bakin siz diyorsunuz bakicidan sonra tuhaf oldu diyeDogdugunda da cok uyuyan bir cocuk degildi bakicidan sonra dahada tuhaf oldu acaba tefonmu verdi ondanmi boyle oldu sabaha kadar ağlıyor
Arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim benim 3 yaşında bir erkek çocuğum var onu hiç kırmak istemiyorum gerçekten tedavi ile oldu ama şöyle bir durum var ki gece sabaha kadar uyumuyor sürekli ağlıyor çıplak dolanıyor beni hic bir şekilde dinlemiyor gerçekten cok çaresiz kaldimm her yere çisini yapiyo ne hali ne yatak ne bi duzen kaldi kahvaltiya oturduğumuz an suyu alip onune ekmek zeytin ne varsa ezip oynamak istiyo dedigi bisey olmayinca bana babasina vuruyor tamam cocukdur belki ben abartıyorum ama su soguk havada ustunu giymemesi beni cok uzuyor gercekten oglen asla ve asla uyumuyor gece 1 de yatiyor saat 4 de kadar agliyor ondan sonra uyuyor 8 dedimi ayakta benmi cok abartiyorum acaba gerçekten bir akil verin bana kendime cok kızıyorum cocuk bu normal diye ama bilmiyorum nerde hata yapıyorum ben bir akil verin bana cok üzgünüm gercekten
Bu çocuk 3 yaşa gelene kadar nasıldı?Cok net konusamiyor evet tek tek söylüyor ama algi konusunda zayif gerçekten kalbini incitmek istemiyorum ama neden boyle benmi acaba kotu bir anneyim yada fedakar degilim kendime kızıyorum . Goturmedim henuz ama goturecem cunki cok zorlanıyorum belki sen nasil annesin diyeceksin ama her gece gerçekten mahvoluyorum ustunu basini giyinmiyor cok üzgünüm
Benimde kızım 2,5 yaşında giyinmek istemiyor sürekli soyunuyor yumuşak konuştum anlattım olmadı, artık sert konuştum aglasada giydrdim ,kış geldi artık soyunmak sadece banyo yaparken dedim. Yine fırsat buldukça soyunuyor ama bayağı azaldı . şimdi cekiniyor anne giydir diyor. İlk zamanlar giydirme diye kendini yerlere atıyordu , beni ciddi kararlı görünce işe yaradı. Sizinkinin çok büyük sorunu uykusuzluk, o yaş çocuk okadar uykuyla duramaz , agresiflik yapar mutsuz ,mızmız olur. Dktra götürün, normal değilEvet malesef uyumuyor ama beni en cok uzen ciplak dolasmasi anlatıyorum ama anlamiyor hic bir sekilde kizmak kalbini kirmak asla istemiyorum ama hep kirilan ben oluyorum allahim yardimcim olsun bisey diyemiyorum artik
Kural koymamışsınız sorun bu.Hayırı öğretinArkadaşlarım ablalarım kardeşlerim benim 3 yaşında bir erkek çocuğum var onu hiç kırmak istemiyorum gerçekten tedavi ile oldu ama şöyle bir durum var ki gece sabaha kadar uyumuyor sürekli ağlıyor çıplak dolanıyor beni hic bir şekilde dinlemiyor gerçekten cok çaresiz kaldimm her yere çisini yapiyo ne hali ne yatak ne bi duzen kaldi kahvaltiya oturduğumuz an suyu alip onune ekmek zeytin ne varsa ezip oynamak istiyo dedigi bisey olmayinca bana babasina vuruyor tamam cocukdur belki ben abartıyorum ama su soguk havada ustunu giymemesi beni cok uzuyor gercekten oglen asla ve asla uyumuyor gece 1 de yatiyor saat 4 de kadar agliyor ondan sonra uyuyor 8 dedimi ayakta benmi cok abartiyorum acaba gerçekten bir akil verin bana kendime cok kızıyorum cocuk bu normal diye ama bilmiyorum nerde hata yapıyorum ben bir akil verin bana cok üzgünüm gercekten
Duyu eksikliği olabilir. Duyu terapisine götürdün mu ? Uyku düzensizliği , çıplak durmak, istediği olmayınca vurmak ( bunu öğrenmiş de olabilir ,vurmuştur siz istediğini yapmissinizdir) ama diğerleri önemli. Tamamen normal de olabilir ama tedbir de almak lazım siz bir duyu terapistiyle görüşün.Arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim benim 3 yaşında bir erkek çocuğum var onu hiç kırmak istemiyorum gerçekten tedavi ile oldu ama şöyle bir durum var ki gece sabaha kadar uyumuyor sürekli ağlıyor çıplak dolanıyor beni hic bir şekilde dinlemiyor gerçekten cok çaresiz kaldimm her yere çisini yapiyo ne hali ne yatak ne bi duzen kaldi kahvaltiya oturduğumuz an suyu alip onune ekmek zeytin ne varsa ezip oynamak istiyo dedigi bisey olmayinca bana babasina vuruyor tamam cocukdur belki ben abartıyorum ama su soguk havada ustunu giymemesi beni cok uzuyor gercekten oglen asla ve asla uyumuyor gece 1 de yatiyor saat 4 de kadar agliyor ondan sonra uyuyor 8 dedimi ayakta benmi cok abartiyorum acaba gerçekten bir akil verin bana kendime cok kızıyorum cocuk bu normal diye ama bilmiyorum nerde hata yapıyorum ben bir akil verin bana cok üzgünüm gercekten
Bulunduğun yerde illa özel eğitim kurumu vardır. Ya da fizyoterapist birileri sen onlardan birine danış 1-2 seans aldır. Durumu anlat elinde videolar olsun. Tabi ki çocuk ergen psikologu olsa daha iyi amaBulundugum yerde hastane dr vs cok kısitli oldugu icin goturemedim yansiz bir gozle beni elestiredebilirsiniz ben mi abartıyorum acaba tum bunlar normalmi;(
kırılacagini düşünmenize hata olabilir. çocuklar kural ve sınır sever neden kırılsın?Inanirmisin yaninda hic bir tartisma vs olmadi ise girdim bakici baktigi zaman biseyler olmus olabilirmi inanin bilmiyorum yoksa ben o kadar eziyet etmesine ragmen asla kirmak istemiyorum nerde hatam bilmiyorum.
Soyle bisey dayak şiddet düşünmüyorum cunku 2 yasindada ayni sekilde üstünü giyinmek istemiyordu tek şüphem telefon vermesi o cok hircinlastirdimi acababakin siz diyorsunuz bakicidan sonra tuhaf oldu diye
ya çocuğa işkence yapiyorsa ?siz evde yokken çocuk bütün gün ciplak geziyorsa?
her odaya kamara yerleştirin habersiz
Soyle birsey var kuralı felanda anlamyor yapma diyoruz olmuyor dinlemiyor asla dr a götürecem umarim bir saglik sorunu yokturkırılacagini düşünmenize hata olabilir. çocuklar kural ve sınır sever neden kırılsın?
Telefon böyle yapmaz. Şiddet olabilir, fiziksel ya da duygusal istismar olabilir. Normal bir çocuk böyle davranmaz. Bir an önce çocuk psikiyatriye götürün çocuğunuzu... Eve kamera kurun, izleyin bakicinin davranışlarını. Çevrenizde hiç mi o yaşta çocuk yok, bir karşılaştırın davranışlarını. Kreşe verin, daha güvenli olur...Dogdugunda da cok uyuyan bir cocuk degildi bakicidan sonra dahada tuhaf oldu acaba tefonmu verdi ondanmi boyle oldu sabaha kadar ağlıyor
Canım yasın kaç bilmiyorum. Maalesef demekle gecistirilmez bu işe. Gerekirse bulunduğu ilin yakınlarında fakülteye gideceksiniz.. belli ki rahatsizligi var sana anlatamıyor hırcınlasiyor. Eve gizli bir yere kamera koyun bakıcı farketmeyecek seklindeArkadaşlarım ablalarım kardeşlerim benim 3 yaşında bir erkek çocuğum var onu hiç kırmak istemiyorum gerçekten tedavi ile oldu ama şöyle bir durum var ki gece sabaha kadar uyumuyor sürekli ağlıyor çıplak dolanıyor beni hic bir şekilde dinlemiyor gerçekten cok çaresiz kaldimm her yere çisini yapiyo ne hali ne yatak ne bi duzen kaldi kahvaltiya oturduğumuz an suyu alip onune ekmek zeytin ne varsa ezip oynamak istiyo dedigi bisey olmayinca bana babasina vuruyor tamam cocukdur belki ben abartıyorum ama su soguk havada ustunu giymemesi beni cok uzuyor gercekten oglen asla ve asla uyumuyor gece 1 de yatiyor saat 4 de kadar agliyor ondan sonra uyuyor 8 dedimi ayakta benmi cok abartiyorum acaba gerçekten bir akil verin bana kendime cok kızıyorum cocuk bu normal diye ama bilmiyorum nerde hata yapıyorum ben bir akil verin bana cok üzgünüm gercekten
Normal değil bence yani pskolojik yada fiziksel olarak onu zorlayan bi problem olabilir küçük çocugun böyle olması zor benim oğlum da 3 yaş oldu hani yaştan kaynaklı böyle öfkeli desem bu şekilde bi durum yok arada zor günler yaşanıyo evet ama bu sizdeki sürekli böyleymiş bi yardım alın benceArkadaşlarım ablalarım kardeşlerim benim 3 yaşında bir erkek çocuğum var onu hiç kırmak istemiyorum gerçekten tedavi ile oldu ama şöyle bir durum var ki gece sabaha kadar uyumuyor sürekli ağlıyor çıplak dolanıyor beni hic bir şekilde dinlemiyor gerçekten cok çaresiz kaldimm her yere çisini yapiyo ne hali ne yatak ne bi duzen kaldi kahvaltiya oturduğumuz an suyu alip onune ekmek zeytin ne varsa ezip oynamak istiyo dedigi bisey olmayinca bana babasina vuruyor tamam cocukdur belki ben abartıyorum ama su soguk havada ustunu giymemesi beni cok uzuyor gercekten oglen asla ve asla uyumuyor gece 1 de yatiyor saat 4 de kadar agliyor ondan sonra uyuyor 8 dedimi ayakta benmi cok abartiyorum acaba gerçekten bir akil verin bana kendime cok kızıyorum cocuk bu normal diye ama bilmiyorum nerde hata yapıyorum ben bir akil verin bana cok üzgünüm gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?