Bir derdim var

sanat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
589
3
koltuk altımda bi katılık buldum acıyo ben bunun için ne dr una gitcem. kanser falan mı oldum ki diye korkuyommirmirmirmir:uhm:

yok canım aklına böyle seyler getırme....
bır kıs olabılır...gecıcı bır durum olabılır...
tabıkı ıhmal etmeden hemen bır dr gıtmelısın..

Canım hemen aklına kötü şeyler getirme ama ihmalde etme .sanırım onkolojiye gitmen gerekiyor.Ufak bir kisttir belki.

dahiliyeye bir görünün.. yağ bezesi de olabilir... benim bildiğim kanserli kistler acımıyo.. hemen panik olmayın
geçmiş olsun..

Canım her gördüğün katılık kanser değildir ki hemen aklına kötü şeyler getirme.Çok geçmiş olsun...

evli olup,emziren insanların kolunun altında şişlik olabiliyor,süt kanalları sanırım koltuk altına kadar uzarmış...bende daha evvel öyle bir şüpheyle doktora gitmiştim ,ama benimki sadece şişlik şeklindeydi..yinede doktora git..kadın ve aile sağlığı merkeslerine git randevu alarak..163 dendi sanırım.

teşekkürler. benim bebeğim yok emzirme olyım falan yok

Acilen doktora git, hemen randevu al canım..Sakın erteleme bence kötü birşey değil, arkadaşımda olmuştu, hormonal birşey dedi doktor ama ilaç tedavisi verdi..

Sonuçta doktorluk birşey..

canım arkadaşlar farklı şeyler söylemiş ama ben 2 yıl genel cerrahi hemşireliği yaptım genel cerrahiye ggitmen gerekiyor.. diğerleri sadece oyalar seni....

içini ferah tut canım..hemen aklına kötü düşünceler getirme..önce Allah ,sonra da doktorlar...inşallah iyileşirsin...kendine sıkıntı yapma canım...

canım benim annem de üç aşağı beş yukarı buna benzer şeyler yaşadı üstelik onun ğöğüslerindede kist vardı iki yıl önce ameliyat bile oldo şükür hiç bişey çıkmadı

senin genel cerrahiye ye gitmen gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…