ama sizin istekleriniz de biraz mantıklı olsa? Romantik olalım diye adama eziyet etmenize gerek yok. Kilolu ve uzun boylu kadını kaldırabilmek veya kaldırmak istemek zorunda değil yani. Siz de biraz karşınızdakini düşünün. Romantizmin başka yolları da var. Kaldı ki herkes sevgilisini kucakta taşımayı sevmek zorunda değil. Bu adamları beklentilerinizle kalıplara sokmaya çalışıyorsunuz. Adama uymayınca adamlar suçlu oluyor. O da bir garip. :)

Adamın ettiği laf çok çirkin. Buna diyecek lafım olmaz.
Ama sizin istekleriniz de biraz mantıklı olsa? Romantik olalım diye adama eziyet etmenize gerek yok. Kilolu ve uzun boylu kadını kaldırabilmek veya kaldırmak istemek zorunda değil yani. Siz de biraz karşınızdakini düşünün. Romantizmin başka yolları da var. Kaldı ki herkes sevgilisini kucakta taşımayı sevmek zorunda değil. Bu adamları beklentilerinizle kalıplara sokmaya çalışıyorsunuz. Adama uymayınca adamlar suçlu oluyor. O da bir garip. :)
,,

BAKIN BU BİR HAYAL VE İSTEK. benim bunu mantıksızca istemem bile bu cevabı almama neden olamaz. lütfen.
hayatım, bunu ben de çok isterim ancak biliyorsun ikimiz de iri insanlarız. birlikte spor yapalım ve bu hayale ulaşalım. demeliydi.
git naim süleyman oğlu ile seviş dememeliydi. bu mahalle ağzı, bu ruh hastası ağzıdır. bu hasta bir adamın daha önceki sevgilisini övdüğü bir sözdür. ben bu adam için 5 yıl kendi maaşımla ev geçindirecektim. ben bu adam için beş para etmez insanlara saygı duyacaktım. ya şimdi bakınca iyi ki söylemiş diyorum. iyi ki.
ben özür, af, ayaklara kapanma beklemiyorum. helallik bile istemiyorum. bir özür dileyecekse gitsin annemden özür dilesin kadın yıkıldı. bu çocuk ne olursa olsun bunu söylemez, söyleyemez, söylememeli. hani senin kilon hakkında zerre sorunu yoktu dedi.

özetle hayatta üslup kimliğinizi temsil eder.

Son düzenleme:
şimdi kim ne kaybetti. ben işime gidiyorum. gülüyorum. eğleniyorum. insanlar bakıyor ayrıldınız mi hiç belli olmuyor diyor. insanlar. ne olacak. ben kilo vereceğim bu adama değil insanların ne kadar iki yüzlü olduğunu ispat etmek adına. iradesiz bir insan değilim. ben o adamı hayatıma aldıktan sonra "seni olduğun gibi seviyorum" ayağı, yalanı yüzünden tam 20 kilo aldım. millet salya akıtacak, ben eğleneceğim. gidip yine bir adamı seveceğim. kim ne kaybedecek. ben hiçbir sey kaybetmedim. ben onurumu kazandım.

Bir insan sırf kadın diye incelik hak etmiyor bana kalırsa. Fazla duygusallık, fazla iyi niyet, fazla söylenme, fazla beklenti, fazla naz aşık usandırır. Kiloluysa kucağa alınmanın zor olduğunu kendiliğinden düşünebilecek bir beyin zaten o lafı işitmez. Kardeşim de olsan aynı yorumu yapardım. Objektif bakıyorum şu an.

Dünya geneline bakarsak çoğumuzun derdi yok aslında bizim abartmalarımız, her zaman şükretmeliyiz halimize. Bu arada Naim Süleymanoğlu dünya şampiyonu halterci olan mı? Ayol o nereden aklına gelmiş tövbe Yarabbim benzetmeye bak :KK48: Neyse siz de yazmışsınız "Bir derdim yok" diye Rabbim dert vermesin kimseye :)

şimdi kim ne kaybetti. ben işime gidiyorum. gülüyorum. eğleniyorum. insanlar bakıyor ayrıldınız mi hiç belli olmuyor diyor. insanlar. ne olacak. ben kilo vereceğim bu adama değil insanların ne kadar iki yüzlü olduğunu ispat etmek adına. iradesiz bir insan değilim. ben o adamı hayatıma aldıktan sonra "seni olduğun gibi seviyorum" ayağı, yalanı yüzünden tam 20 kilo aldım. millet salya akıtacak, ben eğleneceğim. gidip yine bir adamı seveceğim. kim ne kaybedecek. ben hiçbir sey kaybetmedim. ben onurumu kazandım.

Ayrılık sonradan koyar arkadaşım. Kilo ver ne güzel. Ama hırs yapma. Kimin kiminle olacağı belli değil. Kendi rahatlığından kilo almanı bile adamın suçu gibi yazmışsın. Anneni de karıştırmışsın olaya ki olur da barışmaya yanaşırsam annem iradem olsun beni durdursun diyor bilinçaltın. Kolun kırılmış sıcağıyla acısını hissetmiyorsun. Düşüncelerinin merkezi, kaynağı hala o adam. Bunu değiştirmen lazım.

,,

BAKIN BU BİR HAYAL VE İSTEK. benim bunu mantıksızca istemem bile bu cevabı almama neden olamaz. lütfen.
hayatım, bunu ben de çok isterim ancak biliyorsun ikimiz de iri insanlarız. birlikte spor yapalım ve bu hayale ulaşalım. demeliydi.
git naim süleyman oğlu ile seviş dememeliydi. bu mahalle ağzı, bu ruh hastası ağzıdır. bu hasta bir adamın daha önceki sevgilisini övdüğü bir sözdür. ben bu adam için 5 yıl kendi maaşımla ev geçindirecektim. ben bu adam için beş para etmez insanlara saygı duyacaktım. ya şimdi bakınca iyi ki söylemiş diyorum. iyi ki.
ben özür, af, ayaklara kapanma beklemiyorum. helallik bile istemiyorum. bir özür dileyecekse gitsin annemden özür dilesin kadın yıkıldı. bu çocuk ne olursa olsun bunu söylemez, söyleyemez, söylememeli. hani senin kilon hakkında zerre sorunu yoktu dedi.

özetle hayatta üslup kimliğinizi temsil eder.
Daha önceki sevgilisini övdüğü sözdür demişsin. Başka şeyler mi söyledi sana?

Ayrılık sonradan koyar arkadaşım. Kilo ver ne güzel. Ama hırs yapma. Kimin kiminle olacağı belli değil. Kendi rahatlığından kilo almanı bile adamın suçu gibi yazmışsın. Anneni de karıştırmışsın olaya ki olur da barışmaya yanaşırsam annem iradem olsun beni durdursun diyor bilinçaltın. Kolun kırılmış sıcağıyla acısını hissetmiyorsun. Düşüncelerinin merkezi, kaynağı hala o adam. Bunu değiştirmen lazım.

rica ederim, lütfen saldırgan yaklaşmayın. ben pedagojik formasyonu olan, hobisi davranış bilimi olan biriyim. yapmayın. saldirgan davranıyorsunuz ve açıkçası üslubunuzda eski sevgilimden farksız değil.

benim kırığım, çıkığım yok. kimseye dönmeyeceğim. onu özlemeyeceğim. bir kez de olsa insanlara güvenmeyi deneyin. toplulukta güzel bir kadına nefret dolu bakan, kurduğu cümlelerle dikkat çeken kadınları kötüleyen özgüvensiz bir kadın izlenimi yaratıyorsunuz. tatlı tatlı konuşuyoruz şurada. germeyin, kimse sizin gerginliğinizi boş bilmişliğinizi çekmek zorunda değil.

aşk amaç, erkek araçtır. ekmeğimi vermedi, benimle sabah beşte kalkıp okul okumadı, dünyayı ne ondan ne de önceki erkek arkadaşlarımdan öğrendim.

ben o adamı hayatıma aldıktan sonra "seni olduğun gibi seviyorum" ayağı, yalanı yüzünden tam 20 kilo aldım.

Adam "olduğun gibi seviyorum" dedi diye kendinizi mi saldınız?

Üstelik 20 kilodan bahsediyorsunuz, bu evliyken bile yapılmaz.

İnsan sağlığını, kendini düşünerek yapmaz böyle bir şey.

Ayrıca hiç kimse kendine dikkat etmediği için 20 kilo alan birini beğenmez.

"Seni olduğun gibi seviyorum" sözünün içini doldurmak için sağlık sorunu, hamilelik vs halinde alınmalı o kadar kilo.

Yani sizi olduğunuz gibi sevmesi konusunu kesinlikle yanlış anlamışsınız.

Eğer kastettiğinin bu olduğundan eminseniz de bunun mantıksızlığını anlamalı, sağlığınıza zarar vermemeliydiniz.

Buradan da anlıyoruz ki ayrılmanız kesinlikle ikinizin de hayrına olmuş.

Umarım bundan sonra daha mutlu ve sağlıklı bir ilişkiniz olur.

siyahsevenkadin siyahsevenkadin benim tabirim sizin beni kucaklayacak biri lafınızdan daha ciddi ama. beni taşıyabilecek biri derken fiziksel anlamdan bahsetmedim

Adam "olduğun gibi seviyorum" dedi diye kendinizi mi saldınız?

Üstelik 20 kilodan bahsediyorsunuz, bu evliyken bile yapılmaz.

İnsan sağlığını, kendini düşünerek yapmaz böyle bir şey.

Ayrıca hiç kimse kendine dikkat etmediği için 20 kilo alan birini beğenmez.

"Seni olduğun gibi seviyorum" sözünün içini doldurmak için sağlık sorunu, hamilelik vs halinde alınmalı o kadar kilo.

Yani sizi olduğunuz gibi sevmesi konusunu kesinlikle yanlış anlamışsınız.

Eğer kastettiğinin bu olduğundan eminseniz de bunun mantıksızlığını anlamalı, sağlığınıza zarar vermemeliydiniz.

Buradan da anlıyoruz ki ayrılmanız kesinlikle ikinizin de hayrına olmuş.

Umarım bundan sonra daha mutlu ve sağlıklı bir ilişkiniz olur.

kesinlikle haklısınız. ama 20 kilo almış insanı kimse sevmez diyerek de 21. yy popüler kültürünü besleyen insanlardan olmanız beni üzdü. sağlığım konusunda kesinlikle haklısınız.

demekki ben de en az üniversite mezunu, ikinci lisansını okuyacak olan, 16 vm kalın bir penise sahip, ayda en az 3000 gelirli birini istemeliyim. madem bu işler karşılıklı biz öyle yapalım. 5 kilo alırsa, bir şey olur engelli olursa boşanma şartıyla?=(&%++^^ bu neyin kafası. siz bu adamı gördünüz mü? bana bu lafı diyen adamı.. keşke gösterme fırsatım olsaydı..

hayatınızdaki ve elinizdeki güzel insanların kıymetini bilin. etrafınızdakileri iyi tanıyın.

sürekli hakaret, iki sitem etseniz "dırdırı" çekemem diyenlerden uzak durun. sizi olduğunuz gibi sevmeyen insanlardan uzak durun. ben hep aynı hataya düşüyorum.

2 yıllık ilişkimde oldukça düzeldim, çabaladım. buraya da yazmıştım. barıştık ondan sonra.
ben hep kucağa alınmak isterdim, kilolu ve uzun boylu bir kadınım. böyle bir şey istiyorsam "naim süleymanoğlu ile s*vişme mi" söyleyecek birine ben ömrümü, inançlarımı verdim.

ne üzgünüm, ne yıkığım artık.

yine sadece anneme anlattım. annem onu çok severdi. yıkıldı kadın. şimdi sorsak, kışkırttı der dedi. ne olursa olsun bir kadına bu söylenmez dedi. elbette ben anneme naim süleymanoğlu ile sevgili ol dedi dedim.

konu olay değil. kıymetli hemcinslerim. gözlerinizi iyi açın. sevginiz kadınlık ve insanlığınızdan kıymetli olmasın. erkek şiddeti her yerde. sadece vurmakla değil, o surat asmalar, bu bizi eksik hissettirmelerle.

üzgün değilim, yıkık hiç değilim. 2 yıldır beni olduğum gibi sevdiği yalanına inanmış bir salağım:) o da uzun sürmez..

kıymetli erkeklerinizi kırmayın, kıymetsizleri ise tutmayın.
bir adam bir kadına, sevdiği kadına!! "naim süleymanoğlu ile seviş" diyebiliyor. annemin yıkıldığının 1 milyonda biri yıkılmak isterdim. üzülmek isterdim.
kadınlığım her şeyden üstündür. boyun eğmedim.
helal olsun..

bence konu kapansın kızlar. hala olayı tartışıyoruz. ben ilk mesajda bir sosyal mesaj verdim. hiçkimse hiçbir hakaret bunun üstüne geçmemeli.

ataerkil, kusursuz kadın, ezilen kadın, eksik hissettirilen kadınların hakkı için yazdım onu. emekçi kadınlar için, insan gönüllü kadınlar için. ben plaza insanlarının, ben okuduğu tek kitap serisi best seller olan, kadın olmayı yarışmak olarak gören, en büyük hazinesi "erkeği" olan insanlarla bu konuyu tartışmam. güzel dilekleri olanlar için, benim yazım sonrasında bana mesaj atıp iyi ki bunu yazdın diyenlere sonsuz şükranlarımla.
güneşli bir ömür dilerim herkese.

rica ederim, lütfen saldırgan yaklaşmayın. ben pedagojik formasyonu olan, hobisi davranış bilimi olan biriyim. yapmayın. saldirgan davranıyorsunuz ve açıkçası üslubunuzda eski sevgilimden farksız değil.

benim kırığım, çıkığım yok. kimseye dönmeyeceğim. onu özlemeyeceğim. bir kez de olsa insanlara güvenmeyi deneyin. toplulukta güzel bir kadına nefret dolu bakan, kurduğu cümlelerle dikkat çeken kadınları kötüleyen özgüvensiz bir kadın izlenimi yaratıyorsunuz. tatlı tatlı konuşuyoruz şurada. germeyin, kimse sizin gerginliğinizi boş bilmişliğinizi çekmek zorunda değil.

aşk amaç, erkek araçtır. ekmeğimi vermedi, benimle sabah beşte kalkıp okul okumadı, dünyayı ne ondan ne de önceki erkek arkadaşlarımdan öğrendim.
Şu cevabınız tam olarak kendinizi tarif ediyor bence. Azıcık eleştiri alınca saldırganlaşıp, hakarete varan laflar eden sizsiniz. Ben de psikoloji eğitimi aldım ve sizin davranışlarınızın bir tür savunma mekanizması olduğunu düşünüyorum. Burada insanlara kusamazsınız eski sevgilinize olan öfkenizi. Asıl kimse sizin sinirinizi çekmek zorunda değil. Bence bir psikiyatriste görünün en acilinden. Sevgilinizle yaşadığınızı ne derseniz deyin, atlatamadığınız ve haddinden fazla taktığınız her halinizden belli.

psikoloji eğitimi almışsanız anksiyete bozukluğunuzun varlığı ile, yansıtma savunma mekanizmanızın baskınlığını da görmüş olmalısınız. sizin o bahsettiğiniz mekanizmaların babası olan adamı, ben babamdan daha çok severim. ismi sigmund freud. siz sigmund freud falan değilsiniz. kırmızı yazarak ancak kendi dikkatinizi yoğunlaştırma çalışması yaparsınız. çirkinleşmeyin. psikolojik tedavi ihtiyacını hakaret olarak kullanan basit bir kadınsınız. gelip bana psikolojiii okudum demeyin. cana tan'ın kitabın da mı okudunuz?

istenmeyen yorumlar gelince hemen konu kapansın demeyi mantıklı bulmuyorum
20 kg almışsınız bu normal karşılanacak bir durum değil kusura bakmayın.insanlarda size böyle olmasaydı keşke demiş.
sizde hemen başka türlü laflar sarf etmişsiniz...Buraya konu açan her yorumu göze alacak kusura bakmayın..

kesinlikle haklısınız. ama 20 kilo almış insanı kimse sevmez diyerek de 21. yy popüler kültürünü besleyen insanlardan olmanız beni üzdü. sağlığım konusunda kesinlikle haklısınız.

demekki ben de en az üniversite mezunu, ikinci lisansını okuyacak olan, 16 vm kalın bir penise sahip, ayda en az 3000 gelirli birini istemeliyim. madem bu işler karşılıklı biz öyle yapalım. 5 kilo alırsa, bir şey olur engelli olursa boşanma şartıyla?=(&%++^^ bu neyin kafası. siz bu adamı gördünüz mü? bana bu lafı diyen adamı.. keşke gösterme fırsatım olsaydı..

Neden bu kadar sinirlendiniz ben anlamadım. Çağın dayattığı "güzellik" anlayışı benim de canımı sıkıyor. Herkes bir model burun meme ve dudak istiyor. İnsanın burnu yaradılıştır, 16 cm organa sahip olmak da öyle. Bu konularda eleştiri anlamsız olur. Ama bir insanın 20 kilo alması bir tercihtir. Ben evlenince 10 kilo aldım. Kendimi de hiç hoş bulmadım. Eşim her seferinde önemli olmadığını söyledi ama iki adet gözüm var izan var.
Bir insanın küçük memesi ile mutlu olması çok güzel gelir bana çağın dayatmaları ile gidip estetik olmaması takdir edilesidir ama alınan 20 kilo bir tercihtir. Ve sağlıklı bir tercih de değildir. Benim bedenim benim kararım da bu noktada enteresan olur.
Ha tabi bütün bunlar erkek arkadaşınızın seviyesiz cümlesini haklı çıkarmaz. Onun kabuledilebilir bir yanı yok. Her şeyi söylemenin bir adabı vardır.

Back
X