Bir derdim var :(

bursakesta

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
230
218
18
Kızlar merhaba,önceki konumda nişan attığımı söylemiştim mesajlarınız için çok teşekkür ederim.
Annesinin dolduruşa getirmesi yüzünden ayrılmıştık ve ben bu durumu kaldıramıyorum içim içim yiyor yalan söylediği için,haksızlık edildi diye.
Ben unutamıyorum o kadar çok kendimi evleneceğiz diye düşünmüşüm ki o kadar ruh eşim sanmışım ki sanki hiç ayrılmayacakmışız gibi,nereye baksam onunla anılarım aklıma geliyor.
Benim için dua ederseniz çok sevinirim Allah düşmanımın başına vermesin.

Anasının dibinden ayrılmayan biriyle evlensen de mutlu olamazsın zaten böylesi daha iyi olmuş

Belki çok mutlu olacağın biri cik8cak karşına ne belli ki dünyanın sonu değil

Zamanla geçer Allah içine serinlik versin sanırım dua bölümüne açsan daha mi iyi olurdu bilemedim

Annesiyle senin aranı bulamayan adamla asla mutlu olamayacaktın, kendini oyalayacak zihnini meşgul edecek şeyler bul, sürükleyici romanlar falan oku. Bunca yıl sana aşık olup anasını seninle evleneceğine ikna edememiş ki bunları yaşadınız. Daha iyilerine layıksın ve bulacaksın

Anasının ağzının içine bakana bu kadar bağlandıysanız, gerçek sevene denk gelince bunlardan eser kalmaz emin olun.
İnsan üzülüyor tabii ama bu üzüntünün sebebi hayal kırıklığı. Onu da aşarsınız. Zaman neyi çözmemiş ki.

Acı çekmen normal. Buda ona hala değer verdiğin için. Unutmak istiyorsan öncelikle onu düşüncende bitir. Değersizleştir veya nötrleştir içinde sonra acın hafifler hatta biter

Seni çok iyi anlıyorum.Suan bende oyleyim.Hirsliyim suratlarına bağırmak istiyorum.Kopek muamelesi gördüm resmen.

Seni çok iyi anlıyorum.Suan bende oyleyim.Hirsliyim suratlarına bağırmak istiyorum.Kopek muamelesi gördüm resmen.
O kadar istemiyorlarmış ki olmasını…O görmedi ama annesi babasıdır diye iyiliğini düşünüyorlar sandı.Gerçekten bir kadın için en zoru ‘anlaşılmamak’

Acı çekmen normal. Buda ona hala değer verdiğin için. Unutmak istiyorsan öncelikle onu düşüncende bitir. Değersizleştir veya nötrleştir içinde sonra acın hafifler hatta biter
İsteyemiyorum bitmesini sorunum bu galiba.Çünkü başkasını sevmek istemiyorum birebir mutluyduk ama ailesini de kabul etmem gerektiğini düşündükçe vazgeçiyorum istemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…