- 3 Ağustos 2023
- 230
- 218
- 18
- Konu Sahibi bursakesta
-
Acı çekmen normal. Buda ona hala değer verdiğin için. Unutmak istiyorsan öncelikle onu düşüncende bitir. Değersizleştir veya nötrleştir içinde sonra acın hafifler hatta biterKızlar merhaba,önceki konumda nişan attığımı söylemiştim mesajlarınız için çok teşekkür ederim.
Annesinin dolduruşa getirmesi yüzünden ayrılmıştık ve ben bu durumu kaldıramıyorum içim içim yiyor yalan söylediği için,haksızlık edildi diye.
Ben unutamıyorum o kadar çok kendimi evleneceğiz diye düşünmüşüm ki o kadar ruh eşim sanmışım ki sanki hiç ayrılmayacakmışız gibi,nereye baksam onunla anılarım aklıma geliyor.
Benim için dua ederseniz çok sevinirim Allah düşmanımın başına vermesin.
Seni çok iyi anlıyorum.Suan bende oyleyim.Hirsliyim suratlarına bağırmak istiyorum.Kopek muamelesi gördüm resmen.Kızlar merhaba,önceki konumda nişan attığımı söylemiştim mesajlarınız için çok teşekkür ederim.
Annesinin dolduruşa getirmesi yüzünden ayrılmıştık ve ben bu durumu kaldıramıyorum içim içim yiyor yalan söylediği için,haksızlık edildi diye.
Ben unutamıyorum o kadar çok kendimi evleneceğiz diye düşünmüşüm ki o kadar ruh eşim sanmışım ki sanki hiç ayrılmayacakmışız gibi,nereye baksam onunla anılarım aklıma geliyor.
Benim için dua ederseniz çok sevinirim Allah düşmanımın başına vermesin.
Seni çok iyi anlıyorum.Suan bende oyleyim.Hirsliyim suratlarına bağırmak istiyorum.Kopek muamelesi gördüm resmen.
AminUnutursun yakında. Neleri unutuyor insan dert etme. Rabbim Celle Celâlühû en iyisini nasip etsin mutlu etsin tez zamanda
Seni çok iyi anlıyorum.Suan bende oyleyim.Hirsliyim suratlarına bağırmak istiyorum.Kopek muamelesi gördüm resmen.
İki kez biri yüzünden banlandim.Sonra engelledim.Yorum yazmıştım kafayı bana takmış.Nuranka ne zaman seni gorsem banlisin :) seni gordugume sevindim. Uzme kendini.
O kadar istemiyorlarmış ki olmasını…O görmedi ama annesi babasıdır diye iyiliğini düşünüyorlar sandı.Gerçekten bir kadın için en zoru ‘anlaşılmamak’Seni çok iyi anlıyorum.Suan bende oyleyim.Hirsliyim suratlarına bağırmak istiyorum.Kopek muamelesi gördüm resmen.
AmiinUnutursun yakında. Neleri unutuyor insan dert etme. Rabbim Celle Celâlühû en iyisini nasip etsin mutlu etsin tez zamanda
İsteyemiyorum bitmesini sorunum bu galiba.Çünkü başkasını sevmek istemiyorum birebir mutluyduk ama ailesini de kabul etmem gerektiğini düşündükçe vazgeçiyorum istemektenAcı çekmen normal. Buda ona hala değer verdiğin için. Unutmak istiyorsan öncelikle onu düşüncende bitir. Değersizleştir veya nötrleştir içinde sonra acın hafifler hatta biter
Erkeğe anne dedinmi akan sular durur.O kadar istemiyorlarmış ki olmasını…O görmedi ama annesi babasıdır diye iyiliğini düşünüyorlar sandı.Gerçekten bir kadın için en zoru ‘anlaşılmamak’
Sözde ailesiyle arası iyi değildi bunun da.Şimdi can ciğer kuzu sarma oldularErkeğe anne dedinmi akan sular durur.
Hep öyle olur.Sözde ailesiyle arası iyi değildi bunun da.Şimdi can ciğer kuzu sarma oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?